2013-2014 Transfer Sezonu

İKİNCİ SERMAYE ARTTIRIMI GELİYOR.

Cimbom kartal gibi kaptı! - En Son Piyasalar Haberleri - HTEkonomi

Çok çeşitli spekülatör haberler vardı. Sonunda 2. sermaye arttırımı yapacağız.

Melo, Brezilya basınına konuştu: GS satın alma opsiyonunu kullanmadı, beni istemedi.Üzgünüm ve artık özgürüm. Ş.Ligi'nde bir takım istiyorum
Melo'nun fişekleme çabasından başka birşey değil. Bizden alacağı parayı veren (hem de ŞL'de oynayan) bir kulüp varsa yolu açık olsun. :)

Eskişehir basın sözcüsü ''fener de talip, 10 milyon veren alır'' demiş. Hiç üstelemeye gerek yok hay hay diyip çekilelim. 10 milyona Robben alınır be bunlar kafayı yemiş !

Alper Potuk falan umrumda değil. Felipe Melo için gereken neyse yapılsın. Bu iskelet bozulmamalı. Gerekirse transfer yapmayalım ama iç transferde herkesin kafası rahat olmalı. Galatasaray'ın bu yıl, yüksek seviyelerde anılmasının sebebi geçen sezondur. Geçen sezonun iskeleti bu sezon nasıl bozulmadan devam edildiyse özellikle Avrupa'da başarı için Muslera-Semih-Melo-Selçuk dörtlüsü şarttır, gereklidir, elzemdir..

Felipe Melo'nun açıklamaları benide rahatsız etti fakat bence kimse yerini dolduramaz.Yaz kampından önce alınması şart.Melo ve Alper Potuk ile orta saha transferini kapayabiliriz.

Arda dönmek istediğini kulübe iletmiş Ünal Aysal teklif yapmış ama Atletico bırakmak istemiyormuş ancak Arda dönmek için kulübüne baskı yapıyormuş.

Sıla yı ara sıra dinlerim. Öyle özel bir hayranlığım yoktur. Ama Arda deyince aklıma Sıla dan başkası gelmiyor. ''İyi günde buradasın ama dar günde yoksun. Neden?'' Arda iyi topçu olabilir. Hatta takıma direk koyabileceğin yerlilerden İlkay ve Gökhan İnler gibi isimlerle beraber. İlkay çok uçuk hayal Gökhan yerine Melo var burayı geçiyorum. Arda isim olarak kalite olarak yabancı sayısı değişmeyecekse çok ama çok yararlı ve nokta transfer olacaksa da davayı en başında satan adamın bizimle sevinmesini isteyemiyorum. Kabul edemiyorum. Umarım gelmez.

Arda gelirse son yılların en büyük ambargosuna hazır olun. 4 yıl üstüste rekorumuz bile tarihe gömülür. Arda takım darda diye gitmedi, onun zaten avrupa hayali vardı ve artık medyayla birlikte taraftarlar da üzerine fazlaca gelmeye başlamıştı. Dar günde kaçacak olsaydı Zapatalı Culiolu kadrodan kaçardı.

Kaçmadı ama devirdiği çamın haddi hesabı yoktu,hani gitseydi daha kötü olmazdı herhalde.İçerideki huzuru düşünerek kısa vadede ne kadar uzak o kadar iyi diyorum.Konu göreceli tabi.

Arda için ben kötü düşünmem. Arda sonuna kadar GALATASARAY'lıdır. Adama çok yükleniyorlardı kız arkadaşından tutun herşeye kadar. Yaşı da gençti. Kaldırmak kolay değil. Giderek hem psikolojikman rahatladı hem de oradaki performansıyla göğsümüzü kabarttı. Gelirse de her zaman kapımız açık. Amrabat'tan 100 kat daha faydalı olacağı açık. Tabi o yabancı sınırlaması saçmalığının uygulanmaması lazım. Kaç tane yerli iyi futbolcu var sanki?

Kalede Muslera ne olursa olsun bırakılmamalı. Defansımız takviyelerle iyi olacak. Riera'ya ve Ujfa'ya teşekkür edilip gönderilmeli bence. Kontenjan açılsın. Hatta bana göre Eboue de satılsın. Acayip formsuz çünkü. Koca sene hiçbir şey yapmadı. Yattı resmen. Arsenal'deki halinden eser yok. Atağa çıktığında 10 dakikada geri dönemiyor. Yerine Debuchy gibi sürekli gidip gelebilen biri çok iyi olurdu. Chedjou iyi bir stoper fakat Terry ya da Lescott olsa daha iyi olurdu sanki. Sol bek de Carlinhos, Clichy veya Adriano gibi isimler olursa çok güzel olur.

Melo'yu da almıyoruz galiba. Tamam Melo disiplinsiz falan ancak formda bir Melo mevkiisinde dünyanın en iyilerindendir. Selçuk ile de uyumlular. Sözleşmesine disiplinle ilgili madde koyulup alınmalı bence. Alınmazsa da yerine Tino Costa falan gelmeli.. Bir de orta sahaya mutlaka ama mutlaka Kerim Frei alınmalı. İnanılmaz yetenekli. Terim görmüyor mu anlamıyorum. Hamit ve Sneijder önümüzdeki yıl daha da iyi olacaklardır. Selçuk zaten formunda nazar değmesin.

Forvette Elmander gidici sanırım. Çok seviyoruz kendisini fakat gerek sakatlıklar gerekse kadro kalabalığından forma bulması zor gözüküyor. Özellikle geçen sezon sonu sakatlıktan sonra eski formunu da bulamadı. Kasımpaşa'ya giderse daha iyi yine yakınımızda olur Johan. Umut'un bonservisi alınacak galiba alınsın zaten. Her maç ilk on bir çıksaydı şu an Burak'tan daha fazla golü olurdu. Zaten pres özelliği bile yeterli. Burak da satılmasın. Drogba zaten efsane. Büyük takımsan elindekileri vermeyeceksin.

Kerim Frei , Türkiyenin Ronaldosu olur. Mutlaka almalıyız.

Alper iyi topçu ama ederi en fazla 4-5 milyon euro.

Melo kalsada olur, gitsede olur. Bana göre küçük maçların adamı. (imkansızda olsa hayalim yaya toure veya song )

Dany, Riera, Ujfa, Elmander ve Amrabat. bu beşli gelecek yıl 11 e giremez. Ujfa zaten bırakır. Amrabattan umutluyum.

Barcelonanın Sabrisi Adriano da bizden uzak olsun mümkünse..

Melo kalsada olur, gitsede olur. Bana göre küçük maçların adamı. (imkansızda olsa hayalim yaya toure veya song )
Şuraya katılmıyorum Mahir abi.Geçen sezon Kadıköy'deki şampiyonluk maçından tutun bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali ve 32. haftada şampiyonluğu getiren yükselişin mihenk taşıydı Melo.Selçuk'u da yüzde yüz etkiliyor çizgisi.Yarının en belirleyici ismi olacak yine.

arda nın geleceğine inanmıyorum
gelse mutteşem olur ama geleceğini sanmıyorum
bence melo gitmeli, tamam son 6-7 maçtır çok iyi ama her zaman potansiyel tehlike, yaptıkları unutulmamalı
ona verilen parayla yerine daha iyi biri mutlaka bulunur
iyi bir stoper
iyi bir sol bek
ve kaliteli bir orta saha yeterli

Geçen yaz fiyaskoydu ona itiraz yok ama büyük maçlarda sahanın en net ismi olunca kaybetme ihtimali korkutucu oluyor benim için.

E tabi Meloyu beğenmeyen Adrianoyuda beğenmez.
Herkesin kendi fikri , tartışma yaratmak yersiz ama Tekniği bu kadar sağlam kaç tane bek oyuncusu gördünüz Mahir Bey. Birde Sabriyle kıyaslamışsınız.

Arda döner mi bilmem ama bence biraz haksızlık yapılıyor kendisine.Ona yapılan baskı kimseye yapılmadı, sürekli magazin basını Ardayla uğraştı, maç kaybettik oynamadığı halde Arda baş suçlu gösterildi.Bence gitmesi kendi adına iyi oldu.Psikolojik olarak da hiç iyi değildi o sezon.Ama elbet birgün yine kaptan olarak dönecektir Arda