2013-2014 Transfer Sezonu

Gündemdeki diğer oyuncuda Malouda dün maçı statta izlemiş Başkan'da hoca isterse alabiliriz demiş.Q7 gelsin illa bu ikisinden biri gelecekse Malouda'ya gerek yok

Ligde 6 yabancı sınırlaması varken Q7'yi almak bence lüks olur. Muslera-Eboue-Yabancı Stoper-Semih-Yabancı Sol Bek bu şekilde transfer yaparsak zaten 4 yabancı hakkını kullanmış oluyoruz. Sneijder ve Drogba'yı da ekledik mi kontenjan doluyor. Daha kalırsa Melo var...

Alper'i alabiliyorsak alalım. Q7 eksik olsun.

Malouda ile anlaşmışız. 2-3 gündür istanbuldaymış. Bonservisi elindeymiş. Sol bek oynar mı bu adam ? Ne için alınmış olabilir. Solda Amrabat var. Sağa da Q7 alınacaksa bu adama ne gerek var. Eğer birisi alınacaksa bu adam Q olmalı Malouda değil. Biraz aklı başında transfer politikası uygulansın yahu. Bu adam sol bek oynamayacaksa alınması müsrifliktir,iş bilmemezliktir,Bülent Tulun saçmalıgîdir...

Hem Malouda hemde Q7 gereksiz tranferler olurlar, eğer bir yıldız alınacaksa Robben alınsın, bize seviye atlatacak bir oyuncu, Malouda bize seviye atlatacak bir oyuncu değil, Q7 yetenekleri itibariyle bir takıma seviye atlatabilecek bir oyuncu ama oda Porto dışında bunu gösteremedi, birnevi kumar olur, ama Malouda'ya karşı Q7 tercih ederim...

Robben için daha erken kulübü 20 milyon euro bonsevis belirledi . Malouda´yı severim bonservisi elindeyse ligde çok sakatlık olduğunu da düşünürsek alınabilir . Şampiyonlar ligi düşünülerek yapılmış derim , Melonun alınmayacağı kesinleşti yerine Gökhan İnler ya da Alper´i alabilirsek süper olur ..

Maloudanın alındığı falan yok. Daha dün konuştu Ünal Başkan takımı gençleştirmek istiyoruz, bu yönde atılımlarımız olacak diye.
Bana kalırsa tecrübeli bir stoper ve genç sol bek ( Carlinhos ) la noktayı koyarız dış transfere. Diğer bölgelere türk oyuncu takviyeleri yapılır. Tabi Melo kesinlikle alınmalı.

Melo alınırsa her hafta rotasyon olur yabancı sınırından dolayı. Ben çok seviyorum Meloyu ama yerine Gökhan İnler müthiş olur kontejyan için

Ne Malouda'sı ya? Saçmalamaya gerek yok. Adam gelmiş 33 yaşına. Ne hız kalmış ne birşey? Seviye atlatacak oyuncu lazım bize seviye düşürecek değil.!! Yönetim zaten diğer branşlarda özellikle kadın basketbolda saçmalıyor bari futbolda düzgün transferler yapsın.

Eskişehir de Alper Potuk için 6 milyon euro + Elmander + Emre Çolak istemiş. Bunların da suyu ısındı iyice. Ne sanıyorlar kendilerini ve futbolcularını acaba? Alper Potuk değil sanki Patrick Vieira mübarek. Bırak kalsın istemiyoruz. Turşusunu kursunlar. Napoli'de mis gibi Gökhan İnler var Melo olmayacaksa basın parayı onu alın.

Tabiki öncelikle sol bek ve stoper lazım. Carlinhos ve Chedjou(Terry) olursa çok iyi olur.

Yigit,Sercan,Çağlar,Aykut,Elmander,Sabri,Kazım,Culio,Engin ile yollar ayrılacak gibi. En çok Engin ve Elmander'e üzûlüyorum. Emrah Başsan,Serdar Gürler,Özgür Çek,Hurşut 4lüsûnden 2si alınsın. Emrah ve Özgür'ü cok isterim takîmımızda. Ömer Şişmanoğlu müthiş golcû. Keşke kadromuza katabilsek. Eğer Ömer olmazsa Necati'yi düşünebiliriz. Furkan Özçal'a yeni sezonda dikkat !! Yeni Engin Baytar'ımız olacak inşaAllah kendisi. Ama daha efendisi :)

Transferde genç yerliler takip edilecektir diye düşünüyorum.Az transfer yapacağımız açıklandı ama takımı gençleştirmek gerekli.

Alper Potuk-Şener Özbayraklı-Aykut Demir-Serdar Gürler-Orhan Gülle-Cenk Tosun-Emrah Başsan bu sezon performansı çok iyi olan oyuncular bence rotasyon için fiyatı uygun olanlar düşünülebilir.

Daha da genç isimler arasında ligimizden Okay Yokuşlu Avrupada oynayan Alpaslan Öztürk-Hakan Çalhanoğlu düşünülebilir belki de alınmalılar.

Hakan özellikle çok iyi bir oyuncu 1994 doğumlu olmasına rağmen.

[video=youtube;iu5wQj9-rm0]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iu5wQj9-rm0[/video]

yabancı sınırlamasının aşağı çekileceği mevzusunun gerçekleşmeyecegini düşünsem de bunun olasılığı anadolu takımlarının ellerindeki kalburüstü yerlilere anormal degerler biçmelerine yol açıyor...
allasen 6 milyon + emre + elmander nedir?? bunları alıp karşılıgında eskişehirspor porsuk çayının kullanım hakkını falan vermeli alper'in yanında...

Alper'i aldık galiba beklenen bir gelişmeydi.Hayırlısı olur inşallah.Önemli olan rakamların söylendiği gibi olması, bir ara 8+Elmander sözü geçiyordu ki çok aşırı bir rakam bana göre.Hatta 5.5 +culio+yiğit te çok ama piyasa bu naparsın.

Sadece şu yönü güzel oldu bizim için; ileri ki hedeflerimiz için katkı veremeyecek olan culio ve yiğit ten kurtulup,yabancı sınırı da düşünülünce katkı verebilecek Alper'e sahip olmak

Sneijder'i 7,5 milyon eoruya aldık Alper'in fiyatı neredeyse ondan fazla olacak beraberinde vereceğimiz oyuncuların bize maliyetini de hesaplarsak.

Başkan Nani için ManU ile pazarlıklara başladığımızı bu transferi 7 milyon euro'ya bitirmek istediğimizi söylemiş.O paraya Nani gelmez ama sözleşmesinin son senesi olması umutlandırıyor 7 olmasa bie 8-9 hatta 10 verilip alınsın harika bir transfer yapmış oluruz.

Mazhar abi yabancı kısıtlamasını unutmamak lazım kale ve defans için zaten 4 hakkımızı kullanmış oluyoruz 22 yaşında bir Alper için hiç bir şey verilen fiyat ..