2013-2014 Transfer Sezonu

Aykut Erçetin'in Candan Erçetin'le akrabalığı yok. Sadece soyadı benzerliği. Takım da neden tutuluyor onu ise anlamıyorum. En iyi sezonu olan 2005-2006 sezonundan sonra bile camia güvenmedi ki ben o dönem güveniyordum ama madem sana güvenilmedi başka yere git. Bunu yapmadı kendini bitirdi. Aydın Yılmaz ise yaşadığı sakatlık ve vurdumduymazlığı sonucunda yeteneğini heba etti.

Uefa kuralları gereği alt yapı oyuncusu şu kadar olmalıymış bu gelmeliymiş gibi kuralları A2 den biriyle hal ederdin. Verilen paralara yazık.
 
Galatasaray alt yapısından 2 yıldan bir tek oyuncu bile kampa götüremedik. Madem yüksek bonservis vermek istemiyoruz, oraya ciddi yatırım yapmanın zamanı gelmedi mi ?
 
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel oyuncularımızdan Kazım Kazım’ın Bursaspor’a transferi için anlaşmaya varıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcumuz Kazım Kazım'ın, 250.000 EUR karşılığında Bursaspor'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.


Çok mu ucuza verdik yahu ? Komik geldi bana rakam...
 
Kazım çok iyi bir oyuncu değil elbet ama yerlilerin nimet olduğu bir piyasada 250.000 Euro çok komik, akla yatkın tek açıklaması 250.000 Euro kiralama (!) bedelidir.
 
Takımla beraber yaz kampı geçiren Kazım ile Erman'ı gönderip tatil yapan Aydın ile sözleşme imzalamak gerçekten çok saçma ve 6+0+4 diye bir kural varken Türk oyuncaları gönderip yerine hiçbir Türk oyuncu almamak daha da saçma.
 
Bu nasıl bir transfer politikası, nasıl bir planlama, hayret edersin ! kanat yok dersin yıllardır yokları oynayan Aydın' ı geri alırsın,yetmedi şampiyonlar ligi kadrosuna Erman'nın yerine yazarsın ! bir sol bek yedeğini koca sezonda bulamazsın ! üstüne sezon başı yeni transfer ettiğin adamı daha bir ay olmadan, bizi Alper konusunda fener ile çakıştırıp, dansöz gibi kıvırarak, futbolcunun kendisi istediği halde fenere satmak için yırtınan Eskişehir'e gönderirsin.

Kurumsallaşıyoruz !!! belli ......
 
Erman bu takımda olmayı hakedecek ne yetenege ne fizik kapasiteye sahipti..emre çolakla birlikte bu takımda yeri olmadıgını söylemiştim o sebepten ötürü gönderilmesini çok normal karşıladım..

Fiziki anlamda o kadar handikapın mevcutsa bu seviyelerde oynamak için ya sneijder gibi ultra yetenekli ya da misalen shaqiri gibi çok hızlı olacaksın...erman ve emreden o sebeple üst düzey takım oyuncusu olmaz..

Aydına ise diyecek söz yok..
 
Ben alınann ücretlerin çok komik olduğunu düşünüyorum.

Bursa Kazım'ı bize 5'e satardı.Bin 250 bin dolara sattık.

Eskişehirspor'da Erman'ı bize 3'e satardı.Biz 200 bin euroya sattık.

Cidden çok komik ya...
 
Eskişehir'e 10 milyon fiyat çekip başka takıma bedava göndersek bu kadar içime oturmazdı. Alper transferinde yaptıkları kaypaklık ortadayken bu yaptığımız olmadı.

Anlamadığım diğer nokta Kerim Frei. Biz neden almıyoruz bu çocuğu? Gökhan Töre'yi nasıl aldı Beşiktaş? Hakkaten çok ilginç.
 
Son üç haftada o kadar çok şey yaşadık ki, futbol takımından soğudum iyice.

Kazım ve Erman'ın gönderilmesi, takıma posta koyan Aydın'ın ve Aykut'un geri gelmesi, FT'nin milli takımın başına geçmesi, Burak'la yaşanan sorunlar vs vs.

Yazık ya.
 
Kurumsallaşmadan bahsediyoruz ama görünenler ondan uzak olduğumuzu gösteriyor. Yabancı oyunculara etmeyeceğinden fazla ( Riera, Amrabat) bonservis ve yıllık ücret verilirken yerli oyunculara tam tersi işe yaramaz değersiz gözüyle bakılıyor.

Yöneticilik sadece karşı taraftan oyuncu alırken parayı verip imza atmak değildir. Kendi değerlerinide değerini bulup öyle pazarlaması gerekir. Son yaşananlar gerçekten çoğumuzun tadını kaçırdı.

Erman, bir TV programında çok doğru söylemiş 3 aydır takım arayan Şampiyonlar Ligi kadrosuna alındı ben bütün emeğimi verdim ama alınmadım demiş, çok doğru söylemiş.

Hele Kazım gibi Milli takımda da oynamış daha 26 yaşında bir oyucuyu hele yerli bir oyuncunun 250.000 Avro gibi komik bir fiyata satılması resmen ahbap çavuş ilişkilerinin olduğunu gösterir...

Ne Aydın ne Sabri ne de Emre Çolak bu takımın oyuncuları değil. Aydın YILMAZ'a sadece trübünde oturtmak için bile milyon avrolar ödemesi kulüpteki harcama hovardalığının ne seviyelerde olduğunu gösteriyor.

GSStore biz bunların giderlerini çıkarmak için hovardaca harcanması için alışveriş yapmıyoruz !..
 
Önce Töre sonra Kerim.
Bu isimleri nasıl kaptırırız yahu Beşiktaş'a.
Elimizde Fatih Terim gibi,kaliteli oyuncular gibi ve Şampiuyonlar Ligi gibi kozlar varken hemde.
Cidden inanılır gibi değil.
Fatih Terim olmasa takımdan ümidimi keseceğim.
Beşiktaş bence bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi...
 
Önce Töre sonra Kerim.
Bu isimleri nasıl kaptırırız yahu Beşiktaş'a.
Elimizde Fatih Terim gibi,kaliteli oyuncular gibi ve Şampiuyonlar Ligi gibi kozlar varken hemde.
Cidden inanılır gibi değil.
Fatih Terim olmasa takımdan ümidimi keseceğim.
Beşiktaş bence bu sene şampiyonluğun en büyük favorisi...

kaptırmak? Ben Töre'yi istediğimizi hatırlamıyorum bile. Aynı şeyleri geçen sene de yazdın metehan. geçen senede berabere kaldığımız 2 deplasman. yabancı değil.
 

Üst