2013-2014 Transfer Sezonu

1-Bruma'ya iddia edildiği gibi 12 milyon euro çok değil mi?
2-u paraya ne vereceği daha iyi bilinen Farfan,Nani benzeri bir oyuncu alınamaz mıydı?
3-Bruma bu bonservisi hak edecek,bizi 2-3 gömlek yukarı çıkarabilecek bir oyuncu mu?
 
1-Bruma'ya iddia edildiği gibi 12 milyon euro çok değil mi?
2-u paraya ne vereceği daha iyi bilinen Farfan,Nani benzeri bir oyuncu alınamaz mıydı?
3-Bruma bu bonservisi hak edecek,bizi 2-3 gömlek yukarı çıkarabilecek bir oyuncu mu?

Farfan'ı alsak, 29una merdiven dayamış oyuncuya bu kadar vermek doğru mu denecekti, o konuya hiç girme. Bruma için ne kadar ödeneceği bilinmiyor. 12 milyon euro çok fazla sözleşmesinin son senesindeki bir oyuncu için
 
1-Bruma henüz 18 yaşında ve elde patlama gibi bi ihtimal yok ve u20 de harika performans gösterdi bırakın da yönetimin Ribery'den sonra ilk kez böyle mantıklı bi hamleyi yapmasının sevincini yaşayalım

2-Her transfer parayı verince hemen hallolmuyor, Nani'de ve Farfan'da belki sorunlar vardı

3-Bruma'nın kumaşı çok iyi ve Sneijder Selçuk Drogba gibi isimlerle üstüne çok koyar. Ayrıca Portekiz 'kanat' denince akla gelen ilk ülke

Ve eminim Bruma'yı alamasak burası ''ya 18 yaşında roket gibi kanat adamını 2 kuruş fazla vercez diye alamadık'' diye yorumlarla dolardı.
 
Yöneticilerimizin ne amaçladığını birtek ben anlayamıyorum galiba.

Riera'yı göndermek iyidir 3 Milyon Euro'dan kurtuluyoruz ama Hakan Balta alternatifsiz kalıyor.

3 Milyon Euro'dan kurtulupta gidip vasat bir yerli sol bek'i uçuk bir rakama alacağız.Son dk'ya bıraktık transferi ve 1 hafta önce 1 Milyona alacağımız oyuncu şu an 2.5-3 milyon euro oldu.

Bu şartlarda Riera'yı en azından Ş.ligi ve Türkiye Kupası için kadroda tutmak daha akıllıca olabilirdi.Çünkü sözleşmesi sezon sonu bitiyor.Yabancı sol bek düşünülmüyorsa garip bir hamle.

Bence doğru hamle ama zamanlaması çok yanlış ve kötü maddi zararı çok daha fazla olacak sol bek almaya mecburuz Hakan Balta ile değil 3 kulvarda tek kulvarda bile gidilmez.
 
Dany, Riera, Amrabat, Drogba, Umut, Burak, Sneijder, Chedjou ve belki Melo satilip burdan 60-70 milyon EURO kar yapilirdi ve zaten transfer butcemizde 50 milyon EURO"ydu. Satilan oyuncularin yerine Onur Kivrak, Robben, Di Maria, Coentrao, Benzema, Mustafa Pektemek, Erkan Zengin, Arda Turan, Salih Ucan, Serdar Aziz alinabilirdi. Cok uctum ama yabanci kisitlamasi nedeniyle uygun cunku kadroda yabanci olarak Muslera, Eboue, Robben, Di Maria, Coentrao ve Benzema var ve belki kalirsa Melo kalirdi. Bu arada birde Turk stoper bakilabilir Aykut Demir ve Serdar Tasci secenekler.
 
Brumayı kolay kolay alınamazdı yönetim çok büyük iş yaptı gelince kanat olarak neler yaptığını göreceğiz . Ben Riera gittiyse takımdan bir yerli defans ve sol bek transferi bekliyorum yoksa hüsran yaşayabiliriz şaka maka alternatif yok sol bekte ya arada Erman oynayacak ya da Brumayı sol bekte deneyecek hoca bazı maçlarda ya koca takımda alt yapıdan bir sol bek oynayan genç yok mu ya ??
 
Bruma transferı ıcın bekleyıp gorelelım 6 yabancı sınırlaması olan bır lig ve genc bır oyuncu alıyorsunuz . Elınızde Amrabat varken ve hatırı sayılı para verılmısken. Sezon basında bu takımın eksık yerı sol bek pozısyonu bız ısrarla stoper aldık daha kotusu aldığımız adamları beğenmeyıp Danny , Amrabat,Riera, olamadı ustune Chedju,Bruma bakalım onların omurlerı ne kadar olacak.
 
wenger samimi itirafı Bruma galatasaray'a gidince Mesut'u aldık.Taraftar böyle bir transfer istiyordu,çok para verdik ama çok para kazanabilirdik
 
Aydın Yılmaz 2 yıllık ve Aykut ile de 1 yıllık sözleşme imzalanmış . . .

orksog.png


6ekoyg.png



Yani söylenecek birşey yok artık. Aslında var ama yılalrdır boşuna söyleniyormuş, yazık gerçekten...
 
Ya o değil de, adam zaten keyfe keder oynuyo... Transfer zamanıda verdiğin parayı beğenmiyo. 2 ay sonra 2 yıllık sözleşme. Kötü örnek teşkil etmesin diye sözleşme yapmaz adam ya... Merthan a şans versek daha iyi olurdu valla...
 
Gelecek sene büyük bir temizlik yapılması lazım aslında.
Yerli kadromuz sanki çok iyi değil gibi geliyor bana.
Aydın'a,Aykut'a verilen para Kadın Basketbol takımımıza aktarılsaydı keşke.
Aykut sanırım yine Candan Erçetin'in sayesinde para kazanmaya devam edecek.
 
Aykut'un Galatasarayla Candan Erçetin sayesinde imzaladığını ispatlayabilirmisiniz?

Kendisini ilk Türkiye'ye getirende Fatih Terim'di.10 yıldır Galatasaray'da görev yapan bir oyuncuyla imzalamak çok anormal değil bence.

Ayrıca Aykut'un Candan Erçetin'i tanımadığını sadece ikisinin de kökeninin Makedonya olduğunu biliyorum.Bunu kendisinin de röportajlarında söylemişliği var.

Yani yakınlık hatta akrabalık gibi bir durum söz konusu değil.
 
Aydın Yılmaz'ın Şampiyonlar Ligi listesinde olup Erman Kılıç'ın olmadığına dair haberler var. Umarım doğru değildir bu olay ki Erman'ın hayatındaki en büyük hayalkırıklığına kulüp olarak biz imza atmayalım. Doğruysa yazıklar olsun demekten başka söz düşmez bize..
 
206h7y1.png




Liste yukarıdaki gibi sanırım. Ama bu seferde 3. kaleci Ufuk gözüküyor ? Sadece idamn topçusu olan Aykut ile neyin sözleşmesi yapıldı o zaman ?

Yektanın kalmasına nasıl sevindiysem Aydın'ın o listede olup Erman'ın olmamasına bi o kadar üzüldüm. Adalet değil bu. Bütün yaz ortalarda dolaşıp asparagas yok Bencifa istiyor Avrupa'dan atlipleri var deyip koskoca 3 ay boşta olan sezon başı hazırlıklarını kaçırmış birisini alıp o listeye almak ve sizinle bütün kamp döneminde olup hazır bi adamı o listede olmaması nereden bakarsak bakalım adaletsizlik ve hakkaniyete uymamıştır.

Galatasaray alt yapı etkiketi bu kadar hiçbirşeyin üstünde olmamalı. Jübilesine sayılı yıllar kalmış ama hala oyununu geliştirmekten öte gerilerde kalmış birisi için bu hele hiç olmamalıydı...

Yakışmadı...
 
Riera'nın gönderilmesi mantıklı bir hamle. Ligde oynayamayan, maç eksiği olan bir oyuncuyu ŞL maçlarında da kullanamazdık. Onun yerine başka bir sol bek de alamadık. Heralde Fatih Hoca'nın aklında birşeyler vardır. Tüm sezon Hakan ile geçmez.

Aydın'a 2 senelik kontrat verilmesi çok saçma... Maalesef pek çok takımda böyle "evladımız" kontenjanından oynayan oyuncular var. Adam bütün sene tribünde çekirdek çitleyip üstüne 1 milyon euro alacak?..

Umarım seneye kadroda bir temizlik yapılır ve Sabri, Aydın gibi isimler yollanır. Avrupa'nın en büyük 10 kulübünden biri olma hedefi taşıyan bir takımda böyle oyunculara yer yoktur.

Erman'ın ŞL listesinde olmaması da ilginç... Terim onu ligde de fazla kullanmadı. Demek ki umduğunu bulamadı.
 

Üst