2014-2015 Kadın Voleybol Takımımız

Geçen hafta yazmıştım Brakocevic yurt içinden bir takımla görüşüyor diye. Sanırım bu takımlardan birisi bizmişiz doğru mu ?

Sheilla Castro gelecek sezondan itibaren Vakıfbankta.

Aurea Cruz Rabita'da kalmış.
 
3puan.com sitesine göre Brakocevic ile anlaşmışız. Sanırım Montano gidici. Saoride Brezilyadan bir takımla anlaşmış.

Neriman gidecekse gitsin. Savunma yapmayan oyuncu kalmasın.
 
Brako da iyi oyuncudur ama Montano ile devam etmeyi tercih ederim.

Neriman konusunda bence bırakalım istediği takımla görüşsün ama teklifimizi de yapalım o istediği iddaalı takımlardan teklif alamayacağına eminim en azından istediği tarzda bol sıfırlı olmaz o teklif hiçbir takım ilk 6 garantisi vermeyecektir.

Smaçör transferlerini merak ediyorum Neriman gidip yazıldığı gibi Nikolic falan gelirse zaten pes derim ama bizde öyle bir kafa varki Rabadzhieva-Nikolic ikilisini gelecek sezon kullanmaya bile kalkabiliriz.

Umarım bu sefer daha komple oyuncular alırlar.Neriman yerli olduğu için anlaşılabilir ama Saori -Rabadzhieva gibi tek yönlü yabancılardan bir tam mı yapmaya çalışıyorlar anlayamıyorum.
 
Önümüzdeki sene de Neriman'ın yediği blokları izlemek istemiyorum.Hangi takıma gitmek istiyorsa gitsin.2 seneden beri doğru düzgün katkı veremedi.Seda Tokatlıoğlu Fenerden ayrılıyormuş. Seda'yı alsak Neriman göre kat ve kat daha fazla katkı verir. Son 2 Vakıf maçlarından sonra artık pasörümüz artık Gamze'dir. Brako da gelirse ki çok zor CEV Cup'ı alırız.
 
Açıkçası koca sezon sadece 2 maç kazandıkları için kimseyi kahraman ilan edemeyeceğim, yarı final serisinin 2. maçı pazar günü oynanacakken, Pazartesi gününe uçak bileti alanlara hiç teşekkür edemem. Gamze, Aslı ve Nursevi'i ayırıyorum sadece, bunların dışında kalanlar istediği yere gidebilir, elbet yerlerine yenileri gelir, 4 sezondur gram gelişme göstermeyip sezon bitmeden tatil planları yapanlarla vakit kaybetmek istemiyorum artık.

Montano çok iyi bir oyuncu ama sanırım biz onunla devam etmek istemiyoruz, biraz sorunlu bir oyuncu, kafası eserse sezon başı, sezon ortası demez basıp gider, kimse de engel olamaz. Baküde de sorunlar yaşamış diye söyleniyordu zaten. Bu kadar iyi bir oyuncunun daha önce oynadığı liglere bakarsak hedefleri büyük takımlar pek ilgilenmemiş kendisiyle. Brakocevic de oldukça iyi bir oyuncu, ben çok memnunum bizimle olacağı için. Kendisi daha iyi takımlara gidip bişeyler başarmak isteyebilirdi ama o bizi tercih edip olası başarılara katkıda bulunmayı tercih etti.
 
Brakocevic'i merkeze yerleştirelim,etrafına sınırı çok yüksek olmasa da dengeli bir kadro kuralım.Bahar-Polen ikilisinden birini -pek umutlu olmasam da- kapatabilirsek yapamayacağımız şey yok.Yeter ki bitirdiğimiz sezon son 3 gün dışında ne yaşadıysak tersini yapalım,ders alalım.
 
BİLGİ | Bayan Voleybol Şubesi yeni Menajeri Mehmet Berent Bayrakçi’nın imza töreni, TT Arena’da 2 Mayıs Cuma günü saat 14:30’da yapılacaktır.
 
Lo Bianconun anlaşmasına sevindim hiçbir zaman kısıtlı yabancı sınırının pasör ile kullanılmasını anlayamıyordum ki son maçta da Gamze muhteşem oynamıştı şans verilmeli ona iyi bir bütçe var güzel kullanırsa neden olmasın ama bu sezon çok büyük hayal kırıklığı :(
 
Artık harcanan paralar üzgün harcansın. Dengeli bir takım oluşturulsun lütfen. Bu takıma 4-5 yıldır yatırım yapılıyor ama hiç bir başarı kazanamadı çünkü hiç bir zaman düzgün bir koç ile dengeli bir takım kurulmadı.
 
Takımın potansiyelinin tamamını yansıttığını ve terini sonuna kadar sahaya akıttığını göreyim benim için yeterli.Suratsızlık olmasın artık.
 
Leo'nun ayrılacağı zaten sezon başından belliydi. Brakocevic gelecekse Montano'nun gitmesi sorun olmaz. Montano maç seçen bir oyuncuydu. Biraz da problemli biriymiş anlatılanlara göre...
 
Montano egoist bir oyuncu maçı düşünmeden oynuyor, her topu kendisine isteyen bir çapraz artı bloklarda çok etkisiz hücuma nazaran. Brakocevic ise daha takım oyunu,daha becerikli, daha teknik.. Kesinlikle sezon boyu oynamayan, oynayamayan Made'den daha faydalı olur. Bu arada Bahar Toksoy ismi geçiyor! Sırf servisleri için bile isteyebilirim, umarım dedikodudan ibaret değildir.
Jovana > GSD
Bahar > GSD
 

Üst