2014-2015 Kadınlar Türkiye Kupası

Abdullah Gül Üniversitesi, Adana ASKİ, Botaş, Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank, İstanbul Üniversitesi BGD, Mersin BŞB ve Orman Gençlik takımlarının katılacağı Kadınlar Türkiye Kupası 8'li Final Maçları, 24–28 Aralık tarihleri arasında Servet Tazegül Spor Salonu'nda düzenleniyor.

Program

24 Aralık 2014 Çarşamba
18:00 Botaş - İstanbul Üniversitesi BGD (Birinci Maç)
20:15 Abdullah Gül Üniversitesi - Fenerbahçe (İkinci Maç)

25 Aralık 2014 Perşembe
18:00 Orman Gençlik - Mersin BŞB (Üçüncü Maç)
20:25 Adana ASKİ - Galatasaray Odeabank (Dördüncü Maç)

26 Aralık 2014 Cuma
18:00 Birinci Maçın Galibi - İkinci Maçın Galibi (Beşinci Maç)
20:15 Üçüncü Maçın Galibi - Dördüncü Maçın Galibi (Altıncı Maç)

28 Aralık 2014 Pazar
16:00 Beşinci Maçın Galibi - Altıncı Maçın Galibi (Final)

Kupaya da kısa oyuncu eksikliği ile giriyoruz. Ekrem hoca aylardır söylüyor ama takan yok şaka gibi. Geçen sene aldığı başarılar için adeta cezalandırılıyor takım inanılır gibi değil!

Kısa oyuncu eksikliğini gidermek için uğraşmayanları affetmeyeceğiz. Bu oyuncu için yaratılan bütçenin nerelere gittiğini bu kurnazlık yüzünden takımın kaç maç kaybettiğini de unutmayacağız. Yüzleri kızarmadan hocayı eleştirmek için fırsat kollayanları da affetmeyeceğiz. Hocanın arkasından kuyusunu kazmak için tribünlerde konuşma yapanları da affetmeyeceğiz. Kısacası Ekrem Memnun'u yedirmeyeceğiz.

Çektiğimiz kura Fenerbahçe'ye oranla daha kolay bir kura. Agü'nün , Fenerbahçe'yi eleyebileceğini düşünüyorum. Whalen takıma katılmış olsaydı elerlerdi derdim ama Whalen'sız oynamak dezavantaj. Bu yüzden bu maçta Fb favori ama ne olacağı belli olmaz. Biz de Ekrem Memnun faktörüyle her kulvarda 1 adım önde olduğumuz gibi burada da 1 adım öndeyiz. Güveniyorum hocaya. Ama kaybetsek de büyük bir çoğunluğun eleştiri oklarını kime yönelteceğini biliyoruz en azından.

Adana Kaski öyle kolay bir takım değil.
İşimiz çok zor.
Bakalım yabancı tercihini kimden yana kullanacağız çok önemli.
Umarım Nuria, Duba, Sancho ve Bone ile devam ederiz.

Edit: Casas var, Duba yok :(

Yol yakınken Martinez ve Casas yollanıp Shavonte ve adam akıllı bir guard alınmali .. Casas hadi genc potansiyelli belli de bu Martinez nedir ? Bu kadar iyi penetre edip bitiremeyen başka bir oyuncu daha var mıdır ? 3 kez bomboş turnikeyi bitiremedi.. Bunu sürekli yapiyor .. Bu isimlerle işimiz var.

Allah rızası için skorer kısa ya. Daha ne demek lazım. ASKİ 10-0 seri ile 31-25 öne geçti. Herkeste skor atan kısa var. Avrupa Şampiyonu takımda yok. Şaka gibi.

Gecen sene Isil, Shavonte, Alba, Esra 'dan bekledigimiz performansi bu sene tek basina Nuria Martinez'den bekliyoruz. Komedi. Casas yetersiz, Aysegul daha bebek, Deniz Colakoglu ne ise yarar?

Takımın ciddi anlamda mağlup olmasını istiyorum . Başka türlü transfer yapmayacak bu yönetim.

Son hücumda Ayşegül'ün attıgı üclüge bakar mısınız ? Bu kısalar ile mi sampiyon olup avrupa'da başarılı olacagız ? Yazik tek kelimeyle .. Böyle yönetim küfürü bile hak etmiyor ..

Ayşegül falan 3lük atınca potaya değmiyor. Potaya değmesi başarı, basket olması mucize. Yarın doğum günüm sevenler şimdiden hediye göndermiş mutlu oldum. 20 dakika takımı izleyince birden sinir stres. Allah sabır versin Ekrem hocaya.

En iyisi elenip olası Fenerbahce macında rezil olup sinir harbi yaşamamak .. Böyle üst düzey uzun rotasyonu olusturup kısaları coluk cocuktan olusturmak net 'APTALLIKTIR' .

9/2 attıysa tebrik etmek lazim. En azından isabet bulabiliyormuş onu ögrendik . Casas'ın o şut stili ile topu potaya atması bile mucize..

Elenmek daha hayırlidır.
En azından yönetim transfer yapar.
Lig ve Euroleague için Türkiye Kupası'ndan vazgeçmek lazım.
Ekrem Hoca umarım bu kupayı da her şeye rağmen kaldırmaz.

Casas, yavrum o top, karpuz değil.. Karpuz atar gibi şut atılmaz.. Hocam biz 15 sayı falan önde miydik de tam ritmini bulmuş 5 i bozdun, Bahar'ı falan aldın :/ biz bu maç yeniliriz.. Ha yenilseler çok kafaya takmam ama şu takımı böyle görmek çok moral bozucu

Bahar'ın Galatasaray forması ile yanilmiyorsam üçüncü yılı . Bu süreçde kendini geliştirip Nevriye'den bayragı devralması gerekirken her gecen gün geriye gidip dibe vuruyor .. Mac icinde ciddi özgüven ve mental sorun yaşadıgı icin orta mesafe şutlarıda isabetli olmuyor .. Bir çözüm bulmak lazim.

Hoca yanlışı gördü.
Bir daha aynı hatayi yapmaz.
Bu maçi geçersek Duba'yi tercih edecektir.
Bu maçı zor kazanıriz da hani olursa diyorum.