Fernandao fener ile anlaşmış diyorlar. Mal ismailin dünyadan haberi yok galiba kendini teknik adam sandı, istisnasız bütün fenerbahçe taraftarı-taraftar grupları ellerine geçirseler bi kaşık suda boğacaklar isoyu.
Fernandao fener ile anlaşmış diyorlar. Mal ismailin dünyadan haberi yok galiba kendini teknik adam sandı, istisnasız bütün fenerbahçe taraftarı-taraftar grupları ellerine geçirseler bi kaşık suda boğacaklar isoyu.
Yakın geçmişte, Anadolu takımlarından alınan yabancı oyuncuların performansı ortadayken, Fernandao isminin üzerinde bu kadar durulması beni şaşırtıyor. Mesele gol kralı olması ise, Burak da bu ligde iki defa kral oldu. FB istedi diye mi bu adam bu kadar kıymete bindi?
Bize ŞL deneyimi olan bir golcü lazım. Tabi öncelikli hedef toto ligi değilse...
Edit: Pardon, şimdi dikkat ettim, sadece Nihat istemiş
Maliyet diyorsun, ama Fernandao'nun Brezilya kulübü ile sözleşmesi devam ediyor ve kontrat fesih bedeli 5 milyon euroymuş. Netten biraz araştırısan, bonserisi elinde olan, bir sürü ŞL oyuncusu bulabilirsin.Bursaspor'un maçını defalarca canlı izledim.
Muazzam bir forvet Fernandao.
Hava toplarına hakim, mücadeleden kaçmayan iyi bir golcü.
Bence tam aradığımız golcü kendisi.
Hangi ŞL forveti gelecek bize ?
Onun parasini kim verecek ?
Ben ham maliyet hem de alacağımız katkı bakımından Fernandao'nun tam da bizim istediğimiz tarz da bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Ama Zlatan'ın aldığı 16 milyonun yarısı zaten vergiye gitmiyor mu Fransa'da ?
Boateng ve Subotic haberleri gördüm yabancı bir kaynakta.