2014-2015 Şampiyon GALATASARAY!

Burağın yaptığı terbiyesizliği de unutmamak gerek. Formsuz olduğun haftalarda bile sana 90dakika forma veren, gol kaçırsanda 'hadi oğlum olucak' diyen, antrenmanlarda özel ilgilenen birine bunu yapmamalısın. Böyle önemli bir maçta yaptığın hiç hoş değil Burak..!
 
Hamza Hoca'nın parmak ısırtan bir performans göstermediği aşikar... Lakin bir sezon daha şans verilmeyi hak ediyor. Neticede sezon ortasında geldi ve -bana göre- Rijkaard döneminden sonraki en yeteneksiz kadroyla çalışmak zorunda kaldı. Şu takımda Muslera, Melo, Sneijder ve biraz da Burak dışında, dişe dokunur katkı veren oyuncu yoktu. Bitmiş denilen Selçuk, Sabri, Emre, Yasin gibi oyunculardan verim almayı başardı. Neticede takımı bu noktaya getirdi.

Bazıları Türk oyuncuların hocaya trip atmasına takılmış. Seneye yabancı sınırı genişliyor. Bu hamza Hoca'nın en büyük şansıdır. Artık kimse Emre, Burak gibilerinin kahrını çekmek zorunda değil. Hoca da bunun mutlaka farkındadır. Bırakalım kendi takımını kursun. Sezon başı kampını yapsın. Mevcut takımla hocanın defansif oynaması doğaldır. Akhisar gibi bir takıma, büyük kulüpler karşısında takır takır hücum oynatmış birisi, mutlaka seneye Galatasaray'a da benzer oyunu oynatacak bir takım kuracaktır. Benim güvenim tam...

Ayrıca bu ülkede hiç bir yönetim şampiyon hocanın görevine son veremez. O hatayı zamanında rahmetli Özhan Canaydın yaptı. Sonrası malum...
 
Sütten ağzımız yandı zamanında. Canaydın şampiyon Lucescu'yu göndermişti, yıllarca kendimizi toparlayamadık. Ahı tuttu gibi mistik yorumların sporda yeri olmadığını bilmekle beraber, hayatın içinde olan kavramın herhalde sporda da mümkün olabileceğini düşünüyorum.
Yerlilerin tribi ve yabancı sınırlaması değişimi de seneye yerliler üzerinde etkisini gösterir. Bu durum da Prandelli'nin bizim yerliler üzerindeki ahıdır. Bu muhtemel şampiyonluk Muslera ve Sneijder'a armağan olsun. Sadece son 5 haftaki performansları olmasa Hamza Hoca'nın bank Asya hocası olduğunu konuşuyorduk.
 
G.Saray’ın bir genetik kodu var. Nisan ortasından sonra liderliği verdiniz mi camia kenetlenir; birbirinin arkasından sallayan herkes susar; ortak düşmanlar yaratılır, korkunç bir birliktelik havası oluşur, etkin G.Saray medyası hakemlerin ve MHK’nın canına okur, taraftar takımın iki misli iter ve böylesine sezonlarda ‘Mayıs’lar hep G.Saray’ın olur,’ Bu genetik koda çok saygı duyuyorum.

Son olarak Allah, Hagi ve Taffarel'i izleyemeyenlere Sneijder ve Muslera'yı gönderdi. Muazzam 2 oyuncuya sahibiz. Allah nazarlardan saklasin.
 
Seviye meviye olayını geçtim abi haketmiyor mu bu adam yeni sezona takımın başında başlamayı ? Hiç mi haketmedi yani ? Sene başında millet stada gitmiyor, tvde bile gs maçı izlemiyorken ne yaptı etti 2 takımıda devre dışı bırakıp şampiyonluğa yürüttü.
 
Hadi cümleten geçmiş olsun. Henüz ilk haftalarında ''bitsin artık'' dediğimiz sezonun sonunda 20.şampiyonluk ile lig tarihinde 4.yıldızı takan ilk ve tek kulüp olduk.
 
Şampiyonluk hepimize kutlu olsun fener cephesi de şampiyonluğumuzu ve 4.yıldızımızı yine kendilerine yakışır bir şekilde 4 kırmızı kartla kutladılar:)
 
ÖNEMLİ BİR AYRINTIDA BU SENE LİGLERDE SARI KIRIMIZI FORMALI TAKIMLAR ŞAMPİYON OLDU ... GALATASARAY KAYSERİSPOR MALATYASPOR GÖZTEPE


Oleyyyy oleyyy oleyyyyy oleyyy şampiyonnn CİMBOMMMMMM ....

Yalnız denizli maçı , bursa maçı fb lileri yıkmıştı ama başakşehir maçı artık bir enkaz bıraktı . Ne maçtı ama ne çirkeflik yaptılar yine hak eden kazandı yine hak eden şampiyon oldu ...
 
Çocukken oyunu kaybetmek üzereyken fişi çeken çocuk vardır ya,Fenerbahçe'nin futbol takımı tam olarak o.Kurmaca ''Ali Aydın efekti''ni yedirmeye çalışmışlar ikinci yarıda.Ali Aydın'ın 4 kırmızı kart gösterdiği maçta 15 dakika boyunca 7 kişiye gol atamadınız,ikili averajı kaptırıp 33. haftada İzmit'te 15. şampiyonluğumuzu izlediniz.
Şike yaptığınız nasıl unutulmuyorsa bunlar da unutulmuyor.
 
İsmail sezon başı futbolcularla elele Ersun Yanal'a kurduğu kumpası ve lehlerine hatalarda "hakem vermişse doğrudur" lafını irdelesin. Ay could gibi başkalarını irdelemesin.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Galatasaray şampiyon olursa alkışlarım Hamza'yı tebrik ederim diyen İsmail Kartal şampiyonluğu kaybettikten sonra nereye saldıracağını şaşırdı. Önce kendine baksın.
 
3 Haziran'da Bursaspor ile Türkiye Kupası final maçımız var.
Bizde ondan çok var.
Biz Bursaspor'a kupayı verelim onlar da bize Fernandao ve Ozan Tufan'ı versinler.
 

Üst