Hamza Hoca'nın parmak ısırtan bir performans göstermediği aşikar... Lakin bir sezon daha şans verilmeyi hak ediyor. Neticede sezon ortasında geldi ve -bana göre- Rijkaard döneminden sonraki en yeteneksiz kadroyla çalışmak zorunda kaldı. Şu takımda Muslera, Melo, Sneijder ve biraz da Burak dışında, dişe dokunur katkı veren oyuncu yoktu. Bitmiş denilen Selçuk, Sabri, Emre, Yasin gibi oyunculardan verim almayı başardı. Neticede takımı bu noktaya getirdi.
Bazıları Türk oyuncuların hocaya trip atmasına takılmış. Seneye yabancı sınırı genişliyor. Bu hamza Hoca'nın en büyük şansıdır. Artık kimse Emre, Burak gibilerinin kahrını çekmek zorunda değil. Hoca da bunun mutlaka farkındadır. Bırakalım kendi takımını kursun. Sezon başı kampını yapsın. Mevcut takımla hocanın defansif oynaması doğaldır. Akhisar gibi bir takıma, büyük kulüpler karşısında takır takır hücum oynatmış birisi, mutlaka seneye Galatasaray'a da benzer oyunu oynatacak bir takım kuracaktır. Benim güvenim tam...
Ayrıca bu ülkede hiç bir yönetim şampiyon hocanın görevine son veremez. O hatayı zamanında rahmetli Özhan Canaydın yaptı. Sonrası malum...