2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

bugün hiç bir şey sinirimi bozamaz derken olana bakın.arkadaş anlayamıyorum, en başarılı branşımız basketbol, kadınlarda avrupanın en iyisi, erkeklerde son 8 deyiz.hala sponsor bulunamıyor mu?onu geçtim yapmayın kardeşim futbola boş transferler, istemiyoruz.biz basketboldaki başarının devamını istiyoruz.fenerbahçe bu yenilgiden sonra daha fazla yatırım yapacak, erkek takımı yatırımlarına devam edecek, biz bütçe kısacağız.herhalde bu kulübün içinde galatasarayın başarılı olmasını istemeyenler var, yoksa bu işin başka bir açıklaması olamaz!

Bu bütçe planlaması F8 maçlarından önce belirlenmiş sanırım. Gelen şampiyonluk sonrası yönetim bu konuda hamle yapmak da zorunda... Aksi takdirde. EL şampiyonu takımı dağıtan yönetim olarak adları GS tarihine kara harflerle yazılır.

Yenisahra'da yol üstünde misafirlikten dönen 4 kişilik,hemen her anket için ideal örneklem olan Türk ailesiyle Euroleague şampiyonluğumuzu kutladım.Bu takıma dokunabilen dokunsun,hodri meydan.

ünal aysalın geçen sezon bütçeyi başarıya göre belirleyeceklerini söyledigini hatırlıyorum . ekrem memnun hocamızda sezon başında bütçe küçüldü hedef küçülmedi demişti ne yalan söyleyeyim ben bile avrupa şampiyonu olacagımızı tahmin etmiyordum . kızlarımız üzerine düşeni yaptı sıra yönetimde .

Gerçekleşmeyecek olaydır... bu tür muazzam bir başarıdan sonra böyle hatalar yapacağımızı zannetmiyorum , istemiyorum , umuyorum ...

Bir ara Galatasaray'lıyım ama basketbolda Efes'liyim furyası vardı. Yönetim futbol ile basketbolu ayrı kulübün branşları gibi görmeye devam ederse furya şu olacak:
Galatasaray'lıyım ama basketbolda Galatasaray'lıyım.

Bütçe küçültmek.. Basketbol şubemiz şu anda bayan ve erkeklerde ülkenin ayakta kalan son kaleleri konumunda. Bütçe küçültmezsek önümüzdeki seneler Türkiye Basketbolu denince akla Efes Fener flan değil GALATASARAY gelecek sadece ! Ki şu anda da ülkenin onuru, gururuyuz avrupada ! Yapmayın böyle saçmalık, akıl kârı değil !

Baska nerden bulacaklar futbol takımına saçma sapan transfer yapacak parayı.?
Bütçe küçültmek.. Basketbol şubemiz şu anda bayan ve erkeklerde ülkenin ayakta kalan son kaleleri konumunda. Bütçe küçültmezsek önümüzdeki seneler Türkiye Basketbolu denince akla Efes Fener flan değil GALATASARAY gelecek sadece ! Ki şu anda da ülkenin onuru, gururuyuz avrupada ! Yapmayın böyle saçmalık, akıl kârı değil !

Sanmıyorum Gürel abi böyle birşey olacağını. Avrupa Şampiyonu Apoletli bir takımı olan branşı küçültmeye götürmek beceriksizlik ve kendi ayağına sıkmaktır.

Kelsey Bone,Shavonte Zellous (ABD)
Işıl Alben,Nevriye Yılmaz,Bahar Çağlar,Şebnem Kimyacıoğlu (TR)
Alba Torrens,Sancho Lyttle (AB)
Bu Kalıplaşmış kadronun üstüne takviye gelmesi şart.Eğer yönetim takviye değil birde eldeki oyuncuları kaybederse o zaman kaçacak delik arasınlar.NET söylüyorum.A sı B si yok.

Ne bütçe kısıtlaması ya. Başarıda süreklilikten bahseden başkan böyle acemilik yapmaz umarım. Birde şikeciler çatlıyorlar şimdi. Hem bizim takımı dağıtmak için bizim oyunculara (Işıl dahil, Fener gideceğime sürünürüm demişliği vardır) teklif getireceklerdir. Hemde gireni çıkartmak için Maya Moore'dan, Brittney Griner'dan aşağısına bakmayacaklardır transferde.

Britney bilemiyorum da Moore en son -yanılmıyorsam- 6 senelik sözleşme imzaladı takımıyla. Benim tek korkum Elena Delle Donne olur. Kimselere gitmesin, bizden başka :(

Britney bilemiyorum da Moore en son -yanılmıyorsam- 6 senelik sözleşme imzaladı takımıyla. Benim tek korkum Elena Delle Donne olur. Kimselere gitmesin, bizden başka :(

Ben standart olsun diye yazmıştım örnekleri. En spektaküler oyunculara bakacaklardır. Yeni çaylakları bilmiyorum. Fakat Elena Delle Donne'nu izledim. Bu kızın içine Jordan kaçmış. Diana Taurasi'yi, Tina Thompson'u, Sheryl Swoopes'u, Cynthia Cooper'u geçecek potansiyel var kızda. Fena fena.

Ya arkadaş neyi tartışıyoruz ..Bugün iki yönetici dinledim ikisi de cümleye 'başta Murat Özyer' diye başladı...Bunlardan biride eski kaptanımız Lütfi...Bu kadar kopuk bu adamlar bu branşlardan ya da biliyorlar da bilmemezlikten gelecek kadar adam kayırıyorlar... Murat Özyer'in ne yaptığını düşünüyorlar bu başarıda acaba ya da kim ne anlatıyor onlara çok merak ediyorum açıkçası...

Arkadaşlar katılırmısınız bana bilmiyorum ama daha şu anki bütçeden daha büyük paralarla kurduğumuz takımlarla yaptıklarımız ve şuan ki takımla yaptığımız ortada bütçe küçülür ama önemli olan o parayı düzgün bir şekilde kullanmak ve doğru şekilde yatırım yapmak ki bunu çok iyi bir şekilde başaran bir koçumuz var bu sene başı oluşturulan kadronun buralara gelebileceğini kim düşünebilirdi.