2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

Bugün gelen başarının devamı için para gerekiyor. 6-7 oyunculu rotasyonla bir kez yaparsın bu işi. 3 oyuncumuz daha olsaydı sahadaki 5'i zorlayacak daha rahat kazanırdık ve ligi de domine ederdik. Şu Galatasaray sevdalısı zenginleri görelim. Ya sponsor olsunlar ya da bir kaçı bir araya gelip kulüp salon sporlarına sahip çıksınlar.

Bugün gelen başarının devamı için para gerekiyor. 6-7 oyunculu rotasyonla bir kez yaparsın bu işi. 3 oyuncumuz daha olsaydı sahadaki 5'i zorlayacak daha rahat kazanırdık ve ligi de domine ederdik. Şu Galatasaray sevdalısı zenginleri görelim. Ya sponsor olsunlar ya da bir kaçı bir araya kulüp salon sporlarına sahip çıksınlar.

Buna katılıyorum abi ama öncelikle bu kadro korunmalı ve üzerine takviye yapılmalı diğer konu ise avrupa şampiyonu takıma basketbol şubesi sponsor bulamıyorsa yapmasınlar bu işi.

Bütçe kısıtlandı ama şöyle bir şey var esneklik yapılabilir ama bence sponsor bulmaya çalışacaktır ya da Odeabanktan ek para istenebilir kabul etmeyeceklerini düşünmüyorum şahsen ama şu Pegasus ve GSli işadamları neden el atmaz şu kulübe ya .

FIBA dan S.Ligi gibu olmasa da hiçbir ödül ya da gelir gelmiyor mu bu kupayı kazanan ya da maçlar kazanılildikca alınan puanlarla ilgili olarak?

Skandal. 4 m$ olsa nolur 7 m$ olsa n'olur? Aradaki fark bir Yiğit Gökoğlan etmiyor.

Bıraksınlar bu ucuz tasarruf edebiyatını. Herşey bitti şubenin 4 m$'ına mı sıra geldi ? Temiz çevre adı altında Formula 1'de motor küçültmeye benziyor.

Alba Torrens - Delle Donne - Sancho Lyttle - Kelsey Bone.

Isil - Saziye - Sebnem - Bahar - Nevriye.

Euroleague icinde Isil'i yedekleyecek ortalama bir guard bulunur, soyle bir kadroyu kurmak yonetimin boynunun borcudur.

Takım Şampiyon olunca yönetimin geri adım atabileceği söyleniyor. Bu aradz Spor Genel Müdürlüğü bize 500 şikecilere 375 cumhuriyet altını verecekmiş.

Ntvspor geçti. Işıl ve Alba gelecek sezon için Dinamo Kursk'la anlaşmış. Seneye o takımın formasını giyeceklermiş. Bu kadro bozulursa şu yönetimin allah belasını versin. Ntvspor'un 14:06'da girdiği haber;

Euroleague şampiyonu olan Galatasaray Odeabank iki yıldızını kaybediyor. Işıl Alben ve Alba Torrens önümüzdeki sezon için Dinamo Kursk ile anlaşmaya vardı.

Türkiye'ye Euroleague kupasını getiren Galatasaray iki yıldızını kaybetmek üzere. Sarı-kırmızılıların iki önemli silahı Işıl Alben ve Alba Torrens önümüzdeki sezon Rusya'da forma giymeye hazırlanıyor.

Euroleague finali sonrası NTV Spor'a konuşan Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan gelecek yıl bütçede kısıtlamaya gideceklerinin sinyalini vermişti.

Bu doğrultuda Galatasaray Odeabank'ın iki yıldızı Işıl Alben ve Alba Torrens takımdan ayrılacak ve önümüzdeki sezon Dinamo Kursk takımının formasını giyecek. Her iki oyuncu da Rus Kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.. Hem Işıl hem de Torrens'in sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmeleri sezon sonunda bitecek.

Galatasaray iki yıldızını kaybediyor! - NTVSpor.net

Tabi kaynak NTV Spor olunca 'FB medyası başarımızı gölgelemeye çalışıyor' düşüncesi oluşsa da 15 sene önceki hatanın tekrarlama ihtimali endişelendiriyor.

Bu saatten sonra bütçe kısıtlaması vs olmayacaktır. bunu yapamazlar. Ama Işıl ve Alba yı tutabilir miyiz bilemiyorum? Alba neyse de Işıl olmadıktan sonra gelecek yabancılarla olacak gibi değil. Işıl muhakkak bu takımda kalmalı.
Yukarıda yazılmış. Ekrem Memnun dan önce Murat Özyer 'e teşekkür ediliyor. İlginç ve vahim bir durum....

Birincisi sahibi Doğuş veya Demirören olan Basın/Yayın organlarına fazla itibar etmemek lazım, adamların işi kara propaganda, bu kupayı ve başarıyı gölgelemek, ligde moral bozmak için ellerinden geleni yaparlar..

ikincisi yapılan diğer haberde 6 milyon dolar olan bütçe 5 milyon tl'ye düştü demişler, haberi yapanlar dünyadan bihaber, bu sene sadece sponsor 6 milyon tl veriyor, öngörülen en düşük bütçe ise zaten 12,5 milyon olarak açıklandı, bu başarıdan sonra biraz daha ekleme ile yine iyi bir bütçe oluşur, bütün bunlardan bağımsız olarak oyuncular değişlik yapmak isteyebilirler bunu da doğal karşılamak lazım ama ben önce kulüp ile oturup görüşeceklerini düşünüyorum umarım yönetim vahim bir hata yapmaz..

Tabi kaynak NTV Spor olunca 'FB medyası başarımızı gölgelemeye çalışıyor' düşüncesi oluşsa da 15 sene önceki hatanın tekrarlama ihtimali endişelendiriyor.

Bu ntvspor a itibar etmeyin arkadaşlar fb tv den farkları yok dün maçı ntvspordan takip ediyordum ilk periottu galiba bone hücum faulü sonrası yorumcu bunu gördükleri çok iyi oldu dedi şaşırdım sanki fb nin rakibi yabancı bir takım belli etmiyorlar ama agızlarından kaçırıyorlar .

Yatırım kesinlikle düşürülmemeli. Savonte-Bahar zaten sözleşmeleri devam ediyormuş. Kelsey-Sancho- Alba ile yeniden sözleşme imzalansın. Özellikle Sancho Lyttle çok fark yaratan bir oyuncu. Mutlaka yeniden anlaşılmalı.
1-2 ekleme de gelirse seneye yine büyük işler yapar bizim takım.
Şunu unutmayalım ki istikrar çok önemli.

Gerekirse salonlarda ve stadda tepki gösterilmeli bu konuya. EL şampiyon olan bir branşın bütçesini küçülteni tarih yazar.. bir daha da unutmaz.

Sokaktan çevireceğin 5 adamdan 4'ü "basketbolda bol sayı olduğu için futboldan sıkıcı, kadın basketbolu daha da sıkıcı" diyebiliyorken, stadda tepki gösterilmesinin adı sadece "ütopya" olur :/

Fakat tepki kesinlikle şart. Galatasaray, sade futbol kulübü değil. Kulübün hedefi her branşta istikrarlı başarı olabilir ancak bu sözde olmamalı, adımlar atılmalı.

Ve eğer bu takımları rakiplerine karşı, organize edilmiş haksızlıklara karşı taraftarı sahipleniyor, destekliyor ve yalnız bırakmıyorsa; bu tarz bir hataya, yine taraftarın göstereceği tepki mani olabilir.