2 gün önce burda bir mesaj yazdım. Bir çok şey dedim millet sadece Angel'a kilitlendi Angel iyi olur yok istemem Bİrsel gelsin Angel olmasın falan dendi. Bugün bizim takımın oyuncularına sorun hepsi Angel ile sıkı fıkı ilişkilerde olan insanlar. Bİrsel ile bir ev gezmeleri bile yok. Nasıl oluyor da Angel takımı bozar diyorsunuz neye dayanarak söylüyorsunuz belli değil
) Birsel'in GS'a gelip takımı bozmayacağını mı düşünüyorsunuz? FB'yi bile karıştıran hemen her hoca ile kavga eden biri değil mi Birsel? FB'liler bile bu konuda şikayet etmedi mi? Neyse Angel benim için Dee Mone ile birlikte dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri ama GS'a gelme durumu yok zaten. Bir de gidip FB'ye para mı ödeyelim? (gerçi sözleşme durumunu da bilmiyorum)
Neyse 2 gün önceki mesajımda Angel'dan daha önemli şeyler yazmıştım. Işıl ile anlaşılmadığını yazdım. Nevin İstanbul üniversitesine gitti anlaştı GS ile alakası yok yazdım. Ama bugün Işıl konusunun ciddiyetini hafiften ayıkmaya başladınız. Nevin'in de bize gelmediğini artık 10 gün sonra öğrenirsiniz
Kulübün bütçe hala yok. Kadın basketbolun bütçesi belirlenmez bu zamanlarda nakit akışı sağlanmazsa 2 ay sonra bugün 10'a aldığın oyuncuyu 30'a alırsın ama şube dondurmuş durumda her şeyi klasik olarak.
A lisansını aldık basketbolda. Lütfi Arıboğan A Lisansı için değil prosedürler ve teminatlar için gitti ama kulübün tüm derdi bu. Kadın basket şubesi ne olacak 3 kupa aldık zirvede kapatalım tabii.