2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

Ünal Aysal asıl seneye de futbolda ligte şampiyonluk elde edemeyip şampiyonlar liginde de başarısız olursa napacak onu düşünsün. Zaten amatör branşlardaki yatırım eksikliği, düzensizlik yüzünden pekçok taraftar ona cephe aldı futbolda da başarısız olursa bakalım ne olacak? Şu hale bak resmen Ros Casares'e döndük. Yılllarca Fb'ye yenildik şimdi tam onları bu branştan silebilecekken biz resmen kepenk indiriyoruz. Seneye kadın voleybolda da zaten kimseyi almadık, erkek voleybola değinmiyorum bile. Erkek baskette de bütçe kısılırsa yönetim biraz zor oturur o koltukta.

2 gün önce burda bir mesaj yazdım. Bir çok şey dedim millet sadece Angel'a kilitlendi Angel iyi olur yok istemem Bİrsel gelsin Angel olmasın falan dendi. Bugün bizim takımın oyuncularına sorun hepsi Angel ile sıkı fıkı ilişkilerde olan insanlar. Bİrsel ile bir ev gezmeleri bile yok. Nasıl oluyor da Angel takımı bozar diyorsunuz neye dayanarak söylüyorsunuz belli değil :)) Birsel'in GS'a gelip takımı bozmayacağını mı düşünüyorsunuz? FB'yi bile karıştıran hemen her hoca ile kavga eden biri değil mi Birsel? FB'liler bile bu konuda şikayet etmedi mi? Neyse Angel benim için Dee Mone ile birlikte dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri ama GS'a gelme durumu yok zaten. Bir de gidip FB'ye para mı ödeyelim? (gerçi sözleşme durumunu da bilmiyorum)

Neyse 2 gün önceki mesajımda Angel'dan daha önemli şeyler yazmıştım. Işıl ile anlaşılmadığını yazdım. Nevin İstanbul üniversitesine gitti anlaştı GS ile alakası yok yazdım. Ama bugün Işıl konusunun ciddiyetini hafiften ayıkmaya başladınız. Nevin'in de bize gelmediğini artık 10 gün sonra öğrenirsiniz:)

Kulübün bütçe hala yok. Kadın basketbolun bütçesi belirlenmez bu zamanlarda nakit akışı sağlanmazsa 2 ay sonra bugün 10'a aldığın oyuncuyu 30'a alırsın ama şube dondurmuş durumda her şeyi klasik olarak. A lisansını aldık basketbolda. Lütfi Arıboğan A Lisansı için değil prosedürler ve teminatlar için gitti ama kulübün tüm derdi bu. Kadın basket şubesi ne olacak 3 kupa aldık zirvede kapatalım tabii.
En azından şubeyle ilgili iyi bir haber alabildik. Sizce Işıl'ın bu saatten sonra kalma şansız var mı? Yönetim bir hamle yapar mı?

Fener Elle Della Done teklif götürmüş. Donne kardeşinin rahatsızlığını öne sürerek teklifi red etmiş. Sevindim buna. Şu belirsizlik can sıkıcı. Nolcak şu yerliler...

Helal yönetim. Siz saçın paraları futbola. Kadroya bile almadığınız futbolculara milyon eurolar ödemeye devam edin. Kadın basketbolda ise hem Türkiye hem Avrupa Şampiyonu olmuş şu güzelim kadroyu korumayı beceremeyin. Gideceğin günü iple çekiyorum Murat Özyer!

Murat Özyer,i sevmiyoruzda yalnız sadece ona kızmak haksızlık olur,onun yönetim nezdinde fazla bir ağırlığı ve sözü geçerliliği yok diye biliyorum.Ondan önce Şube küçültmeyi daha önceden planlamış yönetimi suçlamamız lazım eğer gerçekten küçülmeye gidip kadroyu dağıtırlarsa.

En azından şubeyle ilgili iyi bir haber alabildik. Sizce Işıl'ın bu saatten sonra kalma şansız var mı? Yönetim bir hamle yapar mı?

Işıl öyle yada böyle kalacak. Bunu 2 gün önce yazdığımda işte bunun kamuoyu oluşması içindi. Şube de her şey belirsiz biz Angel Dee gelsin Gruda dibine çöksün modundayız:)) Tabii ki taraftarlık böyle bişi bunu yapmak da güzel. Ben nedne yapılıyor demiyorum. Her isim beynimizde yer ediyor takım için düşünüyoruz. Ama Işıl konusunda farklı yerlerden o tepkiyi vermek lazım.

O tepki verilirse (ki verilecektir) Işıl ne olursa olsun GS'da kalır. GS başkanının dediğine inanırım ben. İnanmak zorundayım. Işıl'ın da neden haber vermeden imza attığını ayrıca konuşabiliriz tabii. 2 ay önce kulüpten ayrılmak için can atıyordu kız. Ona küfür etmeyen adam mı vardı. AL Fb serisinde ona edilen küfürlerde hakemler bile rahatsız değildi. Alıştılar çünkü. "Aaa Işıl'a mı küfrediliyor o normal, aman bana etmesinler de!!" modunda hakemlerimiz vardı:))

Sonuç olarak beklentim Işıl'ın kalacağı. Ama Işıl kalacağı için Kursk'a bonservis ödeneceğinden nerdeyse yok olan bütçe olmayacak ona göre takım kurulacak. Nevriye'de bu şartlarda haliyle olmaz takımda (ki inşallah ikna etmesi gerekenler ikna eder. En azından Tolga abiyle bir konuşmaları gerek bence)

Delle Donne'un ablası doğuştan görme ve işitme özürlü ve otizm hastası. 30 dan fazla ameliyat geçirmiş. DD tüm bakımını kendi yönettiği gibi antremanlara bile yanında getiriyormuş. O nedenle Avrupa tekliflerinin tümüne olumsuz yanıt veriyormuş.
Bu arada F8deki ödül töreninde ummc başkanı Alba'ya ödülü verirken kulağına bir şeyler söyledi. O an seneye Ummc'de Alba diye içimden geçmişti.

Maya ve EDD'yi alalım.Savunması güçlü birde hücümda da idare edebilen bir 5 bulursak eğer problem yaşamayız.Tabi birde Alba gibisini zaten bulamayız da idare edebilecek birini bulabiliriz... Balyakova, Viteckova vs... :)

Zellous muhabeti ne ? Delinin biri bir taş atıyor o misal.Biraz araştırıp yazın foruma.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi