Penny Taylor ne oldu arkadaşlar öldü mü kaldı mı . Alabilir miyiz? Alsak katkı verir mi ki Alba'nın yerine
İyi oyuncunun Galatasaraylısı,Fenerlisi falan olmaz. Angel gibi bir oyuncuya asla hayır demem. Eğer yapılabilirse yani rakipten koparılabilirse buyursun gelsin, bu formayı giyerse başımın üstünde yeri var. Zaten "o Fenerli, nefret ediyorum" veya "bu bilmem nereli, demek ki bir halt olmaz" laflarını hayatım boyunca anlamadım, bundan sonra da anlayamayacağım. Nevriye bunun en somut ve canlı örneğidir, Fenerbahçe'deyken öldüresiye nefretle izlediğim bir oyuncuydu ama bize geldiği gün bayram etmiştim. Ayrıca Işıl, Shavonte olmayacaksa mali koşullarda anlaşma sağlanabilirse Pondexter'i de bu forma altında izlemek isterim. Son söz: Herkes fikrini atarlanmadan, gider yapmadan, bağırmadan, çağırmadan yazsın. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez.
Bone ve Zellous'tan biri gidecekse mutlaka Bone gitmelidir. Tamam elinden geleni yapmaya çalıştı ama Shavonte'nin enerjisi, ateşleyici gücü çok ayrıdır. Seimone'yi de alabilirsek çok iyi olur. Yahu bu takım EL şampiyonu. Şu karizmayı kullanın biraz. O gelmez bu gelmez nereye gelmez? Avrupa'nın en büyüğüsün sen! Gelmeyen kendi kaybeder!
Fener'den Birsel gelir, Biba gelir, Nevlin hatta Matovic falan kabulümdür ama Angel ve Cappy asla kabul etmeyeceğim 2 oyuncudur, özellikle Cappy gibi çirkef birini asla takımımda görmek istemem..
Alba gitti Işıl gidiyor seneye ne yapacağız , yönetim ne düşünüyor acaba?
Alba gitti Işıl gidiyor seneye ne yapacağız , yönetim ne düşünüyor acaba?