2014-2015 Sezonu Bütçe Kısıtlaması

herkesi biraz mantıklı olmaya davet ediyorum.fazla bir bütçemiz yok her oyuncuyu alamayız boşuna hayal kurmayalım ve gerçekçi olalım.bende isterim della dona gelsin, diana gelsin, gruda gelsin falan ama olmaz o transferler.o yüzden albanın yerine en gerçekçi düşünce seimonedur.fenerden nevlin alınabilir ama angel gibi cappy gibi oyuncular ne bize gelir, ne de biz isteriz.bone ve zellous ikiside beğendiğim oyuncular ama biri gidecekse bu bone olmalıydı.bone kalacak deniyorsa zellous gidecek demektir ki yerine avrupalı kimi getirebiliriz bilmiyorum.

Bone ve Zellous'tan biri gidecekse mutlaka Bone gitmelidir. Tamam elinden geleni yapmaya çalıştı ama Shavonte'nin enerjisi, ateşleyici gücü çok ayrıdır. Seimone'yi de alabilirsek çok iyi olur. Yahu bu takım EL şampiyonu. Şu karizmayı kullanın biraz. O gelmez bu gelmez nereye gelmez? Avrupa'nın en büyüğüsün sen! Gelmeyen kendi kaybeder!

İyi oyuncunun Galatasaraylısı,Fenerlisi falan olmaz. Angel gibi bir oyuncuya asla hayır demem. Eğer yapılabilirse yani rakipten koparılabilirse buyursun gelsin, bu formayı giyerse başımın üstünde yeri var. Zaten "o Fenerli, nefret ediyorum" veya "bu bilmem nereli, demek ki bir halt olmaz" laflarını hayatım boyunca anlamadım, bundan sonra da anlayamayacağım. Nevriye bunun en somut ve canlı örneğidir, Fenerbahçe'deyken öldüresiye nefretle izlediğim bir oyuncuydu ama bize geldiği gün bayram etmiştim. Ayrıca Işıl, Shavonte olmayacaksa mali koşullarda anlaşma sağlanabilirse Pondexter'i de bu forma altında izlemek isterim. Son söz: Herkes fikrini atarlanmadan, gider yapmadan, bağırmadan, çağırmadan yazsın. Beğenen beğenir, beğenmeyen beğenmez.

Evet isteyen istediğini beğenir beğenmez orası doğru,yalnız biraz sapla samanı birbirine karıştırmışsınız :D Elbette İyi oyuncunun Galatasaraylısı,Fenerlisi falan olmaz iyi oyuncu oyuncudur yalnız bizim önceliğimiz oyunculuğu kadar karakterleride önemlidir, siz bu önemli hususu pek önemsemez gibi yazmışsınız ama ÇOK ÖNEMLİDİR. Hem biz taraftar için hemde takımımızın kendisi için.Zaten olmaz; bizim takıma ikiside gelip takımın havasını bozmalarına gönlüm razı olmaz onlar bizim takımı bozar.İkisininde heleki Cappie,nin mikrofonlar önünde çirkefleşip GALATASARAY YOK bağırışlarını unutmadık,kısacası almayalım en iyisi.Nevriye,ye gelince o zaten FB,ye yine bizim takımdan gitmişti sonuçta yuvaya dönmüş oldu NASİP,li İnsanmışki :D En büyük başarıları yine bizim takımdayken yaşadı yakışır koca kıza.*call me*

Bone ve Zellous'tan biri gidecekse mutlaka Bone gitmelidir. Tamam elinden geleni yapmaya çalıştı ama Shavonte'nin enerjisi, ateşleyici gücü çok ayrıdır. Seimone'yi de alabilirsek çok iyi olur. Yahu bu takım EL şampiyonu. Şu karizmayı kullanın biraz. O gelmez bu gelmez nereye gelmez? Avrupa'nın en büyüğüsün sen! Gelmeyen kendi kaybeder!

parayı verdinmi herkes gelirde para mı var allah aşkına.evet dediklerine katılıyorum seimoneyi bende istiyorum.bencede bone gitmeli ama bu kadar yok diana yok done bunlara paramız yetmez malesef.

Fener'den Birsel gelir, Biba gelir, Nevlin hatta Matovic falan kabulümdür ama Angel ve Cappy asla kabul etmeyeceğim 2 oyuncudur, özellikle Cappy gibi çirkef birini asla takımımda görmek istemem..

Fener'den Birsel gelir, Biba gelir, Nevlin hatta Matovic falan kabulümdür ama Angel ve Cappy asla kabul etmeyeceğim 2 oyuncudur, özellikle Cappy gibi çirkef birini asla takımımda görmek istemem..

Yok Matovic'in de çirkeflikte Cappy'den eksik kalır bir yanı yok. Kasti faulleri falan. Özellikle o Işıl'ı kolundan tutup savurması gözümün önüne geldikçe nefretim katlanıyor. Birsel gelebilir. Zaten GS'li olduğu konuşuluyor. Ama Cappy-Matovic falan Allah göstermesin!

Birsel falan gelirse kontenjan olayı kalkar. Öyle böyle yerli rotasyonumuz olmaz çünkü ki Işıl gibi Birsel de Ekrem Hoca'nın elinde seviye atlar, maksimumunu verir

Murat Karpuz da twitter'dan Işıl'ın gideceğini yazmış. Nasıl ya? Kaptan gidiyor mu şimdi? Önce Alba, şimdi Işıl.. Bunu yapmayın bize. Yine "kimi sevdiysek gitti" olayına girmeyelim. Kal be kaptan. Sen ruhumuzsun bizim.. Zaten Alba gittiği için bir yanımız eksik kalacak hep. Sen de gidersen.. :(

Ya bu Avrupa ligi lanetli falan mı? Avenida aldı bütçeleri düştü, Ros Casares aldı, dükkanı kapattılar, gerçi geçen yıl UMMC aldı ama güçlerini korudular

Alba gitti Işıl gidiyor seneye ne yapacağız , yönetim ne düşünüyor acaba?

Işıl'ın kalma ihtimali kendi söylediğine göre %10 ... ışıl eurolig maçları oynandığı günlerde bi klüple anlaşmış ve erken imza atmış... Şimdi pişman olmuş ama fayda etmiyor. Kulübümüz ışıl ile yola devam etmek istiyorsa bonservis bedeli ödemek zorunda.

Kaptan'ın gittiğini varsayarsak tek alternatifi Birsel onu da karşı taraf bırakırmı orası muamma...

Murat özyer efendi ne işe yarıyor, bir türlü anlayamadım.

2 gün önce burda bir mesaj yazdım. Bir çok şey dedim millet sadece Angel'a kilitlendi Angel iyi olur yok istemem Bİrsel gelsin Angel olmasın falan dendi. Bugün bizim takımın oyuncularına sorun hepsi Angel ile sıkı fıkı ilişkilerde olan insanlar. Bİrsel ile bir ev gezmeleri bile yok. Nasıl oluyor da Angel takımı bozar diyorsunuz neye dayanarak söylüyorsunuz belli değil :)) Birsel'in GS'a gelip takımı bozmayacağını mı düşünüyorsunuz? FB'yi bile karıştıran hemen her hoca ile kavga eden biri değil mi Birsel? FB'liler bile bu konuda şikayet etmedi mi? Neyse Angel benim için Dee Mone ile birlikte dünyanın en iyi 3 oyuncusundan biri ama GS'a gelme durumu yok zaten. Bir de gidip FB'ye para mı ödeyelim? (gerçi sözleşme durumunu da bilmiyorum)

Neyse 2 gün önceki mesajımda Angel'dan daha önemli şeyler yazmıştım. Işıl ile anlaşılmadığını yazdım. Nevin İstanbul üniversitesine gitti anlaştı GS ile alakası yok yazdım. Ama bugün Işıl konusunun ciddiyetini hafiften ayıkmaya başladınız. Nevin'in de bize gelmediğini artık 10 gün sonra öğrenirsiniz:)

Kulübün bütçe hala yok. Kadın basketbolun bütçesi belirlenmez bu zamanlarda nakit akışı sağlanmazsa 2 ay sonra bugün 10'a aldığın oyuncuyu 30'a alırsın ama şube dondurmuş durumda her şeyi klasik olarak. A lisansını aldık basketbolda. Lütfi Arıboğan A Lisansı için değil prosedürler ve teminatlar için gitti ama kulübün tüm derdi bu. Kadın basket şubesi ne olacak 3 kupa aldık zirvede kapatalım tabii.

Alba gitti Işıl gidiyor seneye ne yapacağız , yönetim ne düşünüyor acaba?

Işıl; Kanatimce hakkı olanı almış olsa gitmek istemez ama anladığım kadarıyla bu senede tek taraflı fedakarlık beklendiyse ve cimrilik yapmışlarsa haklı olarak gitmek isteyebilir,eğer böyle olurda Işıl ve diğerleride giderse bu yönetime LANET okuyasım geliyor >:/ bu kadar kızıyorum Ünal Aysal ve çetesine.Zaten takımımız üç hedeftede Şampiyon olarak bütün hesaplarını alt üst etti bu iş bilmezlerin ama görünen o ki yapacaklarından geri kalmayacaklar galiba ...

Helal yönetim. Siz saçın paraları futbola. Kadroya bile almadığınız futbolculara milyon eurolar ödemeye devam edin. Kadın basketbolda ise hem Türkiye hem Avrupa Şampiyonu olmuş şu güzelim kadroyu korumayı beceremeyin. Gideceğin günü iple çekiyorum Murat Özyer!

Alba gitti, Işıl gidiyor, Sancho'yu da kaptırın da rahatlayın. Nevriye de bırakırsa. Zellous'u da gönderin o da çok seviliyor çünkü. Bone da gelecekte çok iyi olabilir onu da yollayın. Şebo'yu da kaptırırsınız.

Esra Şencebe, Ayşe Cora, Yasemen Saylar, Bahar Çağlar ikinci EL Şampiyonluğu için yeter de artar yönetim için!! Ekrem Memnun'u da gönderin. Koç Murat Özyer olsun. Hiçbir sorun kalmaz.