Delinin biri bir taş atıyor kırk akıllı çıkaramıyor
Newlin'i GS aldı deniyor mesela. Yok öyle bişi. Newlin Üniversite ile imzaladı oraya gidecek. Evet Nuria ile anlaştık o cepte ama Kaptan? Işıl ile ilgili hala görüşme olmadı. Başkan sanırım Futbol sezonu bittiğinde tüm transferler yapılır diye bir şey duydu. Futbol sezonunun bitmesini bekliyor. Ama şubenin bütçesi de belli değil. Olmayan bütçe üzerinden ne desek aslında havada kalacak. GS'ın ilk yapması gereken şey Kadın basketbola o bütçeyi hazırlamaktır. Yılın bu zamanı 200'e alacağın oyuncuyu daha sonra 600'e almak zorunda kalıyorsun çünkü.
Bence GS için olmazsa olmaz 2 isim var tabii ki Işıl ilk isim. 2.si de Sancho. Onun dışındakiler takımdan gitse yenisi gelse falan hiç dert etmem. Sancho ve Işıl'ın ikamesini bulmak zor ve pahalı.
Ekrem Hoca'yı beğenirsiniz beğenmezsiniz. Ki sezon boyunca da ben kendisini eleştirdim. EL'i aldığında bile eleştirdim. Her eleştiriden de bir şeyler almaya çalışan komplexsiz biri kendisi. Ama güç onda. 3 kupa almış takımın hocası olarak istediğini gönderme hakkı da var. Alba'yı göndermeyi zaten planlamıştı ve buna göre de çözüm üretiyordur. Düşünün Geçen sezon Alba'sız Nevriye'siz ligi alıyorduk az kalsın
Ki Kupayı aldık. Hatta o sırada Sylvia'da babası öldüğünden gitmişti. Sancho-Bahar-Ann ile oynayıp kupayı aldık ligi elimizden aldılaer. Yani Alba'sız bu başarıları yakalayamaz demek de mümkün değil aslında.
Neyse bu başlığın konusu değil bunlar. Şubede hala para yok. Öyle açılamayacağız. Gülşah gene Canik'de kiralık oynayacak. Nevriye'nin baskete dönmesi için biraz gaz vermek gerekiyor sanırım. O gazı da sen ben değil belli kişiler vermeli. O zaman olmaz değil. En azından rotasyonda sınırlı dakikalarla oynayabileceği bir koşul yaratılabilir. Hemen hemen akranı sayılan Esra'nın bu sene aldığı süreden en az 3-4 kat fazla süre alır ölüsü
)
Ben FB'nin bırakması halinde Angel'in GS'a gelmesini çok istiyorum. Bence yaşı fazla ilerlememiş tecrübeli olan (Dee-Mone ile birlikte) en iyi 3 basketbolcudan biri. Nuria'yı da 1-2 bölgesine aldığımıza göre 2-3-4 oynayabilecek ve Ekrem hocanın sistem basketbolunda o savrukluğunu da atarak efsaneleşecek bir oyuncu. Ki Olimpiyatlarda Türk bayrağı ile Türk milli takımına verdiği desteği de unutmam. Trk basket camiasında da sevilen cana yakın bir kızdır. Bİze ve tribünlerimize de yaptığı bir terbiyesizlik yok.
Işıl-Nuria
Tuğba-Şaz
Angel-Şebnem
Sancho-Bahar
Bone-Nevriye
Temiz bir kadro gibi.