2-3 doğru yapılacak hamle ile uzun yıllar rahat edeceğiz.Kendime adıma daha fazla nefret etmeyeyim,lütfen sahip çıkın şu takıma.
Şu kadroyu muhafaza edip guard rotasyonuna epiphany prince yada seimone augustus'u monte etmek cok mu zor . Gercekten anlam veremiyorum . Bir takım daha ne kadar başarili olabilir . Bu kızların artık daha ne yapması gerekiyor saygiyi hak etmesi icin . 6 yabanci +2 devşirme ile oynamasina ragmen hala yatirima devam eden fenerbahce'ye karsı bu kadroyu dagıtmak asrın hatası olur. Yazıktır , ziyandır. Yapmayın!
Bu ntvspor a itibar etmeyin arkadaşlar fb tv den farkları yok dün maçı ntvspordan takip ediyordum ilk periottu galiba bone hücum faulü sonrası yorumcu bunu gördükleri çok iyi oldu dedi şaşırdım sanki fb nin rakibi yabancı bir takım belli etmiyorlar ama agızlarından kaçırıyorlar .
O Drogba'yı yada Hajroviç vb. oyunculari yazan benim Veysi kardeş, sen bu adamlara milyonlarca Tl verip sonrada çok borcum var amatör branşlardan kısacam diyemezsin anlatmaya çalıştığım bu, gerçi okusaydın tam olarak anlardın, hem diyecen çok borçcumuz var sonra hayla Drogba'la devam etmek istiyorum diyecen, ne olduğu bellirsiz adamlara birton para verecen bu nasıl mayntık sende bunları savunuyorsan senlik sorun yok demektir, ama benim açımdan var!!!
Amatörden kısacağım demiyor ki yönetim. Amatörü finanse etmekte zorlanıyorum diyor. 100 milyon tl para çıkaramıyorum amatöre diyor ki az para mı ? Futbol şubesi 50 kazanıyorsa 50 harcar , 500 kazanıyorsa 500 harcar. Bunda garip olan ne var ? Merak etmeyin futbol kendini döndürüyor zaten. Ki Galatasaray gibi bir klüpsen Drogba'nın maaşı filan da problem olmaz sana. Bakkal mantığıyla düşünüyorsunuz ; diğer bir çok kişi gibi. Aç bi bak klübün ekonomik sıkıntısı nereden çıkıyor diye.
Kesin öyledir futbol kendini döndürüyor bu kadar borçda hep bu amatör şubelerden dolayı oluştu
senle Başkanda marketler zinciri gibi düşünüyoruz diye kendinizi kandırın!!!
Arkadaşlar prosedüre pek hakim olmadığımdan soruyorum,Kelsey Bone ve Zellous türk statüsünde oynayamazmı?Tamam sancho devşirme diye geçiyor en azından kelsey aynı fener'deki holingsword gibi milli takım oyuncusu statüsünde oynayıp devşirme olabilirmi?
Bone'un devşirilmeye ikna edileceğine inancım %1 bile değil benim de. Soruyu cevaplamak adına onu yazdım. Yaşı itibariyle her türlü o kadroya girecektir.Kelsey Bone gibi bir oyuncuyu devşirmek ve Milli takımda oynatmak imkansız bir olay, ABD milli takımının gelecekteki 1 numaralı Pivotu olacak bana göre, Grinner falan hikaye Draft'ta 1. sıradan seçilmiş olmasına rağmen Çin tercihi ile çok gelişebileceğini düşünmüyorum, Ekrem hocanın Kelsey'i bulup getirmesi büyük artı katıyor takıma umarım uzun seneler kalır..