• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3puan'in haberine göre hedef Bobby Brown.

Bobby'nin ismi bir ara yerli olmasi için de geçiyordu. Bağlantı kurulabilir bu yönden belki. Ergin Ataman istiyordu kendisini.

3puan sitesinde Bobby Brown ile görüşeceğiz diyorlar

Bobby Brown harika olur inşallah gelir

Önce şunu anlamak lazım. Herkes yazdığına katılmak, inanmak, desteklemek zorunda değil. Burada bir çok farklı fikir ve kişilik var. elbette farklı fikirler, inanmayanlar, eleştirenler olacak. Bunu kaldıramıyorsan git Twitter da yaz hoşuna gitmeyeni blokla. Diğer türlü ''bir daha yazmam'' doğru gelmiyor bana.

Onun dışında Zaza, bana göre saçma hamle(alacağı para ile düşünürsek) Spanoulis, başkanın gözdesi ve her zaman olma durumu var. Bütçe, daha sponsor belli olmamışken konuşmak bana yanlış geliyor.

Elinde var Arroyo,Marko ve Erceg.Ihtiyacin olan Arroyo yu yedekleyecek veya onunla beraber direksiyonda olabiliecek bir guard,bir sutor,bir 4 numara(Kerem gonlum harici) ve bir de pivot.Hepsini yabanci alsan 7 yabancin olur.Guard,sutor ve 4 numarada bir tane Turk var mi suanda piyasada bizi hedeflerimize goturebilecek ?Zaza ise rahatlikla guvenebilecegin Turk pasaportlu bir arkadas.Yani sacma degil aksine Ersan'i getiremiyorsan o kontratiyla yapilacak hamle 2.

%100 KESİN ANLAŞMA olmamakla beraber yıllık 12.000.000 mil euro pagasus artı eksi 2 oynayabilir Kaan zazayı istemeye bilirsin senin oyun felsefene uymaz bu çok doğal ancak zazayı bu parayı etmez dersen emsallerine bakılınca orda yanlışsın derim abin olarak ama yine katılmamakla beraber saygı duyarım.

Ben bu kulübe oyuncu almak için babamdan borç aldığımı bilirim.Rahmetli veririken hep ben değil şirket bu parayı veriyor şirkete borçlusun derdi.Yıl sonu o paraları size prim çıktım der geri almazdı.Şimdi geldiğimiz seviye sanki 3 yüz yıl çağ atladık gibi geliyor bana bu foruma yazdığım ilk günden beri hep aynı şeyi söyledim özerk şube bağımsız şube dedim.Bu olmadığı için Rahmetli Özhan abiden sonra görev almadım yani koltuk sevdam olmadı.Bu sistemde yine çağrı gelse teamüllere uymayıp yine görev almam.Bu yazdığımı direkt sana yazmadım benim koltuk sevdalısı olduğumu bazı platformlarda dile getiren aklı evvellere söyledim kısmet sana cevap verirken arada buda çıktı.

Transfer Günlüğü

1-Takımdan ayrılacak isimler :
Erwin Dudley, Henry Domercant, Jamont Gordon, Malik Hairston, Nathan Jawai ve Milan Macvan

2- Arroyo 1 yıl daha bizimle devam edecek. V. Spanoulis hamlesi için uğraşılıyor. Gelirse Arroyo ile birlikte oynayacaklar.
3- Langford transferi, TBF'nin devşirme yönetmeliğinden vazgeçmesi üzerine yatmış gibi görünüyor. Zira Langford'un istediği rakamlar, devşirme sistemi içinde verilebilirdi. Şu durumda Langford transferi olmayacak gibi gözüküyor.
4- Cenk ve Ender ile yeniden sözleşme imzalamak için görüşmeler devam ediyor. Bu ikili çok yüksek rakamlar istemezlerse takımda kalacaklar.
5- Uzun oyuncu olarak 4 numarada Kerem Gönlüm ile anlaşıldı.
6- Bilindiği gibi Furkan Aldemir ile yeniden 3 yıllık sözleşme imzalandı.
7- 5 numara arayışında Zaza ismi öne çıkmaya başladı. Zaza'nın 3 milyon dolar gibi bir yıllık kazancının olması transferi zora sokan durumlardan bir tanesi. Zaza, Galatasaray'a gelmek istiyor.
Zaza'nın transferi halinde, atletik bir 4-5 oynayan yabancı ismin alınacağını düşünürsek Zaza transferi oldukça önemli.
8- Göksenin Köksal bu yıl büyük olasılıkla kiraya verilecek.

KAYNAK GALATASARAY BASKETBOL FACEBOOK SAYFASI

Brown langforda alternatifi diye biraz önce sevgili bir büyüğüm aradı

Brown benim alınabilecekler listemdeydi son durumunu bilmiyorum ama üst düzey bir skorer

Maccabi ve bizim kadın takımı örneği varken önümüzde biraz çok uçuyoruz gibime geliyor.

Arkadaslarim ve abilerim ben bu foruma yeni uye oldum onceden bu forumdaki yorumlarinizi okuyordum insallah yorumlarimla siteye renk katabilirim

3puan şimdi de Lawal diyor.

Yazma abi.Bende yazmamayı düşünüyorum artık. adam gibi bilgi veriyorsun yok ilgilenmiyormuşuz yok Spa ile anlaşılmıştı ama neden pürüz çıkmış.Zaza çok para alıyormuş.Zaza'dan kesilen paradan kimsenin haberi yok burdan sallıyorlar. Spa'da gelmesin başkasıda.

HoopsHype - NBA Salaries - Milwaukee Bucks

Artistlik yapmanın anlamı yok sallıyolarmış bilmem neymiş, esas kimin salladığı ortada, Zaza kafasına göre esip 2 sene daha kontratı varken gelemiyor isterse Cska Moskova senelik 5m dolar versin kendisine gene gelemiyor, kontratının son senesi olsaydı gelme ihtimali vardı Avrupa'daki kontratlarla karşılaştırmayın Nba'yi, oradaki mevzuları çok bilmeden de insanlara sallıyor diyemezsiniz, önce kendin tutarlı bilgiler yaz.

Mithat abi 10 milyon artı eksi 2 milyon diyorsan 15 de kulubun bütçesiyse yaklaşık 25-27 milyonluk bir bütçe çıkıyor ortaya yanılıyormuyum ?

Sponsor belli mi beyler ?

Pegasus , sponsorluk haberlerini yalanlamış. Şimdi ne olacak peki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri