• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3puan ve Mithat abinin duyumlari tamamen zit.

Arroyo'nun kesin kaldigini varsayarsak Langford'un alternatifi Brown(?) deniyor, o halde Spanoulis ile alakamiz yok. Ucu ayni anda olmaz cunku.

Arroyo sadece EL oynayacaksa belki ama dusuk ihtimal.

Pegasus hali hazırda bekliyor görüşme yapıldı.Yalanlarsa yalanlasın.Kulüp binasında Görüşme yapıldı.Resmiyet kazanmadığı için yalanlama normal.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Gani Lawal ismi zaten forum da önceden de konuşuluyordu. Sürpriz bir durum değil. Bourousis'ten cevap bekleniyormuş Lawal için.

HoopsHype - NBA Salaries - Milwaukee Bucks

Artistlik yapmanın anlamı yok sallıyolarmış bilmem neymiş, esas kimin salladığı ortada, Zaza kafasına göre esip 2 sene daha kontratı varken gelemiyor isterse Cska Moskova senelik 5m dolar versin kendisine gene gelemiyor, kontratının son senesi olsaydı gelme ihtimali vardı Avrupa'daki kontratlarla karşılaştırmayın Nba'yi, oradaki mevzuları çok bilmeden de insanlara sallıyor diyemezsiniz, önce kendin tutarlı bilgiler yaz.

Yöneticilerin hepsi aptal o zaman bu kadar imkansız bir aşk için uğraşıyorlar.Boşuna verilen çabalar nasılsa alamayacağız.Forumun mantığına göre bize yıldız gelmez o yüzden kimseyle görüşmeyelim.Ayrıca ben lafı size demedim her türlü fikre açığım saygısızlık etmedim yaşça büyüklere saygım sonsuz ama onlarda saygılı olacaklar. Siz bir yorum yazarsanız altına adamlar gelip dalgaya alırsa plaket mi verelim ? Saygısızlıgın sonucunda cevap veririm isterse forumdan göndersinler.

3 puanın haberinden anladığım Bourusis olursa Lawal olmayacak değil, 2´sini birden alabiliriz. Ve 2´si gelirse pota altı çok sağlam olur bence.

Lawal, Kerem, Furkan, Bourusis, Erceg gayet iyi bir rotasyon ve bütçeye de uygun.

Dün 3 puan sitesi Haldun Üstünel'in Türk antrenör istediğini söyledi.Bugün David Moyes'u Haldun getirdi dendi.Biraz dikkat.

Pegasus'un kendi sitesinde böyle bir açıklama yok.

İspatlasınlar pegasus la görüşmedik diye herkesden özür diler bir daha bu foruma ve başka yere yazmam.Direkt Ali sabancının söylemini biliyorum

3 puanın haberinden anladığım Bourusis olursa Lawal olmayacak değil, 2´sini birden alabiliriz. Ve 2´si gelirse pota altı çok sağlam olur bence.

Lawal, Kerem, Furkan, Bourusis, Erceg gayet iyi bir rotasyon ve bütçeye de uygun.

Evet cok iyi olur ama 3 yabanciyi burada kullandigimizda Arroyo ve Marko'yu da eklersek kisa rotasyonuna tek transfer yapacagimiz anlamina gelir.

İspatlasınlar pegasus la görüşmedik diye herkesden özür diler bir daha bu foruma ve başka yere yazmam.Direkt Ali sabancının söylemini biliyorum

Pegasus ile sponsorluk gerceklesmese bile, bu gorusmediler anlami cikmaz, yani forumda kimse sizden sikayet etmemeli. Spanoulis ilede temas var ama olmazsa kimse size yuklenmemeli. Sonuc ta her verdiginiz haber gerceklesecek diye bisey yok..Bence kafaniza takmayin..saygilar..

3 puanın haberinden anladığım bourusis olursa lawal olmayacak değil, 2sini birden alabiliriz. ve 2si gelirse pota altı çok sağlam olur bence.

lawal, kerem, furkan, bourusis, erceg gayet iyi bir rotasyon ve bütçeye de uygun.

Evet bende haberin içeriğinden bu şekilde anladım. Eğer koç kararını bu yönde verirse ve gerçekleşirse Erceg-Kerem Gönlüm Bourousis-Lawal-Furkan şeklinde bir uzun rotasyonumuz olacak. Ancak bu rotasyonda 4 numara rotasyonumuz biraz yetersiz gibi bence. Lawal ve Furkanda 4 numaraya çekebileceğimiz isimler değil. Lawal yerine Hendrix tarzı 4-5 oynayan bi isim daha iyi olabilir.

Kimsenin kimseye yüklendiği yok yahu. Pegasus ile ilgili bir haber çıktı paylaştık. Daha kesin bir şey olmadığı için olabilir, anlaşılamamış olabilir. Bir bakmışız yarın anlaşmayı imzalıyoruz.

belki basketbol da da borsaya bildirmeden ceza geliyor olabilir onun için pegasus yalanlamıştır

Patrick Young'ı alalım uzun olarak. Dunstonların Lasmelerin o kadar para ettiği yerde Patrick Young çok daha ucuza çok daha yüksek katkı verir.
Patric Young ULTIMATE Highlights - King Kong HD - YouTube
Bu adam dün nasıl draft edilmedi aklım almıyor.

Bu adam draft edilmedi evet çünkü sayı ve ribaund sayı ortalaması fazla değil draft edilen oyuncuları biraz daha incele o kalıba ve boya 6.2 ribaund ortalaması var.
Evet pota altı bitiriciliği iyi ama ayakları seri değil. Avrupada iş yapabilir mi ? Bilmiyorum Dunston dan daha ucuza geliceği kesin de o kadar katkı verir mi ?

Pota altını 4-5 olarak ayırmayın, savunmacı ve hücumcu olarak düşünün. o rotasyonda Bourusis ve Erceg hücum Kerem Lawal ve Furkan da savunma işini rahat götürür.
Langford Türk olaydı bu pota rotasyonunu rahat kurabilirdik işte yabancı sınırı sorun olmazdı.

bu Patrick Young da insan azmanı bir şey tam bizlik topçu esasında.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri