• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lawal-Bourousis-Furkan-Kerem-Erceg gercekten cok iyi pota alti olur, Arroyo'nun yanina Bobby Brown alinacaksa son yabanci Manu kaliyor,2-3 numara 2 yabanciyla gecilir muhtemelen bu da 7. yabanci transferi de yapilacak demek,oraya Darden'i koyarsak savunmada sert bir takim olustururuz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu adam draft edilmedi evet çünkü sayı ve ribaund sayı ortalaması fazla değil draft edilen oyuncuları biraz daha incele o kalıba ve boya 6.2 ribaund ortalaması var.
Evet pota altı bitiriciliği iyi ama ayakları seri değil. Avrupada iş yapabilir mi ? Bilmiyorum Dunston dan daha ucuza geliceği kesin de o kadar katkı verir mi ?
Zaten 25 dakikada yapmış 6 ribaundu. Ve zaten 20 dakika oynayacak bi oyuncu için DUnston ciddi anlamda pahalı bir oyuncu. Ben açıkcası yırtıcı potaaltı oyuncusuna çok para harcanmaması gerektiğini düşünüyorum. Lasme'ye Hines'a asla o paraları vermem mesela.

pota altını 4-5 olarak ayırmayın, savunmacı ve hücumcu olarak düşünün. o rotasyonda bourusis ve erceg hücum kerem lawal ve furkan da savunma işini rahat götürür.

Ancak bu oyuncuların sahada yanyana oynayabiliyor olması lazım. Kerem Günlümün 38 yaşında Euroleague temposunda 15-20 dakika arasını çıkartabileceğine inanmıyorum bütün sene boyunca. Lawal yerine 4-5 oynayabilen bi oyuncu olsa çok daha iyi bi rotasyon olabilirdi bana kalırsa.

Koçun bu yaz Milli Takıma Kerem TUNÇERİ'yi çağıracağı konuşuluyordu. Bizim içinde aslında uzun ve yorucu bir sezonda katkı verir.

Bo'ya sulansak keşke.Gerçi Spanoulis işi gündemdeyken mantıksız olur.Yine de Spanoulis işi yatarsa Bo-Arroyo ikilisi fena olmaz.Bo'nun yapamadığı şeyleri Arroyo yapıyor,Arroyo'nun yapamadığı şeyleri o.Tamamlarlar birbirlerini.

Zaten 25 dakikada yapmış 6 ribaundu. Ve zaten 20 dakika oynayacak bi oyuncu için DUnston ciddi anlamda pahalı bir oyuncu. Ben açıkcası yırtıcı potaaltı oyuncusuna çok para harcanmaması gerektiğini düşünüyorum. Lasme'ye Hines'a asla o paraları vermem mesela.

Doğru o kadar para verilmez bizde Olimpiakos gibi bulabilsek işte o zman tamam.
Dunsten gibi olucaksa gelsin adam da kalıp var bitiricilik iyi pota altında korku salıyorda. 25 Dakikada 6 ribaund bence yine normal değil bu yüzden draft edilmedi gibime geliyor.
Maçlarda dikkat et sahada ki hep en iri ve en uzun adam konumunda 6.2 ribaund o cüsseye az gibi geliyor bana endişem bu yönde ama sende haklısın bir bakıma o kadar para vericeğine sen bul daha iyi avrupada iş yaparsa denemek de bencede fayda var.

Transfer olur veya olmaz orasini bilemem, ama Kristic'in 2.5 milyon usd dolar aldigi bir ulkede zaza ayni paraya gelecek ise cok buyuk olay olur. Zaza galiba gurcu ve beyaz olmasi nedeniyle forumda bu kadar asagi goruluyor. Yaklasik 11 senedir nba de oynayan, henuz 30 yasinda olan ve cebinde tc pasaportu olan bir uzundan bahsediyoruz. Bazi arkadaslar zaza ile furkan'nin ne farki var demis hatta birisi lasme ile zaza'yi kiyaslamis. Ya arkadaslar lasme kim? Diamantidis olamdan gorucez bu sezon lasme'yi. Batiste ne yapti fener de diamantidis yokken hatirlayan varmi??

Neyse eger olursa zaza yilin en buyuk transferi olur, arroyo ile de alley opp un kralini yaparlar. Pivot boy pos bi yere kadar isler ama bence en onemlisi yurektir savasmaktir pota altinda, zaza su anda avrupadaki cogu uzunu denize doker bu konularda. Eger adi zazavic falan olsaydi, bambaska bir pr calismasi olurdu. Furkan'nin falan zaza ile asik atabilmesi icin daha en a bes firin ekmek yemesi lazim.

Tekar ediyorum olur veya olmaz, hic bir bilgim yok ama benim kanaatimce Zaza Pachulia hem spanoulisten hemde langford dan cok daha onemli bir transfer olur.

Sent from my iPad using Tapatalk

Nba'den Arroyo'nun tavsiyesiyle düşünülen guard diyince direk Barea geldi benim aklıma.Bakalım.Belki Barbosa'dır.Avrupada ciddi işler yapar

aman akla geldiyse de geri gitsin. Tercihleriyle ciddi ciddi çıldırtır.

Transfer olur veya olmaz orasini bilemem, ama Kristic'in 2.5 milyon usd dolar aldigi bir ulkede zaza ayni paraya gelecek ise cok buyuk olay olur. Zaza galiba gurcu ve beyaz olmasi nedeniyle forumda bu kadar asagi goruluyor. Yaklasik 11 senedir nba de oynayan, henuz 30 yasinda olan ve cebinde tc pasaportu olan bir uzundan bahsediyoruz. Bazi arkadaslar zaza ile furkan'nin ne farki var demis hatta birisi lasme ile zaza'yi kiyaslamis. Ya arkadaslar lasme kim? Diamantidis olamdan gorucez bu sezon lasme'yi. Batiste ne yapti fener de diamantidis yokken hatirlayan varmi??

Neyse eger olursa zaza yilin en buyuk transferi olur, arroyo ile de alley opp un kralini yaparlar. Pivot boy pos bi yere kadar isler ama bence en onemlisi yurektir savasmaktir pota altinda, zaza su anda avrupadaki cogu uzunu denize doker bu konularda. Eger adi zazavic falan olsaydi, bambaska bir pr calismasi olurdu. Furkan'nin falan zaza ile asik atabilmesi icin daha en a bes firin ekmek yemesi lazim.

Tekrar ediyorum olur veya olmaz, hic bir bilgim yok ama benim kanaatimce Zaza Pachulia hem spanoulisten hemde langford dan cok daha onemli bir transfer olur.

Aynen senin gibi düşünüyorum..Zaza Pachulia 2.5-3 milyon dolar gibi rakamlara imzalıyorsa hiç durmadan imzalatsınlar. Krstic 2.5-3 milyon euro alıyordur bu ülkede..

Arroyu&Jamont&Marko'yu takımda tutup Jamon G.+Langford+Othello Hunter yabancı transferleriyle çok mücadeleci takım olacağımız kanaatindeyim.Biraz uçuk olur ama birde 4.5-5'Lampe alınırsa müthiş bir kadroya sahip oluruz.

Kimse spanoulis ile ilgilenmiyoruz demiyor bir girisim yapildi ama sadece listenin ilk basinda degil butce belirlensin ilk sirada baska bir oyuncunu oldugunu soyleyende var diyoruz.Sadece yazilari okumakla olmuyor okudugunuzu ANLAMAYADA calisin lutfen...

İlgilenmiyoruz yazan arkadaşlarda vardı ben onlara ithafen yazdım. Ya siz yazılanları göremiyorsunuz yada anlama zorluğu çeken taraf sizsiniz. .spa ilk sırada değil diyen ilk sizi görüyorum spa olup ilk sırada olmaması da nasıl bir düşünce ve anlama yapınız olduğunu gösteriyor zaten. İlk önce siz anlama zorluğunu halledin gelin sonra ona buna anlama zorluğunuz var diye yazın ;)

Arroyu&Jamont&Marko'yu takımda tutup Jamon G.+Langford+Othello Hunter yabancı transferleriyle çok mücadeleci takım olacağımız kanaatindeyim.Biraz uçuk olur ama birde 4.5-5'Lampe alınırsa müthiş bir kadroya sahip oluruz.

Jamont takımdan ayrılıcak öyle söylendi.
Lampede Barçada kalıcak bu yılda öyle gözüküyor Barça o pozisyonda çok iyi bir kadro kurdu orayı bozcağını zannetmiyorum.
Jamon Gordon'a gelince bizden kaçan bir oyuncuyu geri bu kadar istemem aslında Othello Hunter takım için iyi olabilir Lawal yada Hunter çok benziyorlar birbirlerine bakalım kim olucak Bourousis olmazsa Lawal deniyor bakalım Hunter da olsa fark etmez.

Arkadaşlar Spa ile anlaşıldı tek problem Oly. Buy out'u kabul ettiği an adam bizde.

Neyin tartışması bu anlamıyorum. Oly büyük bir transfer yapmazsa ki yapacak durumları yok gibi Spa'yı kalmaya asla ikna edemez. Ha zorunda mı dersiniz. Gelecek sezon sahada 2 milyon avro alıp isteksiz oynayacak bir adamı ne yapsınlar? Alırlar buy out'unu Maccabi gibi bir model izlerler. Ha Spa olmazsa umarım yönetimin hedefi yine o çapta isimler olur.

Tekar ediyorum olur veya olmaz, hic bir bilgim yok ama benim kanaatimce Zaza Pachulia hem spanoulisten hemde langford dan cok daha onemli bir transfer olur.

Dediklerinize tamamen katiliyorum.Avrupada elle sayilircasina iyi pivot az kalmisken zaza cok iyi olur. Ama spanoulisten bile cok daha onemli tranfer olur fikrinize katilmiyorum.Spanoulisin bireysel takima katacaklari sadece parke icinde kalmaz. kombine sattirir.Bilet,forma aldirtir(ben alirim mesala).takimin bundan sonraki transferlerinde kapi acar.ornegin euroleaguede top8 maclarinda ozellikle ic sahada 15.000 taraftar dolmus bir salonda hakem 2 tane hatali veya ortada bir kararda bizim aleyimize karar verse ,spanoulis hakeme baski yapsa inanki birdaha duduk calinmaz.yunuanli kulupler senelerce bunun ekmegini cok yedi(spanoulis,diamantidis,obradovic,ivkovic gibi degerleri iyi kullandilar).spanolilis euroleaguede en fazla faul calinan oyunculardan birisidir.buda bize macda zorlandigimiz zamanlarda sayi olarak doner..spanoulis sadece sayi asist olarak gormemeliyiz.

Müthiş bir tespit.

Katılmamak elde değil.

Zaza ve Spa transferleri ile Efes ve Ülker'in 2 3 adım önüne geçeriz.

Krstic'i biz alsak dünyanın en iyi pivotu olur. Zaza belinin sakatlığından 20 maç kaçırdı geçen sene. Krsitc'le falan kıyaslamayın.

Yahu nasıl ilgilendiğimizi bile düşünmüyorsun. Kaç yaşında ki insanlar buraya gelip sana yalan mı söyleyecekler yahu pes be valla pes. biri gelir bütçe der biri gelir bize uygun değil der biri gelir ilgilenmiyoruz bile söylenenler gerçek değil der . vay halimize ne ters adam varmış forumda

15 milyon dolar bütçeyle Spanoulis,Zaza ve Langford'u nasıl alacağımızı anlatın, bu forumu bırakacağım.

İlgilenmiyoruz yazan arkadaşlarda vardı ben onlara ithafen yazdım. Ya siz yazılanları göremiyorsunuz yada anlama zorluğu çeken taraf sizsiniz. .spa ilk sırada değil diyen ilk sizi görüyorum spa olup ilk sırada olmaması da nasıl bir düşünce ve anlama yapınız olduğunu gösteriyor zaten. İlk önce siz anlama zorluğunu halledin gelin sonra ona buna anlama zorluğunuz var diye yazın ;)

Guzel kardesim,basketbol scoutlugu yapan bir kisi (yabanci degil) , kuluplede isi gergi muhatap olan birisidir. Spanoulis´in Galatasaray listesinde ilk sirada olmadigini , NBA dan bir oyun kurucunun oldugunu soyledi. Biz soylenenleri soyluyoruz. Ne kadar dogrudur bilemem. Sonucta Ergin hocamizin yaninda calisan biri degilim ki? Spanoulis illa ilk sirada olur bu senin fikrindir.Anladin mi simdi guzel kardesim?

Not.Bende cok isterim Spanoulis´in takimda olmasini , parcaliyi giymesini :)

Furkan ateş ediyor ya. Bucks´ın yöneticilerini arıyorum hemen Zaza´yla Kristic takasına girsinler, bir de aramışken fırça çekeyim siz ne salak adamlarsınız diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri