• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş bir tespit.

Katılmamak elde değil.

Zaza ve Spa transferleri ile Efes ve Ülker'in 2 3 adım önüne geçeriz.

Hele ki bu muazzam seyirci bu iki transfer ile birlikte salonu hınca hınç doldurur çılgın bir ortam sunar her zamanki gibi..O zaman o salondan fener efes kolay kolay çıkamaz..Dediğin gibi 2-3 adım önce geçeriz..ZAZA oldukça iyi bir seçim SPA ile beraber yanlarında ARROYO ve MARKO da var..Aman ALLAH'ım inşallah...!

15 milyon dolar bütçeyle Spanoulis,Zaza ve Langford'u nasıl alacağımızı anlatın, bu forumu bırakacağım.

Spanoulis 3+2 (buy out)
Zaza 3
Langford 2
Furkan 1.3
Erceg 1.3
4 numara 1.5

Şimdi bu oyuncular gelir gelmez orasını geçtim de sırf sana inat yazdım bunları. Al 15 m dolarlık transfer bütcesi. Diğer oyuncuları da kat 20 m olsun ki bu verdiğim rakamlar en uç tavan fiyatlar şimdi oldu mu? Forumu bırakıp bırakmamak sana kalmış. -5 m dolar ile Galatasaray batar sanıyorsan da devam edebilirsin bu kafada.

Furkan ateş ediyor ya. Bucks´ın yöneticilerini arıyorum hemen Zaza´yla Kristic takasına girsinler bir de aramışken fırça çekeyim siz ne salak adamlarsınız diye.

Realist olmak zorundayım maalesef. Herkes istiyor ama kimse nasıl alınacağı konusunda tek bir fikir üretmiyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu. Biz Spanoulis'le de ilgilenmiyoruz. Zaza'yla da. Çünkü alacak bütçemiz yok. Hadi varsa buyrun anlatın nerde. Krstic'in Zaza'dan iyi bir oyuncu olmasıyla Bucks'un ne alakası var onu anlayamadım. Zaza'nın prokom dışında tek bir maçı yok. Bunu söylüyorum sakattı deniyor. Yahu biz ne diyoruz. SAKAT.

Bazen canım sıkılınca Melo nun ınstagram daki resimlerinin yorumlarını okuyorum. Keyfim yerine geliyor. Burası da oraya benzedi. herkes ayrı telden çalmaya başladı. İlk sayfadan başlkasak kimler geldi kimler geçti bizim takımdan. Bazı abilerimiz, arkadaşlarımız var ( Mithat abi, Eyüp abi gibi ) bunların bilgileri bizim için değerli. olmayabilir imza atılana kadar hiç birşey kesin değil. Ama lütfen bilgi kirliliği yaratmayalım. Bazı arkadaşlar var memleketi Samsun, Malatya vb. yerler yazıyor 18 yaşında görsen sanki Ünal Aysal ın danışmanı . Bilgisi olan varsa yazsın yoksa benim gibi okusun lütfen.

spanoulis 3+2 (buy out)
zaza 3
langford 2
furkan 1.3
erceg 1.3
4 numara 1.5

şimdi bu oyuncular gelir gelmez orasını geçtim de sırf sana inat yazdım bunları. al 16m dolarlık transfer bütcesi. diğer oyuncuları da kat 20m olsun ki bu verdiğim rakamlar en uç tavan fiyatlar şimdi oldu mu? forumu bırakıp bırakmamak sana kalmış. 5m dolar ile galatasaray batar sanıyorsan da devam edebilirsin bu kafada.

Galatasaray 5 milyon euro ile batmaz. Ama bizim konumuz bu değil ki. Burda yazılıyor Langford Spanoulis. Alınmıyor ondan sonra vay efendim siz nasıl yönetimsiniz adamlar Kleiza'yı alıyor Bjelica'yı alıyorda sizin aldığınız adam Jawai böyle yönetim olmaz gidip Eurocup'da oynayalım vs vs. deniyor. E bunlar oldu ki biz söylüyoruz.

Spanoulis, Furkan, Langford, ve Erceg'lerin ücretleri Euro.

Furkan 1.7 milyon dolar - Spanoulis 6.8 milyon dolar (Buyout + 1 yıl ücreti) - Langford 2.7 milyon dolar - Erceg 1.7 milyon dolar. E kafadan 10 milyonu bulduk zaten?

Realist olmak zorundayım maalesef. Herkes istiyor ama kimse nasıl alınacağı konusunda tek bir fikir üretmiyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu. Biz Spanoulis'le de ilgilenmiyoruz. Zaza'yla da. Çünkü alacak bütçemiz yok. Hadi varsa buyrun anlatın nerde. Krstic'in Zaza'dan iyi bir oyuncu olmasıyla Bucks'un ne alakası var onu anlayamadım. Zaza'nın prokom dışında tek bir maçı yok. Bunu söylüyorum sakattı deniyor. Yahu biz ne diyoruz. SAKAT.
Bu mantıkla zamanında biz sana göre Sneijderle falanda hiç ilgilenmedik. Şu yazdıkların bir bilgiye dayanmıyorsa boş.

guzel kardesim,basketbol scoutlugu yapan bir kisi (yabanci degil) , kuluplede isi gergi muhatap olan birisidir.spanoulisin galatasaray listesinde ilk sirada olmadigini , NBA dan bir oyun kurucunun oldugunu soyledi. biz soylenenleri soyluyoruz.ne kadar dogrudur bilemem.Sonucta Ergin hocamizin yaninda calisan biri degilim ki? spanoulis illa ilk sirada olur bu senin fikrindir.Anladin mi simdi guzel kardesim?
Not.Bende cok isterim spanoulisin takimda olmasini ,parcaliyi giymesini:)

Sedat bey bu nba'dan oyuncu kim acaba? İsim verebilir misiniz

seninki realistlik değil boş konuşmak oluyor biraz. ufak bi matematik hesabı yap öyle yaz bari bütçesi olmayan galatasaray bu sezon toplam 20 maç oynamayan domercant ve macvana bi spanoulis parası ödedi.
bu doğru işte 8 değil 6 yabancı alırsın ve bir şekilde ordan çıkarırsın parayı ama almak istersen tabi ki

Bu mantıkla biz Sneijderle falanda hiç ilgilenmedik. Şu yazdıkların bir bilgiye dayanmıyorsa boş.

Arroyo'yu tutuyorsun. Spanoulis Arroyo'nun birlikte oynaması imkansıza yakın bir olay. Furkan'la 1.3 milyona sözleşme imzaladın ve Lawal'le ilgileniyorsun. Sizce yeterince mantığa dayanmıyor mu?

E tamam cebinde hala harcayabileceğin 5 milyon doların var? Geri kalan adamlara en fazla 1 milyon dolar vererek 5 adam alırsın ki Ender Cenk falan imza atarsa en fazla 750 bine oynayacak. Ayrıca Lngford ve Spa´nın aynı anda alınmayacağı da net bir şey. Kısacası bütçe yok alamayız başka adamlarla anlaşamayız ondan transferler yalan olur başka. Görüldüğü üzere 15 milyon dolar da bu adamlara yeter.

e tamam cebinde hala harcayabileceğin 5 milyon doların var? geri kalan adamlara en fazla 1 milyon dolar vererek 5 adam alırsın ki ender cenk falan imza atarsa en fazla 750 bine oynayacak. ayrıca langford ve spanın aynanda alınmayacağı da net bir şey. kısacası bütçe yok alamayız başka adamlarla anlaşamayız ondan transferler yalan olur başka. görüldüğü üzere 15 milyon dolar da bu adamlara yeter.

Yetmiyor işte. Yazdığın rakamlara göre Furkan,Erceg,Zaza,Spanoulis toplam 10 milyon ediyor, rakamlar ortada :)

Ismail Senol ‏@ismailsenol 2 sa.
Bo McCalebb gelecek sezon Fenerbahçe Ülker'de devam etmeyecek. İtalya ve Rusya'dan teklifler var. UNICS en yüksek teklifi yapan takım.

guzel kardesim,basketbol scoutlugu yapan bir kisi (yabanci degil) , kuluplede isi gergi muhatap olan birisidir.spanoulisin galatasaray listesinde ilk sirada olmadigini , NBA dan bir oyun kurucunun oldugunu soyledi. biz soylenenleri soyluyoruz.ne kadar dogrudur bilemem.Sonucta Ergin hocamizin yaninda calisan biri degilim ki? spanoulis illa ilk sirada olur bu senin fikrindir.Anladin mi simdi guzel kardesim?
Not.Bende cok isterim spanoulisin takimda olmasini ,parcaliyi giymesini:)

Ona bakılırsa Galatasaray camiasının içinde bulun Mithat abide gelip burada bilgileri paylaştı spa ilk sırada dedi bende mithat abiye inanarak söylüyorum . Eğer çok net bilgileriniz yok ise insanların kurduğu kadroları beğenmeyen arkadaşları eleştirdiğimde anlama sorunun var gibi çocukca laflar yazmamınız daha doğru olur. Anlama kavramını biraz çalışıp gelin sonra sizinle bu konuyu tartışalım .Anladınız umarım :)

15 milyon dolar bütçeyle Spanoulis,Zaza ve Langford'u nasıl alacağımızı anlatın, bu forumu bırakacağım.

bay olumsuz seninle laf yarışına girmeyeceğim ne diyorsa he hı .

Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum. Krstic'i biz alsak dünyanın en iyi pivotu olur. Zaza belinin sakatlığından 20 maç kaçırdı geçen sene. Krsitc'le falan kıyaslamayın. Komik.

Furkan maci gozum ile izliyorum. Kristic'i biz alsak dunyanin en iyi pivotu olur mantigini benim yazdiklarimdan neye gore cikardin bilemedim. Hem kristic'in hem zaza'nin nba kariyleri ortada, oynadikalri basketbol ortada. Son uc sezonda nba' de ortalama 50 ' nin uzerinde mac oynamis, gene ortalama 25 dakika sure almis zaza. Kristic ne yapmis zaza' dan fazla bana soylesene. Bu arada Kristic kotu oyucuda demedim, garip garip laf sokucagina lutfen dikkatli oku yazdiklarimi, eger kristic senelik 2.5 milyon dolar aliyosa bu ulkede zaza o paraya cebinde tc pasaportu ile rahat ayni degeri eder diyorum.

Ayrica bana gore Zaza kristic'ten daha iyi bir oyuncu, aralarinda ucurum yok ama benim tercihim zaza olur her zaman. Kristic' in zoru gorunce pota altinda nasil kacak dovustugunu iki senedir final four larda gorduk. Sen seyrettinmi final four lari ???

Sent from my iPad using Tapatalk

Arroyo'yu tutuyorsun. Spanoulis Arroyo'nun birlikte oynaması imkansıza yakın bir olay. Furkan'la 1.3 milyona sözleşme imzaladın ve Lawal'le ilgileniyorsun. Sizce yeterince mantığa dayanmıyor mu?
Yanlış hatırlamıyorsam koçun geçen yaz sonunda açıklamaları var Spa için açıp dinlemek lazım tekrardan.
Şurda az çok takip ettiğimiz, bilgi aldığımız bizim için bir şeyler paylaşan abiler belli ki bilgi sahibi olmuşlar konu hakkında ve bizle paylaşıyorlar ama buna rağmen ısrarla bilgiye dayanmayan tamamen kendi görüşün olan "ilgilenmiyoruz" kelimesini iğneleyici şekilde kullanırsan tepki oluşması normal Furkan.

Zaza'yi bilemem 2.5 milyon vermek istemeyebilir Ergin Ataman ama Spanoulis icin nasil butce yok ben anlamadim.

Bal gibide var en kotu sartlarda 15-16 milyon dolar bandinda olacak zaten butce. Anlasma saglanirsa ve is paraya kalirsa Ergin Ataman bu sezon catir catir alir Spanoulis'i.

Uzun uzun yazılar yazılıp çizilebilirde bazı konularda,gerek yok. Spanoulis-Arroyo yan yana oynamaz diyen arkadaş neden birlikte oynayamıyor bu abiler,sebeblerini bi açıklasanızda bizde feyizlensek.

Furkan maci gozum ile izliyorum. Kristic'i biz alsak dunyanin en iyi pivotu olur mantigini benim yazdiklarimdan neye gore cikardin bilemedim. Hem kristic'in hem zaza'nin nba kariyleri ortada, oynadikalri basketbol ortada. Son uc sezonda nba' de ortalama 50 ' nin uzerinde mac oynamis, gene ortalama 25 dakika sure almis zaza. Kristic ne yapmis zaza' dan fazla bana soylesene. Bu arada Kristic kotu oyucuda demedim, garip garip laf sokucagina lutfen dikkatli oku yazdiklarimi, eger kristic senelik 2.5 milyon dolar aliyosa bu ulkede zaza o paraya cebinde tc pasaportu ile rahat ayni degeri eder diyorum.

Ayrica bana gore Zaza kristic'ten daha iyi bir oyuncu, aralarinda ucurum yok ama benim tercihim zaza olur her zaman. Kristic' in zoru gorunce pota altinda nasil kacak dovustugunu iki senedir final four larda gorduk. Sen seyrettinmi final four lari ???

Sent from my iPad using Tapatalk

NBA kariyeri ortada olabilir ama bu ona 3 milyon vermek için bir sebep değil. Bu takımda zaten 2 milyon dolara yakın bir kontratla oynayan bir yerli pivot var. Ve bu adam belinden zaman zaman sakatlanıyor. Sakatlık kariyeri ortada. Bir oyuncunun NBA'de tutunup tutunamaması onun iyi ya da kötü oyuncu olduğunu göstermez. Final Four'u da seyrettim, bütün maçları da Krstic'in iyi oynamadığı zamanların olduğu doğru. En azından sakat değil.

Sedat bey bu nba'dan oyuncu kim acaba? İsim verebilir misiniz

isim vermedi bizlerde bilmiyoruz. cunku daha sponsor netlesmedigi icin girisimde bulunulmamis.Pahali bir transfer olacagindan sponsor ve butceye gore hareket edilecek.

Ismail Senol @ismailsenol
Billy Baron, Mike Moser, Jordan Bachynski ve Jahii Carson seçilmedi. Avrupa'da önemli kariyeri olabilecek isimler, kaçırmamak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri