2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vujacic gelsin ama Marko da kalsın mutlaka. (söylentilere göre kadro yapayım)

Arroyo, Delaney, Ender
Marko, Göksenin, Sinan
Cenk, Vujacic
Erceg, Ersin
Furkan, Lawal

Manuchar nereye gidiyor ?

Hiçbir yere.

Bu kadroda penetre yok :)

Vallahi Drake Diener'ı Eurocup sonuçlarına baktığımda hep en üstlerde görüyordum, merak da ediyordum. Ama burada 1-2 kişi onun ismini yazana kadar içini dışını araştırarak hiç bakmamıştım. Şu son 2 gündür bakıyorum. Ancak videolar da penetresi olan hem de smaçla bitirecek tarzda güçlü penetre edebilen biri olarak gördüm.
Diener'ın bir videosunda böyle tanıtılmış. > Top scorer dell'anno 2013: Drake Diener - YouTube

Arkadaşlar Diener gelecek vaad eden bir oyuncuyken mide kanserine yakalanmıştı...Baya ciddi operasyonlar geçirmişti...İyileştikten sonra kariyerine İtalya ikinci liginde başladı...Bizim Justin Carter gibi yükseldi en son Sassariye kadar geldi...Yaşıda baya ilerlemiş artık...Hiç sizin bahsettiğiniz gözle değilde bizim Anadolu takımlarındaki skorer şutörler imajıyla izlemiştim onu...Pek sert bir oyuncu görüntüsü yoktu maçlarında...Biz sezon boyu eurolegue ve TBL'de sert maçlar yapıyoruz...Diener'dan videolardaki verimi alacağımızı sanmıyorum...Ama diğer görüşlerede saygım var...Bellide olmaz ...

bu nedir Semih Vujacic allahım sen bizi koru .. seneye pekte ümitlenmesek mi yav

Takım 4 sezondur ligde zirveye oynuyor ve her sene daha geniş ve iyi kadrolar kuruyoruz, üstüne üstlük Avrupa kupalarında da performansımız gayet iyi. Banvit'i deplasmanda yenip Euroleague vizesi almaya da bu kadar yaklaşmışken iki transfer dedikodusu yüzünden ense karartılacak bir durum yok.

Manuchar Markoishvili'nin neden yollanmak istendiğini anlayamadım yalnız. Hele de 5+1 gibi bir sistem gelecekse kesinlikle kadroda tutulmalı. Adam savunma yapıyor, şut atıyor, erkek takımının Shavontesi ( o kadar skorer olmasa da) gerçi biz Shavonte'yi de yollamak istiyorduk değil mi?

Arroyo, Gordon, Vujacic, Markoishvili, Erceg ve Lawal butcemiz dahilinde kotu olmaz. Tabii butceyi bilmiyoruz ama ben Vujacic'i isterim. Markoishvili'yi Trinchieri istiyordur buyuk ihtimalle. Bence kalmali, sistemi taniyor, zor anlarda sorumluluk almaktan kacmiyor, savunmasi iyi, bazen faul problemi yasasada yerine K-Pap'i falan alamayacagimiza gore Markoishvili iyidir.

Erceg, Kerem, Lawal, Furkan rotasyonuna Oguz Savas olmaz mi? Savunmada pek etkin olamasada sirti donuk oyunu ve orta mesafesi var, diger uzunlarimizi tamamlayabilir.

Heralde Vujacic yazan kardeşlerim Gordon kalacak ihtimaliyle yazıyor. Maşallah kısa rotasyonumuz pamuk gibi oldu. Her maç 80-90 yemeye hazır oluruz. Jamont varsa olabilir Vujacic. Tabi Euroleagu'de. Diener Anadolu takımı oyuncusu diyorsunuz da bu sene Eurocup'ta Bilbao, Brose gibi takımlara karşı çok iyi maçlar çıkartmış. Bir tarafta Avrupa'da ve kendi liginde sürekli oynayan ve hazır durumda bir Diener var diğer tarafta en son ne zaman oynadığını bilmediğimiz bir Vujacic var. Arroyo-Gordon-Diener-Marko iyi kısa rotasyonu oluşturur. Uzunlarda da Erceg-Lawal veya Dunston..

Vujacic bu yıl 10 maç bile oynamadı. Geçmişi oldukça başarılı ve aslında Ergin hocanın sistemine uygun tipte bi oyuncu ancak ne kadar eski performansına yakın bi performans verir orası soru işareti. Ayrıca Vujacic alınırsa Marko ve Gordon takımda tutulmalı bence çünkü Arroyo ve Vujacic savunmada oldukça yumuşaklar ve savunmada harcıcakları her ekstra performans onların hücumdaki verimliliğini düşürür.
Arroyo-Gordon
Vujacic-Sinan
Marko-Cenk oldukça iyi bi kısa rotasyonu olabilir. Ancak yine sezona risk alarak başlamış oluruz.

Takım 4 sezondur ligde zirveye oynuyor ve her sene daha geniş ve iyi kadrolar kuruyoruz, üstüne üstlük Avrupa kupalarında da performansımız gayet iyi. Banvit'i deplasmanda yenip Euroleague vizesi almaya da bu kadar yaklaşmışken iki transfer dedikodusu yüzünden ense karartılacak bir durum yok.

Manuchar Markoishvili'nin neden yollanmak istendiğini anlayamadım yalnız. Hele de 5+1 gibi bir sistem gelecekse kesinlikle kadroda tutulmalı. Adam savunma yapıyor, şut atıyor, erkek takımının Shavontesi ( o kadar skorer olmasa da) gerçi biz Shavonte'yi de yollamak istiyorduk değil mi?

Sadece bu şekilde yapılan bariz hataları atıfta bulundum. sonuçta Galatasaray varsa umut hep vardır .

Gören de bizi Euroleague'in gediklisi zanneder. Yahu seneye EL'de olup olmayacağımız bile belli değilken Diener, Anadolu takımı oyuncusu muamelesi görüyor.. Geçen sezon Dunston'u veya Lojeski'yi alsak allah bilir benzer yorumlar olurdu.. Eh be kardeşim. Her oyuncuya burun kıvırıp, oyuncu yıldız olduktan sonra herkes Ataman'a patlıyor..

Bu laf bana heralde kardeşim anadolu takımı oyuncusu gözüyle izledim diye ben yazdım :) Kardeşim biz Avrupa'nın en büyük 10 takımı arasındayız şu anda..Avrupanın en iyi dört liginden birinin son şampiyonu ve bu sene büyük ihtimal finalistiyiz...Bu senede Avrupanın en iyi sekiz takımından biriyiz...Euroleague'in gediklisi olamama sebebimiz bu dakikadan sonra Avrupa'nın en çok yatırım yapan 24 takımından biri olmamamız değil, Eurolegue'in saçma sapan sistemi...Böyle bir noktaya gelmişken kendimizi küçültmeyelim öncelikle...Amacımız gediklisi olmak ve final 4 görmekse tabiki Avrupa'nın en iyilerinin peşinde olmamız lazım...
İtalya liginden birçok oyuncuyu beğendiğime dair mesajlar var mesaj geçmişimde...Diener'la ilgili soru işaretlerim ağır bir hastalık geçirip iki büyük ameliyat olması 31-32 yaşından sonra ortalama bir takımda patlama yapmış olması benim soru işaretlerim...Sertliğe gelen bir oyuncu değil bana göre...Bana göre ama bunlar mesajımda da belirttim...Euroleague seviyesinde görmeden herkesin söylecekleri ancak tahmin olur (Oynadı gerçi 28-29 yaşında ama ordaki istatistikleri söylemek haksızlık olur, çünkü bu sene çok formda)...Alınırsa kötü bir transfer demem ama 2 numara transferi çok kilit bu yıl bizim için kalitesini üst seviyede ispat etmiş oyuncuları tercih ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...