2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA: Galatasaray Liv Hospital transfer etmek istediği Semih Erden ile anlaşamadı.Görüşmeler sona erdi. - Via @GsHaber24

Haber doğruysa iyi bir haber, ilgilenmeleri bile yanlıştı >:/

Furkan'ın kalması iyi hoş. Çok da severim kendisini ama 1.3M euro çok ama çok fazla olmuş. Avrupa şampiyonu Maccabi'de en yüksek ücret alan 600bin alıyormuş. Futbola da baktığımızda Ceyhunlar zartlar zurtlar 1milyondan aşağı almıyorlar. Ülke sporunun en büyük sorunu yabancı kontenjanı.

Furkan yıllık 1.300 alacak. Haketti mi derseniz ? Bence haketmedi. Umarım kontratının altında ezilmez. Artık ondan daha fazlasını bekleyeceğiz. Basketfaul dergisine verdiği röportaj'da yazın orta mesafe şutunu geliştireceğini söylemişti. O şutu görmek istiyoruz Furkan. Özellikle hucumda daha fazlasını vermek zorundasın. (Fenerde 1.800'a kadar çıkmış diyorlar Furkan için)

Semih Furkan'ın istediğinden daha fazlasını talep etmiş. (1.500) O mal neyin kafasını yaşıyor onu anlamıyorum. 2010'dan beri ne vermişte bu kadar para talep ediyor ???

Kazan'lı Andrew Goudelock'ın İspanya'dan bir takımla anlaştığı söyleniyor. Vujacic'le falan ilgileneceğimi şu oyuncuyu alsak daha iyi.

Yabancı sınır varsa el mecbur. Maccabi 600 veriyor diyenler orada anlamsız kısıtlamalar yok. Bugün verilen tüm tuhaf ücretler pasaport değeri.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Furkan yıllık 1.300 alacak. Haketti mi derseniz ? Bence haketmedi. Umarım kontratının altında ezilmez. Artık ondan daha fazlasını bekleyeceğiz. Basketfaul dergisine verdiği röportaj'da yazın orta mesafe şutunu geliştireceğini söylemişti. O şutu görmek istiyoruz Furkan. Özellikle hucumda daha fazlasını vermek zorundasın. (Fenerde 1.800'a kadar çıkmış diyorlar Furkan için)

Semih Furkan'ın istediğinden daha fazlasını talep etmiş. (1.500) O mal neyin kafasını yaşıyor onu anlamıyorum. 2010'dan beri ne vermişte bu kadar para talep ediyor ???

Kazan'lı Andrew Goudelock'ın İspanya'dan bir takımla anlaştığı söyleniyor. Vujacic'le falan ilgileneceğimi şu oyuncuyu alsak daha iyi.

Semih neyin kafasını yaşıyor güzel bir soru; Kendisini NBA,den dönen büyük bir yıldız olarak görüyor ve istediğim rakamı alırım kafasını yaşıyor herhalde *nerd*

Dimitris Diamantidis Pana'dan ayrılacak dedikoduları var. Alacaksın Dia'yı. 2 numara rotasyonu; Dia-Vujacic- Sinan. Çok iyi olur be.

Vujacic nerden çıktı ?

Duyum mu temenni mi ?

Bu arada Vasilije Micic, Nenad Krstic, Justin Doellman, Stratos Perperoglu ve tabii ki Milos Teodosic gelecek yıl Anadolu Efes forması giymeye çok yakınlar.

Ivkovic'in de 1 2 gün içinde açıklanacağı söyleniyor.

Aslında Vujacic tam Ergin hocanın isteyeceği tarz bi şutör ama bu sezonu pas geçmesi kötü.

Yeni gelişmeler duyarsanız yazın lütfen :)

Diamantidis'i kim görmek istemez ki bu forma altında?Keşke gelse..Ama ben gidiyorum dediği an kapısına herkes sıra olur.Ayrıca ben ayrılacağını pek sanmıyorum.Bildiğim kadarıyla kendisi evine,yurduna çok bağlı biri ve geçen sene Pana ile yeni sözleşme imzalamıştı.

Kyle Hines 2 milyon dolar alıyor ve 1 yılı daha var.Cska kadroyu boşaltacak olsa da ilk etapta sözleşmesi bitecek olanları tasfiye edecektir.

Furkan'a verilen paralar bahane edilip pivot takviyesi konusunda cimrilik yapılmaz inşallah.Semih'in istediği paralar çok yüksek,kimse talip olmaz o fiyatlara.Elbet kalemi kırılacaktır.

Barış Ermiş konusunda bonservis sorunu var aşarlarsa onu Ender'in yerine güzel olur.Engin de ortalarda yok.Nikolov'u bir şekilde hazırlamak lazım ufaktan.

Bir de Langford alınamıyorsa ve Jamont Gordon da gidecekse ben devşirme hakkımızın Jamon Gordon'dan yana kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.Ligi bilen,takımı bilen,takım oyunu oynayabilen,savunması olan,topla ilişkisi iyi biri.

Efes'te İvkovic işi resmen olmuş galiba.Hayırlı olsun.Ama Engin Özerhun'dan da kurtulsalar fırsat varken fena olmaz.Gelmesi beklenen isimler sağlam isimler olsa da o takımın atletizm ve pota altı savunmasını merak etmiyor değilim.Seneye çok güzel bir lig bizi bekliyor.Ne olursa olsun İvkovic ve Obradovic gibi isimleri bu ülkede görmek bir basketbolsever olarak heyecanlandırıyor beni.

Haberler ve Duyumlar;

1.) Anadolu Efes opsiyon hakkını kullanmayarak Semih Kazmasını serbest bıraktı. Fener yada Beşiktaş'tan birine gitmesi bekleniyor.
2.) Anadolu Efes'in ilgilendiği Pero Antic, Avrupa'ya geri dönmeyeceğini ve önümüzdeki sezon yine Hawks forması giyeceğini söyledi.
3.)Büyük çıkış yakalayan Andrew Goudelock'ın önümüzdeki sezon için Euroleague'de oynayacak olan bir İspanyol takımıyla anlaşacağı söyleniyo
4.)Panathinaikos'un efsane isimlerinden Dimitris Diamantidis'ın takımdan ayrılabileceği iddia edildi.
5.)Litvanya kaynaklı Krepšinio naujienos, NBA, LKL, krepšinio ?empionatas | Krepsinis.net Duda'nın Efes ile 2 yıllık ımzaladıgını yazmış. Efesin Doğuş-Birkan-Cedi-Emircan haric kimseyi takımda tutmayacagını iddia etmişler.
6.)İtalyan takımı Enel Brindisi, Polonya'da forma giyen Sek Henry ile Siena'da forma giyen David Cournooh'ı kadrosuna kattı
7.)Cantu'da önümüzdeki sezon Aradori, Cusin ve Leunen'ın takımdan ayrılması beklenirken, ayrıca Jamarr Sanders'ın takıma katılması bekleniyor.
8.)Le Mans'da JP Batista'da önümüzdeki sezon takımda olmayacağını duyurdu. Batista bu sezon 11.2 sayı-4.2 ribaunt ortalama tutturdu.
9.)Paris-Levallois'de, Herve Toure seneye takımda olmayacak.
10.)Gravelines'da pivot Ousmane Camara ve Fabien Paschal önümüzdeki sezon kadro olmayacak
11.)Union Olimpija, genç guard Gregor Hrovat'ı kadrosuna kattı.
12.)Estudiantes'de ayrıca Lucas Nogueri'da takımda ayrılmak istiyor. Lucas ya Atlanta'ya ya da Euroleague'de oynayan bir takıma gitmek istiyor.Lucas Nogueri'nın takımdan ayrılması için 600 000 bin dolar çıkış ücreti ödenmesi gerekiyor.
13.)Estudiantes'de 2 yıldır forma giyen Amerikalı guard Kyle Kuric, önümüzdeki sezon takımda olmayacağını açıkladı.
14.)Walter Tigers, guard Jonathan Wallace ile olan sözleşmesini 2015'e kadar uzattı. Wallace, bu sezon 14.6 sayı-3.1 asist ortalama tutturdu.
15.)Fraport Skyliners, koçu Gordon Herbert ile olan sözleşmesini 2016'ya kadar uzattığını duyurdu.

Ekleme;

> Siena'dan hatırladığımız Bobby Brown, Avrupa'dan gelen tekliflere rağmen Çin takımı Dongguan Leoparda ile 3 yıllık kontrat uzattı.
> Bu sezon Uşak'ta forma giyen Eli Holman, yazın Miami Heat ve Toronto Raptors'ın yaz kampına katılacak
> 2 yıldır Beşiktaş'ta görev alan Erman Kunter beklendiği gibi Fransız takımı Le Mans ile 3 yıllık kontrat imzaladı

Efes alayına yol veriyorsa takımın Domercant ve Malik yerine bi Gordon güzel gitmez mi oradan bize. Arroyo-Gordon-Marko güzel 3lü olurlar.

CSKA'dan ayrılsa bile biz Erceg'in kontratından çıkıp da gidemeyiz ona. Ayrıca şut atmayan 4 numaralar pek Ergin Hoca'nın tarzı değil.

Bence Ergin hoca Erceg yerine istemiyor. (Şutu olmayan uzunu direk ilk 5 oynatmak için mümkünatı yok almaz zaten) İyi bir 4 numara rotasyonu oluşturmak istiyor. (Ersin-Hines-Erceg) Ayrıca Hines'ı 3 numarada da sık sık kullanacaktır.

Bence Hines her koç ister.

Ergin hocanın atletik bir 4 numara istediğini duymuştum. Hines o kategoride bi transfer olabilir bence. Ayrıca Ergin hoca daha önce 3-4 oynayabilen bi uzun transferi istediğini belirtmişti bir keresinde. Hines 3-4-5 oynayabildiği için her koçun kadrosunda görmek isteyeceği joker tarzda bir oyuncudur

Bence Ergin hoca Erceg yerine istemiyor. (Şutu olmayan uzunu direk ilk 5 oynatmak için mümkünatı yok almaz zaten) İyi bir 4 numara rotasyonu oluşturmak istiyor. (Ersin-Hines-Erceg) Ayrıca Hines'ı 3 numarada da sık sık kullanacaktır.

Bence Hines her koç ister.

Zaten Hines,i beğenmeyecek ve imkanı olupta aldırmak istemeyecek KOÇ,un KOÇ,luğundan şüphe ederim, Hines Oly,deki gibi kimyası oluşmuş her takımın olmazsa olmaz oyunculardandır. CSK,da göze batmamasının sebebi takım halinde sorun yaşadıklarını tahmin ediyorum. bizim takıma gelse sınıf atlatır şüphem yok ve yazdığınız gibi iyi rotasyon oluşur kendisiyle !!!

Vujacic nerden çıktı ?

Duyum mu temenni mi ?

Bu arada Vasilije Micic, Nenad Krstic, Justin Doellman, Stratos Perperoglu ve tabii ki Milos Teodosic gelecek yıl Anadolu Efes forması giymeye çok yakınlar.

Ivkovic'in de 1 2 gün içinde açıklanacağı söyleniyor.

Beşiktaş serisinde oynadığımız son maçta salondaydı. Ergin hoca istiyormuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...