Center için mümkünse Tibor Pleiss da düşünülebilir. Undersized adamlarla idare etmeye çalışıyoruz ne zamandır. Biraz da boyunu avantaja dönüştüren adamları deneyelim.
Ergin ataman kalın adam istiyor Center'a ondan undersized adamlara kalıyoruz zaten
Center için mümkünse Tibor Pleiss da düşünülebilir. Undersized adamlarla idare etmeye çalışıyoruz ne zamandır. Biraz da boyunu avantaja dönüştüren adamları deneyelim.
Cenk'in Fenere gitmesi çok kötü olur. Bu kadar sağlam karakterli birinin böyle bi hata yapması ciddi manada üzer beni.
Umarım bi menajer oyunudur.
Cenk'in Fenere gitmesi çok kötü olur. Bu kadar sağlam karakterli birinin böyle bi hata yapması ciddi manada üzer beni.
Umarım bi menajer oyunudur.
Parayı basan alır ya öyle düşünüyorum. Ayrıca Cenk fenerbahçeli diye biliyorum.
Cenk ya iyi bir Galatasaraylı ya da iyi Galatasaraylıymış gibi takılıyor..zira kendisi de Ender de bana hep Galatasaraylı olduklarını düşündürdüler ve ikisinin de böyle demeçleri var sanırım.Parayı basan alır ya öyle düşünüyorum. Ayrıca Cenk fenerbahçeli diye biliyorum.
Cenk ya iyi bir Galatasaraylı ya da iyi Galatasaraylıymış gibi takılıyor..zira kendisi de Ender de bana hep Galatasaraylı olduklarını düşündürdüler ve ikisinin de böyle demeçleri var sanırım.
ama diğer yandan da iş para ve karakter tartıya konduğunda hangisinin ağır bastığına bakar biraz da..
ben bir basketbolcunun Galatasaraya gelmeden önce twitterdan haydi Cimbomum filan yazıp sonra Fenerbahçeye gittiğinde Fenerliyim dediğini de gördüm)
Ya Allahan bırakın Cenk ile anlaşıldı meraklanmayın![]()