Eğer Pocuis'u SG olarak almayı düşünüyorsak tamam ama SF olarak kullanacaksak eğer Marko varken mantıksız bir hareket.
Bence Aleks Mariç Sofo'dan iyidir. Orta mesafe şutu var, sırtı dönük oynayabiliyor. Partizan'da çok iyi ritim tutmuştu zamanında. Arroyo çok iyi oynatabilir onu.
Bu arada Bertans olayı yatmış.
3. puan.com Pocius'un Domercant yerine alındığını yazmış. Ben yine tatmin olmadım. Pocius bence sağlam şutör değil. Daha iyisi alınabilinirdi. Marko'nun yerine gelecekse zaten felaket bir transfer olur.
Domercant yerine alındı diyorsan zaten SG oynayacak o belli olmuş. O zaman Arroyo-Pocius-Marko kısasıyla çıkacağız sahaya. Şutu gayet iyidir. Zalgiris-GS maçını izlersen görebilirsin. Bize karşı İpekçi'de 26 sayı attı. 2 maçta da toplam 40 sayı attı. Ama savunmasına pek dikkat etmedim. Savunması nasıldır Hakkı?
Pocius bu sezon 35 ile üçlük atmış. Bence de daha iyisi alınabilir.
Daha iyiler derken kimler?
Domercant yerine alındı diyorsan zaten SG oynayacak o belli olmuş. O zaman Arroyo-Pocius-Marko kısasıyla çıkacağız sahaya. Şutu gayet iyidir. Zalgiris-GS maçını izlersen görebilirsin. Bize karşı İpekçi'de 26 sayı attı. 2 maçta da toplam 40 sayı attı. Ama savunmasına pek dikkat etmedim. Savunması nasıldır Hakkı?
David Moss'un sözleşme durumu nedir ? Alınamaz mı, çok zor gibi ama. Keşke Jamont Gordon bi denenseydi, sağlıklıysa kilit oyuncumuz olurdu.
Daha iyiler derken kimler?