• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Pocuis'u SG olarak almayı düşünüyorsak tamam ama SF olarak kullanacaksak eğer Marko varken mantıksız bir hareket.

Bence Aleks Mariç Sofo'dan iyidir. Orta mesafe şutu var, sırtı dönük oynayabiliyor. Partizan'da çok iyi ritim tutmuştu zamanında. Arroyo çok iyi oynatabilir onu.

Bu arada Bertans olayı yatmış.

Maric old school pivotların son temsilcilerinden biridir. Aslında post oyunu, yer kaplamasıyla hücumda çeşitlilik katar bize. Bourousis falan olmazsa ben çokta üzülmem Marice.

Bertans'ın olmamasına üzüldüm açıkçası gelmesini istediğim Ergin hocayla fark yaratcak bi isimdi

Kerem abinin dediklerine göre Pocius olursa artık Marko ilede anlaştık heralde. Marko kalırsa eğer Pocius gelir demişti çünkü

3. puan.com Pocius'un Domercant yerine alındığını yazmış. Ben yine tatmin olmadım. Pocius bence sağlam şutör değil. Daha iyisi alınabilinirdi. Marko'nun yerine gelecekse zaten felaket bir transfer olur.

3. puan.com Pocius'un Domercant yerine alındığını yazmış. Ben yine tatmin olmadım. Pocius bence sağlam şutör değil. Daha iyisi alınabilinirdi. Marko'nun yerine gelecekse zaten felaket bir transfer olur.

Domercant yerine alındı diyorsan zaten SG oynayacak o belli olmuş. O zaman Arroyo-Pocius-Marko kısasıyla çıkacağız sahaya. Şutu gayet iyidir. Zalgiris-GS maçını izlersen görebilirsin. Bize karşı İpekçi'de 26 sayı attı. 2 maçta da toplam 40 sayı attı. Ama savunmasına pek dikkat etmedim. Savunması nasıldır Hakkı?

Demek ki Kerem Seçer abi duyum almış ama hiç çaktırmamış bize, kendisini kınıyoruz :)

SG olarak alındıysa fena tercih değil. Umarım Marko da kalır takımda.

Domercant yerine alındı diyorsan zaten SG oynayacak o belli olmuş. O zaman Arroyo-Pocius-Marko kısasıyla çıkacağız sahaya. Şutu gayet iyidir. Zalgiris-GS maçını izlersen görebilirsin. Bize karşı İpekçi'de 26 sayı attı. 2 maçta da toplam 40 sayı attı. Ama savunmasına pek dikkat etmedim. Savunması nasıldır Hakkı?

Hakkı'dan önce ben cevap vereyim :) Pocius atletik hırslı ve savaşçı bir oyuncudur. Fiziksel özelliklerinden dolayı iyi savunma yapabilir. Ancak taraftarla uyumu çok önemli burda. Eğer takım ve taraftarla uyumu iyi olursa Marko gibi terinin son damlasına kadar savaşacağına inanıyorum sahada

Pocius bu sezon 35 ile üçlük atmış. Bence de daha iyisi alınabilir.

Pocius iyi hoş ama Marko kalsa bile delici bir kısa transferi şart

Arroyo-Pocius-Marko-Delici Kısa-Erceg-Pivot

Bu demek oluyor ki 7. Yabancı şart

Yalnız Poicus-Marko ikilisi EL'de hem hücumda hem savunmada işimizi baya baya görür. Özellikle savunmada iyi enerji katarlar.

Burada kritik nokta Marko'nun takımda tutulması.

David Moss'un sözleşme durumu nedir ? Alınamaz mı, çok zor gibi ama. Keşke Jamont Gordon bi denenseydi, sağlıklıysa kilit oyuncumuz olurdu.

Pocius'u net şutör olarak değerlendirmem bende. Ritm bulduğunda iyi şut atar -bize karşı 26 atmıştı- yetenekli ve topla oynayan bir oyuncudur. Penetre özelliğide vardır hatta bana göre şutundan daha iyi penetre eder. Bu tip oyunculara saha içinde özgürlük verirsen daha çok verim alırsın. Ergin hocada kısalara bu özgürlüğü tanıyan bir koç

Mehmet söylemiş zaten. Dengeli bir oyuncu aldık. Ne bileyim şutör olarak daha iyi oyuncular bulabilirdik. Hayırlısı bakalım.

2 numaraya Pocius için falan uğraşacağımıza Aradori'yi düşünelim.

David Moss'un sözleşme durumu nedir ? Alınamaz mı, çok zor gibi ama. Keşke Jamont Gordon bi denenseydi, sağlıklıysa kilit oyuncumuz olurdu.

Milano ile sene başı 2 yıllık imzalamıştı. 1 yıl daha sözleşmesi var. Çok isterim ama zor.

2 numraya şutör düşünülüyorsa J.C. Caroll hedef olmalı

Jamont Gordon dışında avrupadan veya nbaden alabileceğimiz savunma ve hücumda fiziğiyle fark yaratan bir kısa yokmudur ? En azından savunmada fark yaratıp, hücumda 8-10 sayı atsa da olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri