• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pocius transferi icime baya sindi Real Madrid'de ozellikle ilk sezonunda baya iyi sezon gecirmisti hayirlisi olsun faideli bi transfer olur umarim

Pocius transferi olursa ben üzülmem. Herkes şutör diyor ama bence Pocius Ergin hocanın takım şablonundaki delici kısa oyuncu profiline daha çok uyuyor. Pocius ve Marko ikilisi iki üç numaralarda birbirini tamamlar ve sahaya savunmada da hücumda da büyük dinamizm katar. Ayrıca Pocius'un atletizmi bir beyaza göre çok üst seviyelerdedir

Arroyo(1.5-2 milyon arası)-----Spa(başkanın cebinden=D)-----Darden(1-1.5 milyon arası)-----Erceg(1-1.5 arası)-----Marko(1)-----Kalın 5 Numara(1)

Furkan(1.3)-----Cenk(600-700 bin)-----Ender(600-700 bin-----KG(500 bin)-----Sinan(700 bin-----Nikolov(Barış)(500 bin)

11 milyonluk F4 oynayacak kadro tabi spa'yı başkan ödeyecekse.

Spanoulis, Langford, Zaza derken Pocius, Javtokas'lara düştük ya la. :mad:

Başkan sana güveniyorum getir Spa'yı.

Pocius bence gerekli bir hamle değildi. Spanoulis'i almalıyız. Çok büyük hamle olur. Bu arada Pocius'ta atletik savunması iyi bir isim. Bir Gordon beklemeyelim.

Spanoulis, Zaza, Langford derken hiç biri alınmazsa canım çok sıkılır. Spanoulis bu saatten sonra olmazsa olmaz.

Hakkı Maccabi şampiyon olduğunda hepimiz dedik ki savaşan Amerikalı oyuncularla oluyo bu iş mutlaka lazım bize de dedik.Geldiğimiz noktada böyle oyuncularla ilgilenmiyoruz ne uzun ne kısa. Pocius savunması iyidir eyvallah da daha delici oyuncu bulmamız lazım. Üst seviye maçlarda maç tıkanınca birebir oynayacak Amerikalı kısalar çok etkili oluyo.

Spanoulis transferini çok istiyoruz hepimiz sınıf atlatır bize ama demin dediğim gibi Spanoulis gelecekti de neden Pocius'u aldık. Bence Spanoulis falan gelmeyecek hoca da ona göre kadro planlaması yapmıyor.Benim bildiğim Ergin Ataman bir tane de combo guard alıp kısa işini kapatır (Marko kalırsa) .Bu yüzden diyorum alacağımız combo guard çok önemli diye.

ben Spa'ya üzülmedim açıkcası, Arroyo-Spa'nın sağlıklı bir 2'li olacağını düşünmüyorum. Hele Pocius alındıysa penetre eden bir kısa kalmıyor Spa da alınırsa, o kadar para vermeye de gerek yok. Arroyo-delici skorer guard-Pocius-Marko-Bertans-Erceg-Vouguoikas iyi rotasyon olabilir. Bu arada Langford'dan haber yok mu?

Pocius iyi olur bence hem marko faul problemine girdiğinde onu yedekler . cenkle bir sağdan bir soldan yollayın üçlükleri aslanlarım.

Arroyo-Pocius-Marko-Erceg-Pivot

O Spanoulis buraya gelecek. Ünal Aysal en azından bunu başarmalı artık.

Furkan da keşke gitseydi bu sözleşmeyle kalacağına. Zaten oyununu geliştiremedi kaç sene oldu hâlâ şut atamıyor, serbest atış atamıyor. Zaten koç memnun olsaydı bu kadar yanında oturtmazdı maçlarda. Rotasyon da aksıyor Furkan varken. Yanına bir adam yetmez. En az bir kalın adam bir de Printezis gibi ya da Lasme tarzı adam lazım. Sofo olmadığı iyi oldu bence. Bize 10 dklık adamlardan önce uzun süre sahada kalacak ilk 5 oyuncusu lazım.

Erceg ile de ne olacak bilmiyorum. Sevenleri vardır muhakkak başta koç olmak üzere. Ben de bazen beğeniyorum ama hedef F4 olacaksa sadece üçlük atan bir 4 numaranın ana parça olması zor bana göre. Savaşçı bir kimliğe bürünürse belki ama fiziği de pek buna uygun değil..

Pocius işi de gerçekten doğru mu bilmiyorum. Eğer keskin şutör olarak buysa seçimimiz hedefleri fazla yüksek tutmayacağız sanırım. Hele Marko gidip yerine gelecekse yönetime diyecek hiçbir şey yok.

Son olarak takdir ettiğimiz 17 Haziran duruşundan sonra "küçülmenin aksine takımlarımız güçlenerek yoluna devam edecek" diyen başkandan da icraat bekliyoruz.. Ergin Hoca ve Ekrem Hoca çok değerli insanlar. Umarım yazık etmeyiz onlara..

önce elindeki şutörü tut.

Pocius 2010'da Türkiye'de düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda büyük oynadı.Ancak daha sonra yaptığı Real transferi ve orada fazla şans bulamaması kariyerini geriye götürdü.Geçen yaz Avrupa Şampiyoonası'nda Litvanya'da oldukça silik bir performans gösterdi.Bu sezon Zalgiris'de kendini toparladı.Bize gelirse tekrar bir üst seviyeye çıkmış olacak 2010 yılındaki performansına döner mi soru işareti.Benim tercihim o pozisyona Caroll ya da Aradori olurdu

Sağlam Combo Guard alırsak iyi kadro oluyoruz tabi uzun transferleride önemli.

Ergin hocadan daha iyi kadro mühendisliği yapanlar var takdir ettim.

Pocius lise ve üniversiteyi Amerika'da okudu..Sonra Litvanyaya döndü ...Penetre yetenekleri iyi, hızlı, savunmadada oldukça savaşçı bir oyuncu olarak kariyerine başladı...Özellikle 2010 Dünya şampiyonasında yıldızlaştı ve Milli takımdaki başarıları devam etti..Bu böyle Real Madrid'e transfer olana kadar devam etti..Ancak Real'e gittikten sonra ciddi bir düşüş yaşadı..Real'de iki başarısız sezon geçirdikten sonra Zalgris'e döndü ama eski Pocius değil..Savunmadaki mücadelesi devam ediyor ama penetre becerileri oldukça zayıflamış gözüküyor ve dışarıdan şut atmaya daha çok eğilimli hale geldi(Oda bazen tutuyor bazen tutmuyor)...Bu bakımdan riskli bir transfer...Eski özgüvenini ve açlığını yakalarsa başarılı bir transfer olur..Böyle kalırsa ve Marko devam edecekse bence manasız bir transfer olur..

Hakkı Maccabi şampiyon olduğunda hepimiz dedik ki savaşan Amerikalı oyuncularla oluyo bu iş mutlaka lazım bize de dedik.Geldiğimiz noktada böyle oyuncularla ilgilenmiyoruz ne uzun ne kısa. Pocius savunması iyidir eyvallah da daha delici oyuncu bulmamız lazım. Üst seviye maçlarda maç tıkanınca birebir oynayacak Amerikalı kısalar çok etkili oluyo.

Spanoulis transferini çok istiyoruz hepimiz sınıf atlatır bize ama demin dediğim gibi Spanoulis gelecekti de neden Pocius'u aldık. Bence Spanoulis falan gelmeyecek hoca da ona göre kadro planlaması yapmıyor.Benim bildiğim Ergin Ataman bir tane de combo guard alıp kısa işini kapatır (Marko kalırsa) .Bu yüzden diyorum alacağımız combo guard çok önemli diye.

Abd'li oyuncu alınmasın demiyorum ki alsınlar. Maccabi Amerikalılarla kazandı ama yıllardır hepimizin söylediği bir şey var: Avrupada Amerikalıların posasından bile verim alan Blatt var. Onu atlamayalım. Son yıllarda Sırplardan falan gına geldi ayrıca Abd'liler ucuz oluyor.

Spanoulis'te delici bir oyuncu !!! Jamont Gordon, Langford yada Bo'dan birini alamayacaksak Spanouliste delicilik ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Üst düzey maçlarda oyun tıkanınca Abd'li yerine winner bir oyuncuyu tercih ederim. Spanoulis gibi. Arroyo var dersen Fener serisini hatırlatırım sana. Önemli olan dengeli beşler kurmak. Spa-Pocius-Marko-Erceg-XXX yada Arroyo-Sinan-Cenk-XXX-Furkan gibi. Arroyo-Spanoulis'i mümkün olduğunca az kullanmak lazım.

Bo gelse güzel olur aslında :(

Arroyo-Barış-Ender
Goudelock-Pocius-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem G
javtokas(Maric)-Furkan

aşağı yukarı söyle bir kadro bekliyorum. Arroyo yokken skor yükünü taşıyabilecek , saha içi lideri bulmamız lazım. İlk adayım Hickman(Ülkerle anlaşacak gibi) olmazsa Goudelock. 7.yabancı olarak 3.5 veya 4.5 alınabilir tercihim 4numaraya dış şutu olan birini daha eklemek. Madem bütçede küçülüyoruz ,ekonomik kadro kuruyoruz getirin abi o zaman Mbakwe'yi 5 numaraya.

Pocius lise ve üniversiteyi Amerika'da okudu..Sonra Litvanyaya döndü ...Penetre yetenekleri iyi, hızlı, savunmadada oldukça savaşçı bir oyuncu olarak kariyerine başladı...Özellikle 2010 Dünya şampiyonasında yıldızlaştı ve Milli takımdaki başarıları devam etti..Bu böyle Real Madrid'e transfer olana kadar devam etti..Ancak Real'e gittikten sonra ciddi bir düşüş yaşadı..Real'de iki başarısız sezon geçirdikten sonra Zalgris'e döndü ama eski Pocius değil..Savunmadaki mücadelesi devam ediyor ama penetre becerileri oldukça zayıflamış gözüküyor ve dışarıdan şut atmaya daha çok eğilimli hale geldi(Oda bazen tutuyor bazen tutmuyor)...Bu bakımdan riskli bir transfer...Eski özgüvenini ve açlığını yakalarsa başarılı bir transfer olur..Böyle kalırsa ve Marko devam edecekse bence manasız bir transfer olur..

Hele şükür Cem abi. Sen anladın bizi. Senin pivot önerini alabilirmiyim abi ?

Abd'li oyuncu alınmasın demiyorum ki alsınlar. Maccabi Amerikalılarla kazandı ama yıllardır hepimizin söylediği bir şey var: Avrupada Amerikalıların posasından bile verim alan Blatt var. Onu atlamayalım. Son yıllarda Sırplardan falan gına geldi ayrıca Abd'liler ucuz oluyor.

Spanoulis'te delici bir oyuncu !!! Jamont Gordon, Langford yada Bo'dan birini alamayacaksak Spanouliste delicilik ihtiyacını fazlasıyla karşılar. Üst düzey maçlarda oyun tıkanınca Abd'li yerine winner bir oyuncuyu tercih ederim. Spanoulis gibi. Arroyo var dersen Fener serisini hatırlatırım sana. Önemli olan dengeli beşler kurmak. Spa-Pocius-Marko-Erceg-XXX yada Arroyo-Sinan-Cenk-XXX-Furkan gibi. Arroyo-Spanoulis'i mümkün olduğunca az kullanmak lazım.

Yahu akıl var mantık var. Bertans'a 200 bin dolar ödeyemeyen bir takımın, Spanoulis'i alma ihtimali var mı? Yok başkan cebinden karşıyacakmış, yok şöyle yok böyle. cebinden karşılasa futbola yapar. o bütçeyle hoca bulamıyor.

Spa delici eyvallah Spa ya zaten benim bi lafım yok.Spanoulis gelecekse zaten gerisinin önemi yok.Ben burda Spanoulisle Goudelock veya Hickman ı kıyaslamıyorum zaten mukayese kabul etmez.Ama sanki o iş olmayacak gibi ,Spanoulis e yoğunlaşıp Hickman ı Goudelock u falan bari kaçırmayalım diyorum. Kendimizi bu kadar alıştırmayalım.. Spanoulis yatta Fani Aysal'ın konuğu oluyor bir Allahın kulu da haber yapmıyor ne burda ne dış medyada, mantıksız gelen şeyler var onu diyorum.

Ergin Ataman Jamont u aldı,hatta ilk geldiğinde Jamon u tutmak istedi,Geçen yıl Jamont'tan sonra adaylarımız Mickael ve Hairston dı.Kısa rotasyonuna bir tane Amerikalıyı ekleyeceğini düşünüyorum ve diyorum ki şu 2 oyuncudan biri olsun da geçen seneye göre çok daha güçlenmiş olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri