• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tek isim söylüyorum; Micov. Sözleşmesi bitti. 2-3-4 oynar.

%50 3 lük, % 45 2 lik yüzdesiyle oynamış bu sezon. 3 lük çizgisinden istikrarlı, bu sezon birçok maçta çok rahat atıyordu. CSKA'nın birçok maçında Micov'un sırıttığını gördüm, bırakacaklarını sanmıyorum.

Pocius aşağı yukarı ne vereceği belli olan bir oyuncu. 10 sayı ortalama tutturur muhtemelen,kötü transfer değil bana göre. Yalnız şu anda, alacağımız combo guard daha da önem arzediyor . Topla birşeyler üretebilen oyuncu sadece Arroyo var şu anda bu yüzden mutlaka Arroyo yokken dümene geçebilecek saha içi liderliğini alabilecek bir oyuncu şart.

İsmail Şenol da doğruladı Pocius'u. Hayırlısı olsun.

Galatasaray Liv Hospital'ın Martynas Pocius ile görüşmeleri olumlu gidiyor. Anlaşma yakın.

@ismailsenol

%50 3 lük, % 45 2 lik yüzdesiyle oynamış bu sezon. 3 lük çizgisinden istikrarlı, bu sezon birçok maçta çok rahat atıyordu. CSKA'nın birçok maçında Micov'un sırıttığını gördüm, bırakacaklarını sanmıyorum.

Savunması olan, fevkalade şutör, sırtı dönük oyunu olan bir isim. CSKA'nın bu seneki sorunlu düzeninde iyi katkı vermiş birisi. Bize daha iyisini verir.

Açıkçası sezonu şekillendirecek hamleler Pivot ve Combo Guard.İnşAllah nokta atışı yaparız

Savunması olan, fevkalade şutör, sırtı dönük oyunu olan bir isim. CSKA'nın bu seneki sorunlu düzeninde iyi katkı vermiş birisi. Bize daha iyisini verir.

İşte sorun şu ki bırakmazlar bence. Keşke alabilsek.

Parayı verip alamayacağın adam çok azdır Avrupa piyasasında ama burda hep o azınlıkta adamların muhabbeti dönüyor.Sen istediğin kadar para ver Olynin kaptanını zor alırsın.Aynı şekilde NBA da 2 sene kapalı kontratı olan adamı çok zor alırsın

Alınması zor demek kolaymış demek ki dimi , gelmez demeyle farkı var çünkü :) Benim eleştirdiğim konu senin hitap şeklin alamayız edemeyiz ne demek yahu direk kestirip atmak , koskoca adamlar gelip sana burada transfercilik mi oynayacak.! ilgileniyoruz diyorlar demek ki az da olsa alınma şansı var . yok alamayız yok olmaz yeter arkadaş ne olumsuz insanlarsınız.

CSKA'da kalır yada elit bir takıma gider.

Boşverin Combo Guard'ı Spanoulis gelsin.

O zaman da derim ki madem Spanoulis gelecekti neden daha atletik,savunması daha iyi olan biri gelmedi de Pocius geldi ?

O zaman da derim ki madem Spanoulis gelecekti neden daha atletik,savunması daha iyi olan biri gelmedi de Pocius geldi ?

Pocius bence gerekli bir hamle değildi. Spanoulis'i almalıyız. Çok büyük hamle olur. Bu arada Pocius'ta atletik savunması iyi bir isim. Bir Gordon beklemeyelim.

Spanoulis, Zaza, Langford derken hiç biri alınmazsa canım çok sıkılır. Spanoulis bu saatten sonra olmazsa olmaz.

Pocuis geldiyse Spa işi yalan oldu demek ki.

Pocius beğenmiyorsunuz ama bnce takıma çok önemli katkı sağlar inş gelir hocanın elinde çok daha iyi olur.

Spanoulis noldu abiler?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pocius geldiyse Spa işi niye yalan olsun ?

Arroyo- Spa - Ender
Sinan- Pocius

Alınması zor demek kolaymış demek ki dimi , gelmez demeyle farkı var çünkü :) Benim eleştirdiğim konu senin hitap şeklin alamayız edemeyiz ne demek yahu direk kestirip atmak , koskoca adamlar gelip sana burada transfercilik mi oynayacak.! ilgileniyoruz diyorlar demek ki az da olsa alınma şansı var . yok alamayız yok olmaz yeter arkadaş ne olumsuz insanlarsınız.

Benim fikrim olmayacağı yönünde ve bunu burada belirtme hakkını sahibim.Kimseye yalancı demediğimi daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim.Pocius transferi ile de bence Spa defteri kapansın artık Spa gelecek olsa Pocius değil Combo Guard alınırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri