2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter arti gina geldi ! Senin gibi sozde Galatasarayli olmaz olsun ! Efesle her pazarlik masasina oturmazdan once Galatasarayli masadan kalkarken Efesli ! Bir kere de Galatasaray ismini kullanip fiyatini artirmadan anlas Efesinle !

Bir sayfada gördüm. Duygularıma tercüman olmuş...

Ama yanlış biliyor veya düşünüyorsunuz; Adam GALATASARAY,lı olduğunu bir röportajda söyledi ben gördüm. GALATASARAY,a gitmek istiyorum demişti ama ATAMAN istemedi galiba ve gelmedi, adam istenmediği yere zorlamı gitsin ? ha bu sefer istenirse seve seve gelir ve gelsin isterim adam haber bekliyor anlayacağınız.Gelirsede belki az ama öz oynar katkı verir umarız gelir ...

Ama yanlış biliyor veya düşünüyorsunuz; Adam GALATASARAY,lı olduğunu bir röportajda söyledi ben gördüm. GALATASARAY,a gitmek istiyorum demişti ama ATAMAN istemedi galiba ve gelmedi, adam istenmediği yere zorlamı gitsin ? ha bu sefer istenirse seve seve gelir ve gelsin isterim adam haber bekliyor anlayacağınız.Gelirsede belki az ama öz oynar katkı verir umarız gelir ...

2012-13 sezonunun başında Keremle transfer görüşmesi yapılmış hatta Alaçatı'da Koç onunla yemek yemiş bunun sonrasında Kerem Gönlüm bugünküne benzer bir açıklama yapmıştı..Ancak, Efesle iki senelik anlaşma yaptı..Bunun öncesindede benzer flörtler oldu ve her seferinde Kerem Efes'i tercih etti...Bende Nihat Bey gibi Kerem'in Galatasaray'ı hep alternatif olarak yedekte tuttuğunu düşünyorum.. Kimsenin Galatasaraylılığını tartışmak bana düşmez ancak profesyonel olarak hep Efes'i tercih ettiği herkesce bilinmekte...Bana kalırsa gelmesin ama koçun kararına da saygı duyarım...

2012-13 sezonunun başında Keremle transfer görüşmesi yapılmış hatta Alaçatı'da Koç onunla yemek yemiş bunun sonrasında Kerem Gönlüm bugünküne benzer bir açıklama yapmıştı..Ancak, Efesle iki senelik anlaşma yaptı..Bunun öncesindede benzer flörtler oldu ve her seferinde Kerem Efes'i tercih etti...Bende Nihat Bey gibi Kerem'in Galatasaray'ı hep alternatif olarak yedekte tuttuğunu düşünyorum.. Kimsenin Galatasaraylılığını tartışmak bana düşmez ancak profesyonel olarak hep Efes'i tercih ettiği herkesce bilinmekte...Bana kalırsa gelmesin ama koçun kararına da saygı duyarım...

Eğer olay sizin dediğiniz gibiyse ve Kerem GALATASARAY,ı sadece stepne olarak görüyorsa gelmesini kimse istemez ve istemeyizde, ama onun efendi bir adam olduğu ve takımımız hakkında öyle bir düşünceye sahip değildir tahmini üzerine yazdım ama tabii emin değilim !!!

Eğer Ersin gelecek sezon yerli sayılacaksa Kerem Gönlüm'e falan hiç gerek yok. Hatta sayılmasa bile gerek yok. Ona vereceğimiz parayı Kerem Kanter, Orhan Hacıyeva veya Samet Geyik için kullanalım daha iyi.

Erceg-Ersin-Kerem K.
Furkan-Transfer

Eğer olay sizin dediğiniz gibiyse ve Kerem GALATASARAY,ı sadece stepne olarak görüyorsa gelmesini kimse istemez ve istemeyizde, ama onun efendi bir adam olduğu ve takımımız hakkında öyle bir düşünceye sahip değildir tahmini üzerine yazdım ama tabii emin değilim !!!

Bende kimsenin günahını alamam Dursun Bey...Kerem'in kişiliğine ya da Galatasaraylılığına hiçbir lafım yok..Ancak, Efesle olan bağı ya da profesyonellik düşüncesinin Efes'in teklifini kabul etmeye ittiğini düşünüyorum...Çünkü gelmesi için 2012 senesi yazında Ergin Hoca'nın bizzat Keremle konuştuğunu ve yemek yediğini biliyorum...Ergin Hoca yinede isterse gelmesini, demekki Kerem'in o zaman gelmemesi için haklı sebepleri varmış deyip karara saygı duyarım..

Jamont kalacaksa kısa transferini konuşmaya gerek kalmaz ancak durumu belirsiz. Jamont şuan Avrupa'da en güçlü penetre edebilen, iyi savunma yapabilen ve en atletik kısalardan. Ve de bizim takımda.

Arroyo-Jamont-Marko-Erceg-Dunston

Jamont-Marko-Dunston = ÇİN SEDDİ

Jamont kalacaksa kısa transferini konuşmaya gerek kalmaz ancak durumu belirsiz. Jamont şuan Avrupa'da en güçlü penetre edebilen, iyi savunma yapabilen ve en atletik kısalardan. Ve de bizim takımda.

Arroyo-Jamont-Marko-Erceg-Dunston

Jamont-Marko-Dunston = ÇİN SEDDİ

dün murat özyer twitterdan biri jamontun sözleşme durumunu sordu nasıl olduysa cevapladı ve sözleşmesi sezon sonu bitiyor dedi hani bu gideceği anlamına gelirmi bilemedim:)

Yetenek falan eyvallah da yürek de bu işin en önemli parçalarından. Takım dün bu kadar kötüyken taraftar sayesinde maçı aldı. Taraftarın ateşlediği adamların Sinan,Marko ve Arroyo olması da tesadüf değil. Bunlar seyirciyle coşan, yürek koyan adamlar. Bunun yanı sıra hücumda kötü olsan da savunma çok daha önemli. Umarım sadece atıcı diye Vujacic gibiler için Marko gibi iki yönde de dengeli adamlardan vazgeçilmez yeni sezon için.

Ergin hoca ile Kerem Gönlüm'ün arası çok çok iyidir. Yazları beraber tatil yaparlar. Geçen sene ilk görüştüğü isimlerden biri Keremdi. Lakin Kerem tercihini Efes'ten yana kullandı.

Eskiden Keremin gelmesine karşıyken artık değilim. Artık sağlam bir kadro görmek istiyorum.

Efes Doğuş ve Birkan'la sözleşme yenileyecek. Kerem ya bize yada Efes'te kalacak. İvkovic sadece yabancı olarak Gordon'un kalmasını istemiş. Teo,Perper,Krstic,Doellman,Langford derken birde Alan Anderson çıktı. (Eyüp abi yazmış.)

Ne yapıyor la bunlar. Piyasayı hallaç pamuğu gibi salladılar ya lan. Daha CSKA girecek transfer piyasasına. Anderson'ı alırlarsa çok can yakarlar.

Efes Doğuş
ve Birkan'la sözleşme yenileyecek. Kerem ya bize yada Efes'te kalacak. İvkovic sadece yabancı olarak Gordon'un kalmasını istemiş. Teo,Perper,Krstic,Doellman,Langford derken birde Alan Anderson çıktı. (Eyüp abi yazmış.)

Ne yapıyor la bunlar. Piyasayı hallaç pamuğu gibi salladılar ya lan. Daha CSKA girecek transfer piyasasına. Anderson'ı alırlarsa çok can yakarlar.

Langford'u bize biraksinlarda kimi alırlarsa alsinlar farketmez.

Marko'yu gönderenin Basketbol bilgisinden şüphe ederim. Eminim ki Ergin Hoca onla devam edecektir.

Doellman konusunda Erceg artı bir miktar para kabul eder mi acaba Valencia kulübü ?

Tabi bunları yapmak için vizyonu becerikli bir yönetici lazım !!

Iç transferi halledelim derken dış transferde umarım yokları oynamayız.

Bo McCalebb ===> Unics Kazan. (Ön sözleşme imzalandığı bile söyleniyor)
Teodosic ======>Barca ve Efes. (Barca fena bastıryomuş.)

En önemlisi ise Doellman'ı Barca almış. Daha piyasaya düşmedi ama yakında haberleri çıkar. İlk burada duyun.

Bütün verimli çağlarını bizi reddedip Efes'te geçiren, orda kendine yer bulamayınca da gelip ben zaten hep GS'liydim diyecek Kerem Gönlüm falan istemiyorum ben şahsen.

Bo McCalebb ===> Unics Kazan. (Ön sözleşme imzalandığı bile söyleniyor)
Teodosic ======>Barca ve Efes. (Barca fena bastıryomuş.)

En önemlisi ise Doellman'ı Barca almış. Daha piyasaya düşmedi ama yakında haberleri çıkar. İlk burada duyun.

Doellman bizden başka Türk takımına gelmesin de hangi ülkeye giderse gitsin.

Keza Langford da öyle.

Bo giderse Ülker bakalım kimi alacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...