2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhat Çetin Fb görüşmesini 2 gün önce yazmıştım. Delaney-Maccabi görüşmesinden yeni bir aşk doğacak gibi. Hickman ayrılabilirmiş. Beşiktaş'ta Clippers'ta bir Morris varmış, onu alacakmış.

Serhat Çetin Fb görüşmesini 2 gün önce yazmıştım. Delaney-Maccabi görüşmesinden yeni bir aşk doğacak gibi. Hickman ayrılabilirmiş. Beşiktaş'ta Clippers'ta bir Morris varmış, onu alacakmış.

Langford falan olmuyosa Vujacic yerine Hickman'a çöreklensek çok daha güzel olur bence. Clippers'taki Morris eğer Darius Morris ise BJK çok iyi bi iş yapmış olur.Morris çok yetenekli bi guard. Yüksek tempoda oynamayı sever, iyi bi atlettir, penetresi iyi ve kolay skor üreten bi isimdir. Avrupaya adapte olabilirse eğer büyük bi yıldız olacak potansiyele sahip.

Twitterdan her üyelik açan bir tane transfer haberi atıyor. bence şuan tamamen bilgi kirliliği var ortada. Örnek olarak teodosic adam 20 takımla anlaştı şimdiden.

Zamanında bir spor gazetesinde çalışan bir arkadaşım vardı...Birgün ziyarete gitmiştim...Müdürleri girdi içeri..Uçun biraz arkadaşlar uçun dedi...Arkadaşta o gittikten sonra Ronaldinho'yu getirdim daha ne uçacağım demişti...O zaman bu tip gazeteler satıyordu... Şimdide birkaç sallama paylaşım yapanlar, takipçi kazanıyor...Tutarsada hiç azımsanamayacak kazanımları oluyor...Tutmayanlar hatırlanmıyor çünkü...Malesef biz bunlara prim veriyoruz, söylenmeye de çok hakkımız yok o yüzden...

şöyle bi kadro nasıl olur acaba
C:lasme furkan
pf:justin doellman kerem gönlüm ersin
sf:markoishvili cenk
sg:jamont gordon gökşenin sinan
pg:arroyo malcolm delaney ender

Anadolu Efes, yeni coachu Dusan Ivkovic’in sunduğu transfer listesinde ‘ilk sırada’ yer alan ABD’li pivot Justin Doellman’ı renklerine bağladı. İspanya Ligi ACB’de bu sezon Valencia formasıyla oldukça başarılı bir grafik çizen ve kulübüyle Eurocup’ta şampiyonluğu kazanan 2.08 boyunda ve 29 yaşındaki tecrübeli pivot için Real Madrid de devredeydi.
Ancak Eflatun-Beyazlılar’ın uzun rotasyonundaki ‘kalabalık’ nedeniyle önümüzdeki sezonu ‘kenarda geçirme’ olasılığını yüksek gören ABD’li pivot tercihini Anadolu Efes’ten yana kullandı.
İSPANYA’NIN MVP’Sİ

İspanya Ligi’nde normal sezonu Real Madrid’in ardından ikinci sırada tamamlayan Valencia’da 15 sayı, 4.4 ribaund, 2.5 asist ortalamaları tutturan ve 2013-14 normal sezonunun en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Doellman, Play-Off çeyrek final serisinde de Cajasol’e karşı takımının en büyük kozu olacak. Efes ile 2+1 yıllık sözleşme yapacağı belirtilen yıldız oyuncu Temmuz ayında İstanbul’a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak

Yapma Emre yapma. Millet transferi bitirdi bizimkiler konstrasyon diye sayiklayip salliyorlar işi.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Barcelona seneye Doellman 'ı kadrosuna katmış. Ben bu yaz Obradovic ve Gherardini ikilisinin sükse transferler yapacağını düşünüyorum..

Doelman Efes'te diyor Basketdergisi.Başka kaynaklarda Barcelona'ya imza attı diyor.

Vujacic işi doğru görüşme var teyitli bilgi.Birşey bekleniyormuş o şey gerçekleşirse direk imza atılacak ama beklenen şey nedir onu bilmiyorum.

Doelman Efes'te diyor Basketdergisi.Başka kaynaklarda Barcelona'ya imza attı diyor.

Vujacic işi doğru görüşme var teyitli bilgi.Birşey bekleniyormuş o şey gerçekleşirse direk imza atılacak ama beklenen şey nedir onu bilmiyorum.

Kardeşim Allahını seversen Efes in eti ne bu du ne Barcelona nın almak için can attığı adamı alsın ? :)

Vujacic in üçlüğü dışında öyle ahım şahım bir oyuncu değil. Domercant ın sağlıklı halini düşün aynen öyle. Sırf üçlük başka bir şeyi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...