2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi hamle ama Fenerin Farmar ile değil Huertas'la görüştüğünü yazdı İspanyol basını.

Kardeşim Fener 1 tane çok kaliteli oyun kurucu alıcak

1 tane de 2 numara alıcak.

Bunlarda muhtemelen Farmar ve Bogdan dır. Seneye ilk 5 i şöyle olur Euroleage de.

Farmar-Bogdan-Bojan-Bjelica-Baynes

İkinci 5 ise

Kenan-Melih-Maciulis-Kleiza-Oğuz(Zoric) olur..

Her türlü bu 2 kadro çok iş yapar bu yüzden bu sene şampiyonluğu bırakmamak lazım. Seneye Fener bu gaz ile 2-3 seneyi domine eder.

Kardeşim Fener 1 tane çok kaliteli oyun kurucu alıcak

1 tane de 2 numara alıcak.

Bunlarda muhtemelen Farmar ve Bogdan dır. Seneye ilk 5 i şöyle olur Euroleage de.

Farmar-Bogdan-Bojan-Bjelica-Baynes

İkinci 5 ise

Kenan-Melih-Maciulis-Kleiza-Oğuz(Zoric) olur..

Her türlü bu 2 kadro çok iş yapar bu yüzden bu sene şampiyonluğu bırakmamak lazım. Seneye Fener bu gaz ile 2-3 seneyi domine eder.

Fener'den konuşmak istemiyorum'da yavaş domine etsinler :D Bu çok kötü kadromuz ile dahi başa baş oynarız ki Seneye Efes ivkovic ile sağlam olacak.Banvit var Karşıyaka zorlar.En azından sıralamayı etkiler.Biz Seneye 3-4 iyi hamle ile çok iddalı konuma geliriz.

Fener'den konuşmak istemiyorum'da yavaş domine etsinler :D Bu çok kötü kadromuz ile dahi başa baş oynarız ki Seneye Efes ivkovic ile sağlam olacak.Banvit var Karşıyaka zorlar.En azından sıralamayı etkiler.Biz Seneye 3-4 iyi hamle ile çok iddalı konuma geliriz.

Efes en fazla ligde iddalı takım olur Euroleage de Final four a falan kalamaz.

Ivkovic li Olympiakos 4-5 sene önce çok güçlü kadrolarıyla hiç birşey yapamadı. Devamlı Pana nın koçluğunu yapan Obadovic e şampiyonlukları kaaptırdı.

Yanı Ivkovic = Başarı demek değil.

bizim 4 numara transferi yapıcağımızı zannetmiyorum (belki kerem gönlüm) 2 numaradaki sıkıntıyı çözmemiz lazım hem potaya gidicek hemde dışardan şut atıcak oyun sıkıştığında arroyonun yükünü hafifleticek birine çok ihtiyacımız var malcolm delaney veya andrew goudelock olsa güzel olurdu

bizim 4 numara transferi yapıcağımızı zannetmiyorum (belki kerem gönlüm) 2 numaradaki sıkıntıyı çözmemiz lazım hem potaya gidicek hemde dışardan şut atıcak oyun sıkıştığında arroyonun yükünü hafifleticek birine çok ihtiyacımız var malcolm delaney veya andrew goudelock olsa güzel olurdu

Arroyo bu sene şampiyonluk gelmezse emekli olacağını açıkladı

Bu arada akşam finale çıkmak için oynuyorken yani sezon daha yeni başlıyorken gelecek sene için kadro planlaması yapmak ne kadar doğru bilemiyorum.Zaman geçtikçe oyuncular kapılıyor falan filan ama yine de önce bu sene bir şampiyon yapalım takımı,gerisini de getiririz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...