• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2m euro bonservis + şu an Oly'den 2m euro civarı aldığını da düşünürsek, 1 senelik maliyeti 5milyon euroya yakın olan Spanoulis ile Bo'nun maliyeti aynı tabi siz de haklısınız.

Bo'nun buy-out'u yok mu? Spanoulis'e de her sene bonservis ödenmeyecek. Hem bu transferi bütçeden değil başkanın şahsi olarak karşılayacağı söylendi. O yüzden çok istedik zaten. Spa futboldaki Drogba-Wesley transferleri gibidir. Avrupada markadır. Aldığı ücretin karşılığını da kat kat fazlasıyla verir.

Erceg, Kerem, Furkan ve sutu olmayan 5 numara ( alternatifler hep boyle) ile Bo'ya alan acamaz bizim takim sonra hep birlikte kurdesen dokeriz tum sezon.

Burada Bo'yu önerenlerin hepsi buy-out problemi var mı acaba diyip araştırma yapacak kadar durumun farkında olan kişiler, bonservis varsa alınmayacağını herkes biliyor zaten. Manipulasyon yapıp insanları Spanoulis karşıtı gibi göstermek amacı mesajları anlamak mümkün değil. Spanoulis çok pahalı yaaa almayalım da demiyor zaten kimse, bu bütçe varken alamayız diyor kimsenin cinnet geçirdiği filan yok yani...

Yazılanları okumadigini düşünüyorum. Okusaydin Bo yazan çoğunluğun(ben dahil) bonservis yada yuksek ücret yüzünden zor olduğunu yazdığını görürdün. Keyfe keder "kac senelik, fesh mi etti" vs diye tartışılmiyor.
Yok okuduğun halde böyle yazdiysan daha kötü:(

Ben de Spanoulis ne olursa olsun alınsın, olmazsa şubeyi kapatın demedim zaten. Okusaydınız siz de görürdünüz..

Makina duzeninde isleyen bir takim degiliz, adami zaten 1 metreden savunuyorlar, bizim takimi gozunuzun onune getirin, bizde olmaz Bo.

Ataman'da tercih etmez zaten.

Spanoulis ismini duyunca bütçe-bütçe diyip cinnet geçirenler, Bo'yu babasının hayrına oynatacaklar heralde.

Gazoz kapağına oynatacaklar herhalde. Bo 2 milyon + 1 milyon buy-out olsa sana 3 milyona bilemedin 2.5 patlar. İlla Bo gibi birini alacaksan Aaron Jackson'ı alırım. Savunması ve penetresi çok iyi. Bo'dan biraz kalitesiz ama aynı işlevi daha ucuz'a görür. Hem Arroyo varken Bo o kadar topla haşır neşir olamaz.

Eğer para'yı dert etmiyorsanız. Avrupa'nın en iyi oyuncusunu alırsın. Winner bir oyuncu.

Ben de Spanoulis ne olursa olsun alınsın, olmazsa şubeyi kapatın demedim zaten. Okusaydınız siz de görürdünüz..

Spanoulis ne alaka onu anlamadım? Ben senin Bo yazanlara karşı yazdığınla ilgili bir şey yazdım.

Bildiğim kadarıyla gelecek sene kadromuzda kesinleşenler:

Arroyo
Sinan-Pocius
Marko
Kerem Gönlüm - Erceg
Furkan

Cenk'in kalması bütçenin o yazdığım 29 milyon tlnin biraz daha altına inmesi sebebiyle zora girdi, istediği miktar da cidden çok ki kalmasın o paralara malesef. Ender'i tutacağız gibi o ikili arasında seçim yapıp, Barış'ı tutmuyomuş hoca pek, ondan Ender'i kadroda tutacağız ama ne bileyim istediği parayı vereceğimize 5-6 dakika dandik maçlarda idare edicek Can Korkmaz'ı filan alsak daha iyi yani, yabancı sistemi kalkmışken Ender'i önemli bir maçta çok oynatmayacağına eminim koçun.

Combo guard, 3,5 numara ve pivot alınacak transferlerimiz. Lawal ismi de ağırlık kazanıyor gibi bakalım...

Spanoulis hariç herkese tu kaka muamelesi yapılması benim canımı sıkan olay.Spanoulis ütopya büyük ihtimal olmayacak transfer sezonunun gidişatından belli burada şu aşamada bence alınabilecek zirve oyunculardan olan Boya bile bu muamele yapılıyorsa gelecek adamları görünce nasıl tepkiler verilecek merak ediyorum

Bo'yu yazanlar (ben dahil) bunu duyum vs diye değil kendi istekleri doğrultusunda yazdı. + yine yazan herkes yüksek maliyetini ve bonservisini söyleyerek umutsuz konuştu.
Biraz okumaya özen gösterseniz kişilerin "sözleşme feshi" gibi şeyleri neden yazdığını anlarsınız.

Ama yok salla gitsin.

Burada Bo'yu önerenlerin hepsi buy-out problemi var mı acaba diyip araştırma yapacak kadar durumun farkında olan kişiler, bonservis varsa alınmayacağını herkes biliyor zaten. Manipulasyon yapıp insanları Spanoulis karşıtı gibi göstermek amacı mesajları anlamak mümkün değil. Spanoulis çok pahalı yaaa almayalım da demiyor zaten kimse, bu bütçe varken alamayız diyor kimsenin cinnet geçirdiği filan yok yani...

Sen Furkan Dillice'yi görmedin herhalde. Kimseyi Spanoulis karşıtı yapmıyoruz. Aynı post'u onlarca kez atan çoğu milletle söz dalaşına giren biri varken ister istemez çoğu insan sert tepki veriyor. Bir kere yazdın mı anlıyoruz bir şeyi 10 kere yazıp yüzlerce insanı neden gerersin ki ? (Malum şahsa)

Bo'yu isteyen kişi tabi araştıracak bende Bu Langford'ı istemiştim bende çok araştırdım çok maçını izledim.

Bildiğim kadarıyla gelecek sene kadromuzda kesinleşenler:

Arroyo
Sinan-Pocius
Marko
Kerem Gönlüm - Erceg
Furkan

Cenk'in kalması bütçenin o yazdığım 29 milyon tlnin biraz daha altına inmesi sebebiyle zora girdi, istediği miktar da cidden çok ki kalmasın o paralara malesef. Ender'i tutacağız gibi o ikili arasında seçim yapıp, Barış'ı tutmuyomuş hoca pek, ondan Ender'i kadroda tutacağız ama ne bileyim istediği parayı vereceğimize 5-6 dakika dandik maçlarda idare edicek Can Korkmaz'ı filan alsak daha iyi yani, yabancı sistemi kalkmışken Ender'i önemli bir maçta çok oynatmayacağına eminim koçun.

Combo guard, 3,5 numara ve pivot alınacak transferlerimiz. Lawal ismi de ağırlık kazanıyor gibi bakalım...
Kerem Tunçeri ismi geçiyordu Enderden maddi anlamda da oyun anlamında da daha iyi olur bence.Cenk ise bizde kalacak bence Fener o pozisyonu doldurdu , Daçkada Oktay Hoca istemez Cenki.Efes hariç bizden fazla verecek çıkmaz

Ne Lawal'ı ya ? Lawal'ı alacağıma Mbakwe'yi alırım. Lawal'a göre az biraz orta mesafe ve post up'ı var.

Yahu Spanoulis isteyenler de bu transferi başkanın cebinden karşılayacağı söylendiği için yazdı. Yoksa kimsenin derdi bütün bütçeyi bir adama harcamak değil. Kim faydalı olacaksa o gelsin zaten. Burada herkesin tek derdi takımın başarılı olması! Tbf'ye karşı onurlu bir duruş sergilemişken tüm bunlarla mücadele etmek için sağlam bir takım kurmak aynı zamanda geçen sezon EL'de son 8'e kalmışken bu sezon F4 yapmak en azından zorlamak, oralarda kalıcı olmak.

Maciulis kesin mi ?

Şimdi saçma sapan muhabbetler yüzünden yeminle forumu okuyasım gelmiyor. Biri hakaret eder. Diğeri; müptezel gibi aynı şeyleri yaza yaza milleti kışkırtır.

Bo McCalebb'i koç istemez.Çünkü şutu yok. Şut'u olsa Obradovic bırakmazdı zaten. Hem 2 milyon ona verceğime Aaron Jakson'ı alırrım daha iyi. Hem bütçe yok diyorsunuz hemde maliyet'i 2 milyon'u geçen bir oyuncuyu istiyorsunuz ?

Aynen aynen. Milleti kışkırtıyoruz. Aaron Jackson da şutördü zaten.

Bu arada eklemek istediğim bir konu daha var ki bu husus eskiden bu forumda pek yoktu ama ortam büyüdükçe ister istemez bu tarz sonuçlar da doğruyor.
Maalesef çok fazla alıngan bir ortam oluverdik; herkes biribirinin en ufak kelimesine bile takılıyor ki bu reel hayatta pek fazla önemsemediğimiz kelimeler bile olabiliyor.

Arkadaşlar bu tarz ortamlarda herkes aynı fikirleri paylaşmıyor olabilir ama fikirlerine olumsuz yorumlar yapıldığında direk agresifleşmemek gerekir. Pek tabi hakaretvari eleştiriler doğru değil ama böyle bir durumda bile direk kalkanları çıkarıp savunmaya geçmek de garip oluyor.
Burasını bir aile gibi düşünüp; kelimelere çok da fazla takılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ha takılınsa bile esprisel şekilde bunu anlatıp ortamın gerilmesinin önüne geçebiliriz.

Arda bey; Siz bu forumun en yetkili kişisi iseniz saygı duyarım ve bilmiyordum,ancak yazdıklarımın hepsinin arkasındayım. Zaten örneklerle yazdım durumu,forumda ÇİFTE STANDART olduğunu kabül etmiyorsanız o zaman forumu takip etmediğiniz sonucunu çıkarıyorum ve

yazdıklarım gerçek değil anlamına gelmez.Usülde usül diyorlar ama usülsüz yazanlar varki bırakın cezayı uyarı bile almayınca işi hakarete vardırabiliyorlar.Öyle bir hava estiriyorlarki bazılarına hoop bunu yazarsan cezayı yersin pat ceza,karşıdaki daha ağır yazar uslüp falan demez ama

bilirki ceza ve uyarı almaz şımarır sayarda sayar, forum bu hale geldi son zamanlarda.Alın size ÇİFTE STANDART,daha neyi beklersinizki forumdaki huzuru sağlamak için,o yüzden diyorum ADMİN'ler tutarlı değiller,hem

kişi hakarete uğramamak için Kulüp başkanı veya yöneticisi olması şart değil.Gerçekten Forumun Başkanı iseniz bu duruma el atın işler iyice rayından çıkmadan olmuyor böyle SAYGILAR ... !!!

Barcelona forum gözdelerinden Trevor Mbakwe ile ilgileniyor diye birkaç yerde haber gördüm, Dorsey'in kontratından çıkmak istiyor olabilirler bu yüzden önerilmiş olabilir ancak transferine ihtimal vermiyorum. Mbakwe'yi de önümüzdeki sezon yaptığı transferden sonra imrenerek izleyeceğiz.

Birinin kontratından çıkarlarsa o Lampe olur bence. Tamam şampiyonluğu getirdi filan ama 4 numaradaki savunma handikapını kapatıyor Dorsey. İnşallah Dorsey'den çıkarlar tabi.

Aynen aynen. Milleti kışkırtıyoruz. Aaron Jackson da şutördü zaten.

Tabi öyle. 10'larca sayfa saçma sapan tartışmalara vesile oldun. Forum'daki hava iyice kötüleşti. Hakaretler falan.

Bo gibi birini alacaksam aynı tarz ucuz olan Aaron Jackson'ı alırım.

Unicaja Malaga, Zoran Dragic ile 2 yıllık sözleşme uzattı.

İyi oyuncuydu. Pocius yerine isterdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri