• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carlos Arroyo-XXX-E. Arslan
Martynas Pocius-S. Güler
M. Markoishvili-C. Akyol
Z. Erceg-XXY-K. Gönlüm
XYY-Furkan Aldemir şu anlık kadromuz bu şekilde duruyor.

Açıkçası Ender'e oyun kurucu olarak çok güvenim olmadığı için alınacak combo guardın rahat bir şekilde tek guard olarak oynayabilmesi gerektiğine inanıyorum. Adaylarım: Jamon Gordon, K, Sloukas, Nolan Smith, Errick McCollum, Zack Wright, Acie Law

3,5 numara için ortada çok fazla aday yok gibi. Oradaki oyuncudan beklentimiz kesinlikle dış şut sokabilmesi, atletizm ve dinamizm katması ve takıma derinlik katabilmesi. Jonas Maciulis ve Davis Bertans iyi adaylar burada. Jeff Brooks iyi bir aday olabilirdi ancak oda Sassari'ye gitti. Piyasası biraz yüksek olabilir ama Caleb Green'de iyi bir aday olabilir.

Pivot için baktığımızda forumda iki görüş hakim bir taraf atlaetik ve çember savunucu pivot isterken diğer taraf post oyunu öncelikli pivot istiyor. Açıkçası takımın geçen seneki en büyük eksikliklerinden birisiydi post oynayan pivot o yüzden benim öncelikli tercihim post oyunu olan birebir topu aldığında sayı atabilecek hücumda çeşitlik katabilecek bir isim. Adaylaım: Ioannis Bourousis-takımında kaldığı söyleniyor fakat resmi açıklama henüz gelmedi.-T. Mbakwe, Aleks Maric, Maciej Lampe, Ian Vouguikas, John Bryant.

P.S. Post oynayan pivot dedikten sonra Mbakwe dememi garipsemiş olabilirsiniz fakat 5-6 maçını izledim ve piyasadaki atletik uzunların üstünde bir post oyunu ayriyeten istikrarlı olmasada bir orta mesafe şutu var. Piyasadaki uzun adaylarından komple pivot olmaya en aday isim bence.

Carlos Arroyo-J. Gordon-E. Arslan
Martynas Pocius-S. Güler
M. Markoishvili-C. Akyol
Z. Erceg-D. Bertans-K. Gönlüm
Trevor Mbakwe-Furkan Aldemir benim tercihim bu şekilde bir kadro olur. Çok maliyetli bir kadro olacağını da sanmıyorum

Domercant ve Hairston'dan sezon genelinde neredeyse hic katkı alamadık . Bu iki ismin yerine iki litvanyalı Pocius ve Maciulis gercekten muhteşem olur . Özellikle Pocius sakatlık vb sorunu yaşamadıgı sürece takıma büyük katkı saglayacagını düşünüyorum . Savunma ve şutunun yanında cok akıllı ve 'pasör' bir oyuncu . Umarım bir an önce acıklanır bu iki isim.

Arkadaşlar burası sinir harbine dönmüş, lütfen biraz sakin olun. Kişisel fikrim :

1- ) Kadro yaparken rotasyonu geniş tutmayın, koç dar rotasyonla oynamayı seviyor ve bütçe de öyle her mevki için 3 oyuncuyu kaldırmaz.

2- ) Carlos u daha etkili kullanmak için ve yaşından dolayı, rotasyonda ki süresi azalacak. Yani Carlos u yedeklemek için değil, Carlos un önünde olacak oyun kurucu transferi yapılacak. ( Spa, yedek carlos, yedek ender veya kerem )

3-) 3 numara pozisyonunda Marko ve cenk kalırsa transfer yapılmaz. Yapılan haberler oyuncuların burnu sürtmesi için piyasaya sürülebilir.

4- ) 2 numara pozisyonu kesinleşti. Sinan, Pocius ve zaman zaman sahada 2 oyun kurucuyla oynayacağız yani carlos ve gelirse spa aynı anda sahada olacak.

5-) Erzeg malesef kaldığına göre giden ersin yerine şutu olan biri transfer olabilir. Kerem gönlüm transferi pek mantıklı değil. Çünkü koç 4 numarayı dışarıya çıkartıp şutundan faydalanıyor. Önceki senelerde gelen her 4 numaranın da ortak özelliği dış şutunun olmasıydı. 3 ve 4 oynayan Maciulis transferi olabilir.

6-) Furkan ve Dorsey olacak gibi. Barca pota altından ya kel kafalı ( lambe ) yi yada dorsey i bırakacak. % 80 dorsey gelir, Koç un sevdiği dominant uzun karakteri ne uygun bir isim.

Arroyo- x- Kerem
Pocius -Sinan
Marko -- Cenk --
Erceg -y- Kerem Gönlüm
Dorsey -Furkan

X : Bence Spa olursa barca ya gidebilir yada takımda kalabilir. Cska spa ihtimali olsa teo ile sözleşme uzatmazdı. Bo nun gelmesi çok zor rusya da rahat rahat 2 civarinda kontrat alır. Ben süpriz bir isim bekliyorum.

Y : Maciulis olabilir. Şutu olan herkes potansiyel adaydır. Zaten prens erzeg in yedeği olarak kalacak. ve zaman zaman 3 oynaya bilecek biri.

mithat abi langford ile tekrar temasa geçildiğini söylemiş ama o kadar parar vermeye gerek yok. zaten yabancı olarak gelicek.

Sony Weems gitmemiş Utah'a. 2017'ye kadar uzatmış CSKA ile.

Ben Spa için ısrar edilmesini anlarım lakin bahsi geçen çoğu ismin daha ekonomik versiyonları var. Hep isim yapmış oyuncuların peşine düşüyoruz.

Langfordla yeniden temas sağlandığını öğrendim hayırlısı.

Langford için daha önce Barcelona ile kapışıp anlaştık demiştiniz, daha sonra vazgeçtik sanırım. Şimdi tekrar ilgileniyoruz, doğru mu?

Arda valla öyle bir bilgi gelirse paylaşmam inanmam, çok isim yazdın demişsin 1ve 2 numara için benim yazdığım isimler Spa, Langford, Sebutis ve Manny Harris çünkü öğrendiğim isimler bunlar. Bir ara Vujacic dendi bana yazmadım mesala. Pivot için Zaza, Sofo ve Bourisis isimlerini deklare ettim ikisi zaten takımda kaldı.Yalnız hoca her gün en az 5 değişik isim söyleniyor.

Çiğdem hanım evet tekrar bir girişim söz konusu.

Maciulus ile ilgili net bir bilgim yok aynı şekilde pocius ile ilgili hocanın sanırım o bilgelerde istediği adaylar arasında.Ame kesin oldu demiyorum çünkü kulüpden gelen bilgi bu yönde.

Çiğdem hanım evet tekrar bir girişim söz konusu.

Anladım.
Peki, Langford'un alternatifi Bobby Brown demiştiniz, hala ilgimiz devam ediyor mu?
Vujacic için Arroyo'ya bağlı dediğinizi hatırlıyorum, Arroyo kaldığına göre olmayacak galiba :( Çok istediğim bir oyuncuydu üzülürüm.

Bobby Brown keşke olsa ama Çin'deki kontratı hala yüksek bedelli ve birkaç yıllık.

Maciulus ile ilgili net bir bilgim yok aynı şekilde pocius ile ilgili hocanın sanırım o bilgelerde istediği adaylar arasında.Ame kesin oldu demiyorum çünkü kulüpden gelen bilgi bu yönde.

Peki hocam Langford ilgimiz Spanoulis'in yanında mı yoksa Spanoulis'e Oly'den izin çıkmaması olasılığına karşılık yerine mi?

Wade: Aradigimiz 1-2 oynayabilen adam.
Lebron : Aradigimiz skorer 3 numara. Fizigi, atletizmi iyi. Penetresi, sirti donuk oyunu var.
Bosh: Disardan atabilen adam. Yeri gelir 5 oynar.

Neden 3unu paket yapip almiyoruz. Anlayamiyorum.

Langford Unics Kazan yada NBA. Şu an için gündemimizde yok. Zaten o kadar paramız da yok.

Wade: Aradigimiz 1-2 oynayabilen adam.
Lebron : Aradigimiz skorer 3 numara. Fizigi, atletizmi iyi. Penetresi, sirti donuk oyunu var.
Bosh: Disardan atabilen adam. Yeri gelir 5 oynar.

Neden 3unu paket yapip almiyoruz. Anlayamiyorum.
San Antoino diye bir takım çıkmış, bunları duman etmiş, olmazsa komple onları alalım.

Önder bey , Pocius ve maciulis ile ilgili bir gelisme var mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri