Carlos Arroyo-XXX-E. Arslan
Martynas Pocius-S. Güler
M. Markoishvili-C. Akyol
Z. Erceg-XXY-K. Gönlüm
XYY-Furkan Aldemir şu anlık kadromuz bu şekilde duruyor.
Açıkçası Ender'e oyun kurucu olarak çok güvenim olmadığı için alınacak combo guardın rahat bir şekilde tek guard olarak oynayabilmesi gerektiğine inanıyorum. Adaylarım: Jamon Gordon, K, Sloukas, Nolan Smith, Errick McCollum, Zack Wright, Acie Law
3,5 numara için ortada çok fazla aday yok gibi. Oradaki oyuncudan beklentimiz kesinlikle dış şut sokabilmesi, atletizm ve dinamizm katması ve takıma derinlik katabilmesi. Jonas Maciulis ve Davis Bertans iyi adaylar burada. Jeff Brooks iyi bir aday olabilirdi ancak oda Sassari'ye gitti. Piyasası biraz yüksek olabilir ama Caleb Green'de iyi bir aday olabilir.
Pivot için baktığımızda forumda iki görüş hakim bir taraf atlaetik ve çember savunucu pivot isterken diğer taraf post oyunu öncelikli pivot istiyor. Açıkçası takımın geçen seneki en büyük eksikliklerinden birisiydi post oynayan pivot o yüzden benim öncelikli tercihim post oyunu olan birebir topu aldığında sayı atabilecek hücumda çeşitlik katabilecek bir isim. Adaylaım: Ioannis Bourousis-takımında kaldığı söyleniyor fakat resmi açıklama henüz gelmedi.-T. Mbakwe, Aleks Maric, Maciej Lampe, Ian Vouguikas, John Bryant.
P.S. Post oynayan pivot dedikten sonra Mbakwe dememi garipsemiş olabilirsiniz fakat 5-6 maçını izledim ve piyasadaki atletik uzunların üstünde bir post oyunu ayriyeten istikrarlı olmasada bir orta mesafe şutu var. Piyasadaki uzun adaylarından komple pivot olmaya en aday isim bence.
Carlos Arroyo-J. Gordon-E. Arslan
Martynas Pocius-S. Güler
M. Markoishvili-C. Akyol
Z. Erceg-D. Bertans-K. Gönlüm
Trevor Mbakwe-Furkan Aldemir benim tercihim bu şekilde bir kadro olur. Çok maliyetli bir kadro olacağını da sanmıyorum