• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bobby Brown sanırım yeni kontrat uzattı ve oldukça yüksek.Vuyacic meselesi hocanın alternatifi,Arroyo kaldı ama hoca tekrar isteyebilir.

"David Pick ‏@IAmDPick 5 dk.

Langford, the No. 1 European scorer, will finalize a deal with 76ers or Kazan in near future, according to source."

David Pick yazdıysa bu iş bitmiştir. Ya Kazan'a ya da Phili'ye gidiyor.

Langfordla yeniden temas sağlandığını öğrendim hayırlısı.

Bir söz var ya ''Maşallah dediğim 2 gün yaşamıyor'' diye işte o maşallahın sahibi sensin :)

Kimi yazsan 2 güne kalmıyor hop ya takımıyla uzatıyor ya da başka yere gidiyor :D

22 milyon euro bütçemiz var hala 1 tane adam alamadık. Paramız olmasa ne yapacaktık acaba?

Furkan'a verilen para fazla oldu ve elimizi ayağımızı bağladı ama ona bakarak bütçe çıkarımı yapmak ne kadar doğru? Hala 22-23M € bütçe beklentisinde olanlar var mı? Yok böyle bir bütçe olsa piyasayı yakıp yıkmamız lazımken böyle ağır ilerlenir mi?
Daha sponsor konusunda adım atamamışken..
Nisan ayı divan kurulunda açıklanan bütçeye de takılmamak lazım o günün koşullarında bağlayıcılığı olmayan bir bütçe işet.

Komedi ya valla komedi :) David Pick yetişti neyse ki

22 milyon euro bütçemiz var hala 1 tane adam alamadık. Paramız olmasa ne yapacaktık acaba?

Spa'yı Başkan cebinden karşılayacakmış, gerçi Işıl'ın da bonservisini cebinden karşılayacaktı ama vazgeçti galiba.

Göreve geldiğinde "Galatasaray'ın benim parama ihtiyacı yok, cebimden para vermeyeceğim" diyen adamın, Spa'nın maliyetini karşılayacağına inanıp beklentiye giriliyor, gelmeyince hayal kırıklığı yaşayacak bir sürü insan. Üzülüyorum.

Arroyo
Sinan-Pocius
Marko
Kerem Gönlüm - Erceg
Furkan

Bu 7 oyuncu toplam 6-7m euro arası para alıyor, Ender+belki Cenk+3 yabancı için kalan para 3m euro civarı hesabıma göre, yabancılardan biri ucuz olur muhtemelen epey.

Neyse dediğim gibi en azından yabancı basın teyitli Pocius ve Maciulis'i bitirelim önce. Bir guard, bir pivotla yabancı transferini tamamlayalım :) Yoksa hüşran yaşayacağız.

Kimse 22 Milyon Euro bütçe var demedi. 3 puan bile Gs Baskette küçülmüyor bütçe artacak dedi. İlk iddalar Pegasus'un yüksek bir bütçe verdiği yönündeydi.Fakat tahmini bir rakam söylendi kimse net bütçemiz budur demedim. Amma tatava oldu.

Bence biz çok geç kaldık. Transferi geçtim sponsor için resmi bir açıklama bile yok. Neden bu kadar yavaş gidiyor her şey anlaşılır gibi değil.

Pahalı oyunculara, pahalı kadrolara konsantre olup heveslenmeyelim bence.
Spanoulis gelmez ammaa iddiasız bir kadro da oluşturulmaz.
2 aydır Delaney şişiriliyor, 10 gündür Pocius yerin dibine sokuluyor.Basketbolu öğretmek haddime değil ama basketbol böyle bir şey değil.
Galatasaray kadın basketbol takımı ne zor şartlarda iyi koçla iyi takım olarak şampiyon oldu.
CSKA yıllardır en popüler ve en pahalı oyuncuları alıyor ama başarılı değiller.
Bu kurulacak takım kağıt üstünde kalburüstü olacak.Ama belki bu kalburüstü takım, iyi bir "takım" olarak üst düzey bir basketbol oynayacak.Bunu bilemeyiz.Biraz sabır.
İlk hedefimiz Euroleague'de kalıcı olmak olmalı.Bu eşiği geçmek zor.Bu eşiği geçerken Euroleague şampiyonu olmak çok çok zor.
Benim tek isteğim güzel ve mücadeleci bir basketbol.Ve Ergin Ataman gibi hırslı ve idealist bir koçumuz olduğu sürece böyle kadroların kurulacağına eminim.

Kimse 22 milyon euro bütçe var demediyse nereden çıktı bu 22 milyon euro?

Spa için hiç bir yerde bir ses yok bizim forum hariç tabi :) Langford desen keza aynı :) Neyse bugün son gün spa olmassa birde navarro'yu deneriz :)

Pahalı oyunculara, pahalı kadrolara konsantre olup heveslenmeyelim bence.
Spanoulis gelmez ammaa iddiasız bir kadro da oluşturulmaz.
2 aydır Delaney şişiriliyor, 10 gündür Pocius yerin dibine sokuluyor.Basketbolu öğretmek haddime değil ama basketbol böyle bir şey değil.
Galatasaray kadın basketbol takımı ne zor şartlarda iyi koçla iyi takım olarak şampiyon oldu.
CSKA yıllardır en popüler ve en pahalı oyuncuları alıyor ama başarılı değiller.
Bu kurulacak takım kağıt üstünde kalburüstü olacak.Ama belki bu kalburüstü takım, iyi bir "takım" olarak üst düzey bir basketbol oynayacak.Bunu bilemeyiz.Biraz sabır.
İlk hedefimiz Euroleague'de kalıcı olmak olmalı.Bu eşiği geçmek zor.Bu eşiği geçerken Euroleague şampiyonu olmak çok çok zor.
Benim tek isteğim güzel ve mücadeleci bir basketbol.Ve Ergin Ataman gibi hırslı ve idealist bir koçumuz olduğu sürece böyle kadroların kurulacağına eminim.

Buna katılmakla birlikte başarının çok zor olduğunu düşünmüyorum. Son 2 seneki Oly ve bu seneki Maccabi örnekler, savaşın askerlerle kazanılacağını öğretti bize. Yıldızların eline bakan değil de takım olgusunu yakalayan takımlar başarılı olabilirler. Bu sene mevcut şartlarda EL TOP 8 yapan (ki Kuban'dan avantajı alan) bir takımımız vardı. Onca sakatlık, eksiklik, pivotsuz maça çıktığımız oldu hem de Real deplasmanı gibi! Ve bu kadroda Bonsular, Hairstonlar, etkisiz Dom Dom'lar vardı. Şimdi bu adamların yerine işleyen üç adam koysan neden seviye atlamayalım ki? F4 görsek ondan sonra her şey biraz da yürekte bitiyor. Bu sene Maccabi bu yüreği gösterdi. Biz de gösterebiliriz. Yeter ki artık boşa kürek çekmeyelim. Yapacağımız her hamle nokta atışı olsun.

Önder Hocam bize Navarro ve Rudy' i paket halinde getirmeyi tahahüt etmiştin, lütfen sözünü tut artık. Bu taraftar senden hizmet bekliyor. ;)

Blogspot açan kendini duyumcu sanırsa tabii millet bütçe 20 milyon euro sanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri