• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Büyük yıldız isimlerinden de vazgeçmiştik. Pocius-Maciulis içimize sinmişti. Şimdi Maciulis de kaçtı. Bakalım başka kimleri kaçıracağız.

Maciulis kaptirilabilir,Ruslarla yarisamayabiliriz de,Bertans'i Cedevita'ya niye kaptiriyoruz acaba,istesek aliriz muhtemelen,daha ucuz birine bakiyor olabiliriz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Barış Ermiş ile ilgili Daçka haberleri çıkıyor umarım onlar almadan biz alırız.Hatta Kerem Tunçeri ile birlikte alınmalı.

Yönetim fazla eleştiriliyor gibi geliyor bana.

Geçen sene BBL nin en iyi kadrosu bizdeydi.Bu kadroyu bu yönetim kurmadımı?

Oktay Mahmudi ile olmayacağını görüp Ergin Ataman ı getirdiği zamanda herkes veryansın etmişti.Tamamen duygusal nedenlerle.

Yani varsayımlarla yönetimi eleştirmek biraz garip geliyor bana.

Bence yönetime fazla sataşıyoruz.

Gençliğin eleştirisel bakışı diyelim.

Takım organizasyonunda yönetimi eleştirecek pek bi şey göremiyorum ben.

Relax olun oyuncu bulunur.Önemli olan takım olabilmek.

Beğenmediğimiz(!) Machiulis'in adı CSKA'yla geçiyor.Ben Machiulis'e Bertans'ı tercih ederim.Hem daha iyi şutör hem de 3-4 oynayabiliyor Bertans.
Elimizde Arroyo Marko Erceg var."Pocius, Bertans, Maric" paketine fitim ben.

Arroyo-Ender(Barış)-Nikolov
Sinan-Pocius
Marko-Bertans-Cenk
Erceg-Kerem
Maric-Furkan

Arroyo
Sinan-Pocius
Marko
Kerem Gönlüm - Erceg
Furkan

Bu 7 oyuncu toplam 6-7m euro arası para alıyor, Ender+belki Cenk+3 yabancı için kalan para 3m euro civarı hesabıma göre, yabancılardan biri ucuz olur muhtemelen epey.

Arroyo-Gordon-Ender
Sinan-Pocius
Marko-Cenk**
Kerem Gönlüm - Erceg-Bertans
Furkan-Dorsey

Böyle bir kadronun olma ihtimali var mıdır Tanju abi??

Su Combo'yu bir gorseydik icimiz rahatlasaydi. Bence sezonun en onemli transferi olacak, Arroyo oyunda olmadiginda hem skor hem setleri oynatmak icin iyi birine ihtiyacimiz var. Gecen sezon Arroyo olmadiginda yada kenara geldiginde neler yasadiklarimiz malum.

22 milyon euro yanilmiyorsam 60 milyon TL yapiyor . 22 milyon TL ayırsak o bile kafi.

Maciulis de bana göre yıldız oyuncu.Kaçırırsak 3.5 n umara transferinde nasıl bir politika izleyeceğiz bakalım.Tam seveceğimiz tarz aşırı hırslı,taraftarla bütünleşecek oyuncuydu

Ayrica ben Baris, Kerem yada Ender icinde cok israrci degilim. Bunlara verecegimiz 400-700 bin maasi combo butcesine ayiralim 3. guard olarak Nikolov'u kadroya dahil edelim.

Maciulis'in CSKA'ya gideceğini sanmıyorum.Yada umarım gitmez :) Bizim için iyi transfer olur.10 Temmuz'a kadar transferlerin bitmesi gerekiyordu.Ölye istemişti Ergin Ataman ama sanırım bu imkansız.

Yönetim fazla eleştiriliyor gibi geliyor bana.

Geçen sene BBL nin en iyi kadrosu bizdeydi.Bu kadroyu bu yönetim kurmadımı?

Oktay Mahmudi ile olmayacağını görüp Ergin Ataman ı getirdiği zamanda herkes veryansın etmişti.Tamamen duygusal nedenlerle.

Yani varsayımlarla yönetimi eleştirmek biraz garip geliyor bana.

Bence yönetime fazla sataşıyoruz.

Gençliğin eleştirisel bakışı diyelim.

Takım organizasyonunda yönetimi eleştirecek pek bi şey göremiyorum ben.

Yönetim eleştirisi yapıldığına (erkek takımı için) pek denk gelmedim. Profesyonel yönetici eleştiriliyor ki o da çok ama çok hak ediyor.

Ayrica ben Baris, Kerem yada Ender icinde cok israrci degilim. Bunlara verecegimiz 400-700 bin maasi combo butcesine ayiralim 3. guard olarak Nikolov'u kadroya dahil edelim.

Kesinlikle.Sınır da kalkmışken yerli guard olayında çok ısrar etmeye gerek yok.Arroyo'ya back up gelecek zaten yabancı combo guard ile.Çok sıkışırsan Pocius ve Sinan topa yön verebilecek isimler.Gidip 500 bin-1 milyon arası para bayılmaya gerek yok yerli guarda

Bu güne kadar verdiğim bilgiler kulübün içinden öğrendiğim bilgiler herkese tek tek açıklarım sıkıntı yok!2007 yılından beri yazdıklarım ortadadır,ne yazdısam %90 olmuştur ki!! şuan hale hazırda yetkili değilim görüşmeleri ben yapmıyorum.Adam aradı Bobby brown sienalı çinde sıkıntılı imiş menejer var ismi bu bize istermisiniz dedi.Bende aldım yazdım şimdi ben bunu yazarkem brown'ın sözleşme maddelerini bilme şansım yok!!! transferi ben yapmıyorum şu olsunda demiyorum oyuncu da önermiyorum alınan adamdan başkaları gibi komisyonda almıyorum.Bana kalkıp beklentileri yükseltiniz gibi abesle iştigal cevap vermeyin burası Galatasaray hoca bizim olduğumuz yerde favori başkası olamaz derken iyidi.Başkan f4 istiyorum derken iyidi ben bütçe şu deyince mi beklenti yükseldi o hedeflere varmak için mutlaka en az ikitane winner oyuncun olması gerekmiyormu?

Sizin amacınız üzüm yemek değil bağcıyı dövmek ise yanlış içindesiniz ancak ben kusursuz değilim 12mil dolar yerine euro yazmış olabilirim isterseniz farkı cebimden karşılayım.

Bir bölge için adayları belirlersiniz kafanızda kulüp yetkilisine bildirirsiniz onlarda gerekli temasları sağlar bunun üzerine kendi o vasıflar uygun liste harici bildiği isimleri yazar başka menejerler bir kaç oyuncu söyler liste çoğalır hoca da bakar öncelik belirler transfer başalar.

Bakın geçen sene ne harcanmış busene için divanda ne kadar bütçe açıklanmış ben ne demişim ama artık yoruldum ve sıkıldım yazmam olur biter bu forum benden öncede vardı benden sonrada var olur.

Langford tbl son dk. kazığı olmasaydı türk olarak oynasaydı bakın bakalım kimle anlaşıyordu.Milli takımda oynaması için para alıcaktı aradaki farkı biz verecektik.O opsiyon olmayınca tüm parayı istedi.Şimdi ne değişti o zaman elinde barca kozu vardı şimdi yok,kazan diyorlar nba diyorlar kazan olma ihtimali nba dan daha gerçekçi.

Şimdi f4 ve şampiyonluk hedefi olan takım beklentisi sizce az ben bütçe şu oyuncular şunlar olabilir deyince forumun beklentisi çoğaldı öylemi! tekrar söylüyorum fikir teatrisine varım ama şahsıma hakaret olayı oluyor yöneticiden ses yok ben bu sefer kendi işimi kendim hallederim dediğimde tehtid.

Israrla dile getiriyorum Önder yazma desin yazmam !!! yazmayıncada bir tarafım eksilmez.

Benim fikrim Maciulis bizim sisteme cok uyan bir oyuncu. Ama ortada Langford´in Kazan´ a imza atacagi haberleri cikiyor. 1 ve 2 nuamrada bu kadar iyi bir isim firsat olarak bu sene bosta kaldi ve kesinlikle kacirilmamasi lazim diye dusunuyorum. Dorsey katki verir ama ihtiyacimiz olan uzun tipi oldugunu dusunmuyorum.

Spa,Langford... bunlar özel oyuncular.Getirmek çok güç.Anlaşılan başkan uğraşıyo ama olmazsa da karamsar olmamak lazım.Son 2 senedir ergin atamanın zor şartlarda neler yapabildiği ortada.
Bütçeye de çok takılmayın.22 olmasa da 15 civarı bir bütçeyle gayet iyi takım kurulabilir.
Ortaya bir isim atılıp transfer gerçekleşmeyince birbirimize laf atmak gereksiz.Sonuçta Spa'yı Langford'ı Mithat bey getirmiyo.Kulup içinden duyduğu şeyleri aktarıyor. Biraz daha bekleyelim. Unutmayalım ki oyuncu kalitesinden çok takım önemli. Kleiza gibi bir adamı kullanamayanlar var. Sabır,sabır,sabır...

Kulübün idarecisi koordinatörü hatta başkanı çıkıp Işıl GS'da kalacaktır diyor o olmuyor. Ik mık ediliyor ama ses çıkmıyor. Burda birileri isim verip de olmayınca sorun çıkıyor:))) Kardeşim Ben duyumcuların kralıyım feriştahıyım falan fıstık. GS başkanından daha net konuşabilir miyim? GS başkanı demiş "Işıl GS'da" diye Işıl kalamamış olmadı. Nerede Işıl? Ona şaşırmıyorsunuz da ben misal Zaza ile ilgileniliyor diyorum olmayınca mı şaşırıyorsunuz?

İnanmadıkları, olmayacaklarını bildikleri ya da tamamiyle hayal olan şeylere şaşırmıyor insanlar. Tam tersi bir durum söz konusu aslında ''x oyuncu olacak'' diyen birine ''hayır o isi olmaz'' deyince problem çıkıyor. Forumda düzen bozucu ilan edilme tehlikesi yaşıyorsun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri