• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada benim burada kimseye karşı bir düşmanlığım yok. Takılıyorum sadece Emre Çelik ve Mithat Duran'a. Yanlis bilgi almış olabilirler. :)

Benimde size bir düşmanlığım yok.Erceg , Jawai transferlerinin zamanında herkes biliyordu diyordunuz ama yine forumda sessizlik hakimdi.Yine millet onu bunu aldı diyorduk.
Halil Can Pelister ismine güveniyor forumdakiler o da Spanoulis transferini açıkladı.
https://twitter.com/hcanpelister/status/478640403403788289
Ardından Basketdergisi'de yazdı.
http://www.basketdergisi.com/yeniden-spanoulis.html
Yalçın Dümer özel yazısında da Spanoulis transferini yazmıştı.
http://www.basketdergisi.com/aysal-...asketDergisi+(Türkiye+Basketbol+Haber+Lideri)

Şimdi bazı arkadaşlar ne zaman buy out kabul edilmeyecek ve yalan olacak diyor.Zaten bu iş iki yönlü ya kalacak ya gidecek ooo piti piti yapcak hali yok.
Diyeceksiniz Avrupa basını neden yazmadı.
Prandelli ismini Transferin bittiği an öğrendik Prandelli ismi boş isim mi ?
Spanoulis ismi gerçek görüşüldü anlaşıldı ama söz Oly'da. O kabul eder etmez beni bağlamaz.
Özel mesajda da yazdım.Bu konuları bu başlıkta kapatalım yeni arkadaşlar var kavgayla merhaba dediler resmen.Tekrar belirteyim ben forum konusunda eksikleri size belirttim fikrim budur.Size bir düşmanlığım yoktur.Bana takılıyormuşsunuz bunuda kötü algılamıyorum.Duyumcu felanda değilim. :)

Arroyo - C. Brown - Nikolov
Pocius - Sinan
Markoishvili - Cenk - Maciulis
Erceg - Kerem
Dorsey - Furkan

Gelecek oyuncular belliydi, bazıları geldi, bazıları Cenk ve Ender yüzünden gecikti. Bizim hiçbir zaman Zaza, Spanoulis, Printezis ve Langford'u aynı anda alma ihtimalimiz olmadı. Bu adamları aynı anda kadroya yazanlar oldu burada. Neyse gerçekçi bir kadro yazalım.

Arroyo - Ender
Transfer - Sinan - Pocius
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan

5 numara Lawal veya Dorsey olabilir. 2 numara yani combo guard belirsiz, aklıma kimse gelmiyor.

Kerem Dorsey´ i hoca istemedi hem fikir değil mi? Sen yazdın kendine göre ben de kardeşim hoca bu adamı istemiyor dedim. Ertesi gün Dorsey geldi, şimdi ben yalancı mı oluyorum yoksa sen Dorsey´i transfer mi etmiş.

Yalcin Dumer'in yazisini okur okumaz bana bi aydinlanma geldi, ben ikna oldum, sizi bilemem.

Pocius ve Maciulis kesinlikle gelmeli abi iki oyuncuda savaşçı marko da var etti mi 3 savaşçı yakarız bu gezegeni yakarızzz . Tek sıkıntı arroyo yu yormadan verim almak . o isimde pullen pota altına da al marici oh mis

Katılıyorum.

Arroyo- David logan(Pullen,Errick McCollum) - ender
Pocius -Sinan -Nikolov
Marko -- Cenk --
Erceg - Maciulis
Furkan - kerem
1 tane daha 5 numara eklemek lazım eurolig de oynayan bir takımın en az 5 uzununun olması gerekir ki Maciulis çoğunlukla 3 oynayan bir oyuncu

Arroyo - Ender
Hairston - Domercant - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Dudley? - Macvan?
Bonsu - Furkan

-------------------------------------------

Arroyo - Ender - Nikolov
C. Brown - Pocius - Sinan
Markoishvili - Cenk
Erceg - Kerem - Maciulis
Dorsey - Furkan

Gecen sezon butcesinin daha azina boyle bir rotasyon kurulabilir. Gecen sezon 2.5 adamla F8 yapip, TBL finalinde son maca tasidigimiz unutulmasin.

Cok iyi bir koca sahibiz, en buyuk guvencem bu.

Mithat Abi bildiklerini buraya yazması suç oldu arkadaş, her istenen oyuncu gelecek diye birşeymi var? Bizim yönetimin Kap'a bildirdiği transferler bile olmuyor, burda Mithat abi yada Emre'nin söylediği transferler gerçekleşmeyince birileri çıkıp "Afaroz" etmeye çalışıyor, birileri çıkıp dalga geçiyor, briler çıkıp yalancı diyor, bu nasıl bir mantık!!! Adamların söylediğine inanırsın inanmazsın size kalmış, ama hakaret edemezsiniz, dalga geçemezsiniz, yalancı diyemezsiniz!!!

Eger Maciulis transferini yaparsak Dorsey icin Ataman gorusunu degistirebilir, Maciulis'in post-up oyunu elit seviyede, cok ekmegini yeriz.

Dorsey veto yemis olabilir dogrudur ama gelirse planlar değiştiği için gelir. Sofo-Jawai tipi adam pek yok piyasada. Maric de iyi bitirici ama Furkan ile beraber ağır bir pota altına sahip oluruz. Biraz hareketli bir adama ihtiyacimiz var. Sofo o kilosuna göre Furkan'dan da Maric'ten de Bourousis'ten de daha hareketli. Hoca hareketli uzun için Dorsey Lawal kanalına kayar. Bakalım.

Dionte Christmas olabilir, çok da maliyetli olmaz. Elit skorerdir bence.

1 tane daha 5 numara eklemek lazım eurolig de oynayan bir takımın en az 5 uzununun olması gerekir ki Maciulis çoğunlukla 3 oynayan bir oyuncu

D Or Fischer sözleşmesı ne durumda,bilmiyorum ama iyi bir tercih olabilir.

Arroyo
Sinan-Pocius
Marko
Kerem Gönlüm - Erceg
Furkan

Bu 7 oyuncu toplam 6-7m euro arası para alıyor, Ender+belki Cenk+3 yabancı için kalan para 3m euro civarı hesabıma göre, yabancılardan biri ucuz olur muhtemelen epey.

Tanju abi Kerem, Pocius, Ender, Marko gibi isimler neden resmi olarak duyurulmuyor bir fikrin var mı? Şu belirsizlik ortamı can sıkıcı, Murat Özyer faktörü de var malum...

Bence artık özellikle transfer başlığında "kaynağım şu kişi veya şurası" diye belirtmeden transfer duyumu verilen mesajlar silinmeli veya veren kişi 1 gün falan cezalandırılmalı. Tamam burada herkes takımı daha yüksek bir seviyede görmek istiyor ancak söylenen gerçekdışı isimler beklentiyi yükseltince gelen isimlere de burun kıvırıyoruz. Burda çok değil, yaklaşık 1 ay önce kurduğumuz kadro şöyleydi:

Arroyo - Yerli guard - Nikolov
Spanoulis - Langford - Sinan
Marko - Cenk
Printezis - Erceg - Gönlüm
Sofo - Furkan

Şu kadronun en düşük maliyeti 15 milyon euro civarı. Bu civarlara çıkamayacağımızı söylediğimizde de karşı çıkanlar oldu.

Tabii ki biz de böyle bir kadro kurulmasını isteriz ama olmuyor işte. Beklenti artıyor, hayalller kuruluyor falan olmuyor yani.

Dediğim gibi kaynaklar net bir şekilde belirtilirse hem duyum veren kişilerin omuzundan büyük bir yük kalkmış olu hem de daha düzenli bir foruma sahip oluruz.

Eldeki gözüken kadro şu: Arroyo, Niko, Sinan, Erceg, Kerem Gönlüm, Furkan. Cenk'le anlaşılacağını ve Ender'in kalacağını yada Barış veya Tunçeri'nin geleceğin düşünürsek 8 kişilik bir kadro var, bu kadroya 4 yabancı daha eklenir.

Tahmini mevcut bütçeye ve eldeki oyunculara göre şu oyuncular ideal:

1/2: Nick Calathes (1.100.000-1.300.000$), Nikos Zisis(800.000-900.000$, Jacob Pullen (700.000-800.000$), Anton Gavel (600.000-700.000$)
2/3: Anthony Morrow(1.000.000-1.100.000$), Doron Lamb (800.000-900.000$) Martynas Pocius(800.000$), Manny Harris(700.000-800.000$)
3/4: Dajuan Summers (600.000-700.000$) Davis Bertans (600.000-700.000$)
4: James Gist (800.000$), Anthony Tolliver (900.000-1.000-000$)
5: Bourousis (1.000.000-1.100.000$) Aleks Maric (800.000-900.000$), Dorsey (800.000$)

Oğuz bey o isimlerden Gavel ve Bourosis takımlarıyla anlaştı, onları silebiliriz, diğer herkesin kontratı takımlarında bittiyse Zisis de hoş tercih olurmuş.

Eldeki gözüken kadro şu: Arroyo, Niko, Sinan, Erceg, Kerem Gönlüm, Furkan. Cenk'le anlaşılacağını ve Ender'in kalacağını yada Barış veya Tunçeri'nin geleceğin düşünürsek 8 kişilik bir kadro var, bu kadroya 4 yabancı daha eklenir.

Tahmini mevcut bütçeye ve eldeki oyunculara göre şu oyuncular ideal:

1/2: Nick Calathes (1.100.000-1.300.000$), Nikos Zisis(800.000-900.000$, Jacob Pullen (700.000-800.000$), Anton Gavel (600.000-700.000$)
2/3: Anthony Morrow(1.000.000-1.100.000$), Doron Lamb (800.000-900.000$) Martynas Pocius(800.000$), Manny Harris(700.000-800.000$)
3/4: Dajuan Summers (600.000-700.000$) Davis Bertans (600.000-700.000$)
4: James Gist (800.000$), Anthony Tolliver (900.000-1.000-000$)
5: Bourousis (1.000.000-1.100.000$) Aleks Maric (800.000-900.000$), Dorsey (800.000$)

Calathes'e Panathinaikos 3 yıl için 7,5 milyon dolar önerdi.

Bence forum olarak anlaşalım ve sadece Euro veya Dolar üzerinden ücretlendirelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri