• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3puan'a güvendik, Ergin Ataman'ı futbol takımına getiriyordu az daha artık ne dese inanmam.

Şimdi de bütçe 8.5 milyon dolar olucak diye haber geçiliyor. Ben ünal aysal kadar söylediği söze güvenilmez bir galatasaray başkanı görmedim. Cok üzgünüm ama hiç bir sözünü lafını acıklamasını samimi bulmuyorum. Ayrıca galatasaray ile cok fazla bir gönül bağı olduğunuda düşünmüyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bourousis'i takip edemedim de, Gavel, Brose'den ayrıldı biliyordum Tanju bey.

[MENTION=7083]Okan Şenol[/MENTION] Calathes'in PAO ile görüştüğünü biliyorum ama, böyle bir rakama ihtimal vermiyorum. Diamantidis bile maks. 2.2 kazandı Pana'da. Şuanki bütçeleriyle o ücretlere çıkamazlar.

Panathinaikos bütün kadrosunu dağıttı hemen hemen. Diamantidis önümüzdeki sezon emekli olunca takımı Calathes'in üzerine yapacaklar. Gayet de verebilirler, önemli olan yan parçalara verilecek ücretler.

3puan muhaliftir genelde saçmalar ama ben Kerem'in bile açıklanmamasına artık anlam veremiyorum. Dediğim gibi şube küçülmeyecek dendi ama çaktırmadan şubenin altı oyuluyor. Uyanalım bence rüyadan. Haybeye burda karalayıp çiziyoruz.

8.5 milyon dolarlık bir bütçe nasıl olur arkadaşlar Furkanın aldığı ücrete bakın bence yalan haber 3puan güvenilir haber yapmamaya başladı.8.5 milyon dolar olucak gibi değil bence.

Şu kadar taraftarı olan, iki senedir Eurolegue yapan, markası da ayrı bir değer olan Galatasaray'ın basketbol takımına iyi bir sponsor bulamamak başlı başına bir yöneticilik başarısıdır zaten..Bunu beceremeyenlerden çok şey bekliyoruz...

8.5 milyon dolarlık bir bütçe nasıl olur arkadaşlar Furkanın aldığı ücrete bakın bence yalan haber 3puan güvenilir haber yapmamaya başladı.8.5 milyon dolar olucak gibi değil bence.

O bütçe önceki toplantıda 13.5m dolar oldu deniyor ve bu sadece oyuncu bütçesi. Koç maaşları ve şube malzemeleri dahil değil. Öyle olduktan sonra 13.5m sadece senelik oyuncu maaşları için gayet makul bence!

3PUAN SİTESİ beyler inanmayın

3 puan sene basindan beri sıkıyor. Butce 22 olmayacagi gibi 8 de olmayacak, 13-14 olacak. 3 puan ancak masa basi sallasin, cok merak ediyorum Sofo´ya yolladigimiz sozlesmeyi nasil geri cektik, para yok dıye ancak yalan haber yaparlar.

O bütçe önceki toplantıda 13.5m dolar oldu deniyor ve bu sadece oyuncu bütçesi. Koç maaşları ve şube malzemeleri dahil değil. Öyle olduktan sonra 13.5m sadece senelik oyuncu maaşları için gayet makul bence!

Sadece kulubün ayırdığı bütçe birde sponsor bulabilirsek o zman doğru hiç yoktan iyi doğru söylüyorsun. Fena sayılmaz gerçekden.

3Puan'a göre Teknik Direktörümüz Hem Luce Hem Tuchel oldu.Guard'ımız Bobby Brown'dı.Pota altımız Sofo'ya sözleşme yolladık ama yırttı sinirlenip sanırım:)

Taraftarın beklentisi artıyorsa bunun sebebi Ünal Aysal'ın iddialı açıklamalarıdır. Ya dediğini yerine getireceksin ya da yapamayacağın şeyden bahsetmeyeceksin. Lütfi Arıboğan denen şahsın da ne iş yaptığını çözmüş değilim. Bütçede sorun varsa öncelikle Murat Özyer, Arıboğan ve Tulun gibiler de kovulup maaşları bütçeye eklensin. Koca Galatasaray'ın adam gibi sponsor bulamaması da gerçekten beceriksizliğin daniskasıdır!

Taraftarın beklentisi artıyorsa bunun sebebi Ünal Aysal'ın iddialı açıklamalarıdır. Ya dediğini yerine getireceksin ya da yapamayacağın şeyden bahsetmeyeceksin. Lütfi Arıboğan denen şahsın da ne iş yaptığını çözmüş değilim. Bütçede sorun varsa öncelikle Murat Özyer, Arıboğan ve Tulun gibiler de kovulup maaşları bütçeye eklensin. Koca Galatasaray'ın adam gibi sponsor bulamaması da gerçekten beceriksizliğin daniskasıdır!

Kesinlikle. Bizi doldurup doldurup da arka planda şubeyi küçültmekle uğraşıyorlarsa bundan yırtmayacaklar. 17 Haziran duruşu da kurtarmaz o saatten sonra onları. Hayır bari Kerem falan açıklansa da taraftara bi mesaj verilse ama o da yok.

Bu arada Lojeski için Oly, CSKA'nın teklifini reddetmiş.

Belli ki sponsor sıkıntısı var bütçe sıkıntısı var ama 3 puan'a inanmayın ya. Sene başından beri futbolda teknik kadromuz David Moyes, Thomas Tuchel, Lucescu 3'lüsünden oluşmuştu. Pota altımız Gani Lawal, Bourousis, Sofoklis 3'lüsünden oluşmuştu. İlk kurulduğu zaman destek veriyordum ama Fotomaç'tan farkları kalmadı gözümde.

Barcelona şişkin pota altı rotasyonu ile Cska'nın forvet rotasyonu kapışır gibi gözüküyor. Cska'da zaten hali hazırda Fridzon, Weems, Micov, Khryapa gibi oyuncular varken, hala daha Marko, Maciulis, Lojeski, Gentile gibi oyunculara teklif götürmesi menajerlerin piyasayı biraz daha kızıştırıp yüksek ücretler koparmak amacında oldukları hissi uyandırıyor.

Bu sene muhtemelen 7 yabancı ile oynayacağız şuan elimizde burada yazılanlara göre Arroyo-Pocius -Marko ve Erceg var.3 tane daha yabancı oyuncu alınacak bunlar 2 numara 3.5 numara ve 5 numara olacak.Yerli olarakta Furkan-Sinan Kerem Gönlüm ve muhtemelen yeni den imzalamalarını beklediğimiz Cenk ve Ender var.

Ben alınması gereken 2 numaranın kesinlikle penetresi güçlü kendi skoruna yapabilen bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Bu sene Gordon sakatlandıktan sonra sayı atmakta ne kadar sıkıntı yaşadığımız ortada bu şartlara uyan oyuncu sayısı pek fazla yok varsa da fiyatları uçuk o yüzden burası için nba den oyuncu bakılabilir.

Bir diğer yabancı oyuncu 3 ve 4 numara oynayabilecek bir oyuncu olacak.Bence bu oyuncu topu kesinlikle yere vurabilen ve iyi bir şutu olan bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Ortaya atılan 2 tane isim var bunlar Maciulıis ve Bertans açıkçası bu sene çok iyi bir sezon geçiren Maciulis in transferinin kolay olacağını düşünmüyorum.Bu yüzden Bertens en ideal seçim olabilir.

Gelelim 5 numaraya buradaki istediğim isim şuan da da gündemde olan Dorsey işin savunma kısmında bize sınıf atlatacağını düşünüyorum.Bonsu ile kıyaslarsak hücum olarak pek fark yok ama savunma olarak Dorsey'i Bonsu dan 2 gömlek daha iyi oyuncu umarım Dorsey gelir hem savunmayı hemde takımda ki atletizm açığını kapatır.

Söyle bir kadro olabilr;

Arroyo Ender Nikolov
Pocius Sinan Transfer
Marko Cenk
Erceg Gönlüm Bertans
Furkan Dorsey

Haberi okudum orada bahsettigi 13.5 milyon dolar maas butcesi. Ve gayet rasyonel bir rakam. Ulkerin de maas butcesi bu civardadir.

8 milyon salt kulup butcesidir iyi kotu buna sponsorda eklenecek. 12 14 milyon arasi butce bekliyorum.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Galatasaray Vodafone ve Pegasus sirketleri ile gorusme halinde. Verdikleri Para da gayet iyi ancak Ünal Aysal Bu paranin bir kismiyla bize salon yapin gerisini biz takima harcayalim diyor. Sirketler use salon bizi alakadar etmez siz parayla takimi kurun biz baska bir seye karismayacagiz diyorlar. Bu sebeple tam anlamiyla anlasma yok. Bu puruz cozuldugunde resmi transferler yapilacaktir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri