Bourousis'i takip edemedim de, Gavel, Brose'den ayrıldı biliyordum Tanju bey.
[MENTION=7083]Okan Şenol[/MENTION] Calathes'in PAO ile görüştüğünü biliyorum ama, böyle bir rakama ihtimal vermiyorum. Diamantidis bile maks. 2.2 kazandı Pana'da. Şuanki bütçeleriyle o ücretlere çıkamazlar.
8.5 milyon dolarlık bir bütçe nasıl olur arkadaşlar Furkanın aldığı ücrete bakın bence yalan haber 3puan güvenilir haber yapmamaya başladı.8.5 milyon dolar olucak gibi değil bence.
O bütçe önceki toplantıda 13.5m dolar oldu deniyor ve bu sadece oyuncu bütçesi. Koç maaşları ve şube malzemeleri dahil değil. Öyle olduktan sonra 13.5m sadece senelik oyuncu maaşları için gayet makul bence!
Taraftarın beklentisi artıyorsa bunun sebebi Ünal Aysal'ın iddialı açıklamalarıdır. Ya dediğini yerine getireceksin ya da yapamayacağın şeyden bahsetmeyeceksin. Lütfi Arıboğan denen şahsın da ne iş yaptığını çözmüş değilim. Bütçede sorun varsa öncelikle Murat Özyer, Arıboğan ve Tulun gibiler de kovulup maaşları bütçeye eklensin. Koca Galatasaray'ın adam gibi sponsor bulamaması da gerçekten beceriksizliğin daniskasıdır!