• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her sene aynı saplantı para yok sponsor yok,oyuncular kaçtı şube küçülecek ,iş bilmezler beyler sezon ne zaman açılıyor!!! ilk kamp ne zaman milli takıma gidecek oyuncular ne zman takımlarına dönüyor.

Örnek yakın zaman olduğu için bunu verdim.Bertans bizde diye haber çıktı,buyout 200 bin euro dediler sonra bu parayı ödeyemediğimiz için vazgeçildi dendi.partizan iki gün sonra bertans serbest bıraktı.Ancak bu sefer adı bizimle hiç geçmedi!!!

Şimdi 3puan bir haber attı ortaya gs basketbol taraftarı buna odaklandı.Belki bana abi bu sefer olmadı diyebilirsiniz ancak benim görüşüm bu sitenin sahibi ve yazarına dikkat edin.Dün gece Işıl gitti bu siteden tek veryansın yok,ışıl'ın gitmesinde baş aktör kim? bu sitenin sahibi ile ne gibi bağlantısı var? bu yazının amacı ilgiyi ve tepkiyi başka yöne çekmek olabilir mi? bunu düşünmeme en büyük sebeb daha önce bu yazar fanatikte de böyle bir olaya girdi, 36 sayı fark yediğimiz fener maçından sonra suçlu abiler diye yazdı.Özyer'i kurtarmaya çalıştı.Katılırsınız katılmazsınız benim şahsi fikrim bu.

"salon önceliği" olayına da inanmıyorum. Yahu sponsoru buldun da. Bi de salon yapması kaldı ki geçen sene salon önceliğimiz değil dendi. Basbaya ortada SPONSOR YOK.

Galatasaray Vodafone ve Pegasus sirketleri ile gorusme halinde. Verdikleri Para da gayet iyi ancak Ünal Aysal Bu paranin bir kismiyla bize salon yapin gerisini biz takima harcayalim diyor. Sirketler use salon bizi alakadar etmez siz parayla takimi kurun biz baska bir seye karismayacagiz diyorlar. Bu sebeple tam anlamiyla anlasma yok. Bu puruz cozuldugunde resmi transferler yapilacaktir.

Ben bunu nerden hatırladım !!! Emre kardeşim sakın yanlış anlama seni yermek için değil yazdığım.

Iyide sponsorda problem salon konusuysa geri adım atması gereken biziz ve bu geri adımı atsak bile bir işe yaramayacak bu gidişle artık isterse bütçe 30 olsun oyuncu Pazarı'nda kalite gitgide düşüyor.Böyle bir ikilem olsa bile kararın geçen haftaya kadar alınması lazımdı normal şartlarda

Sponsoru buldukta salon yapanı kaldı.

Anadolu Efes ve Ulkerspor transfer yaptikca psikolojik olarak da yipraniyoruz ki Ergin Hoca ve yardimcilarinin da tedirgin oldugunu dusunuyorum. Tek basimiza ligde oynamadigimiz icin sadece kendi butce ve ihtiyaclarimiza gore degil, rakiplerimizin hamlelerine gore de transfer hedefimizi belirlememiz gerekiyor. Ancak Ben Ergin hocanin istedigi oyuncularin oyle veya Boyle alinacagini dusunuyorum. Bir de Abdi Ipekci sorunu var. Sinan Erdemde oynama ihtimalimiz de olabilirmis. Bu takim icin handikap olur. Abdi Ipekci minyatur Ali Sami Yen gibi. Atmosfere uygun ancak Sinan Erdem bizi geriye goturur malesef.

Söylediklerimin 3puanın haberinle bir ilgisi yok...Bundan sonra herşey yolunda bile gidecek olsa eleştirilerim bakidir...Galatasaray taraftarı basketbolu en çok seven taraftardır bu ülkede..Gerekli altyapı kurulsa bence en çok bizim taraftarımız destek olur...Yönetim geleli kaç sene oldu bu sponsor, salon vs. hiçbir konuda bir gıdım ileri gidilmedi..Hadi bunları geçtim idari bir arşın yol katedilmedi... Edilmiş olsa 3puan meydanı boş bulup böyle bir haber yapamazdı yani kötüniyetli bile olsalar...Her kafadan bir ses çıkıyorsa 3puana neden kızayım ben..Her türlü spekülasyona meydan veren sensin sonuçta...Her konuda günlük spontane gelişen olaylar...Köy atölyesinde bile olmaz bu kadar az kurumsallık...Sıkıldık artık cidden...İsyan bunadır, artık gerçekten bu şubeyi sevenler isyan edecek kızgınlığını yöneltecek yer aramaya başladı...Herkes birbirine sarıyor burada ama aslında yansıtmadır bu psikolojide, herkes yönetime kızgın...Bugün hasbelkader 20 milyon Euro veren bir sponsor da bulsan önümüzdeki sene aynı muhabbetler olur bu yapıyla...Bizim hiç transfer bile konuşmadan bu konu başlıklarını konuşmamız gerekiyor ama neyse...

Anadolu Efes ve Ulkerspor transfer yaptikca psikolojik olarak da yipraniyoruz ki Ergin Hoca ve yardimcilarinin da tedirgin oldugunu dusunuyorum. Tek basimiza ligde oynamadigimiz icin sadece kendi butce ve ihtiyaclarimiza gore degil, rakiplerimizin hamlelerine gore de transfer hedefimizi belirlememiz gerekiyor. Ancak Ben Ergin hocanin istedigi oyuncularin oyle veya Boyle alinacagini dusunuyorum. Bir de Abdi Ipekci sorunu var. Sinan Erdemde oynama ihtimalimiz de olabilirmis. Bu takim icin handikap olur. Abdi Ipekci minyatur Ali Sami Yen gibi. Atmosfere uygun ancak Sinan Erdem bizi geriye goturur malesef.

Öyle olduğunu düşünmüyorum. Hickman ve Goudelock çok iyi oyuncular. Özellikle Hickman pozisyonunun en iyileri arasında. Ama adamlar şunu aldı biz bekliyoruz dememize gerek yok.

Efes'in ve Ülker'in transferleri zerre umrumda değil. Lakin 3 hafta önce ortalığı ayağa kaldırıp süper transferler yapacağız 3 kulvarda şampiyonluğa oynayacağız diye haber yaptırtıp insanlara bu yönde bilgiler veriyorsan bir şeyler de yapmalısın. İhtiyacın belli ne yapman gerekiyor belli. Sofo'yu isteyip ardından olmayınca gideceğin isim Dorsey olmaz. Spanoulis için cebimden para vereceğim diye haber gönderip ardından da iş muallakta bırakılmaz.

Ha şu yukarıdaki haber baştan aşağı yalan o başka.

Salon konusuna gelince. Yıllar önce Galatasaraylı iş adamları derneği yapacağız dedi reklamlarını yapıp işin içinden çekildiler.

Galatasaray zenginleri ancak kongrede Bizans oyunu çevirir.

Şimdi yanlış anlamazsanız iki uç şey karalamak istedim. Son maça çıkmadığımız seri bittiği andan itibaren burada insanların beklentilerini sponsorluk olsun, transfer olsun, hedefler olsun kasıtlı şekilde yükselten abilerim/kardeşlerim oldu. Nacizane bir kaç sorum olacak onlara :

1-) Spanulis adı yazıldı ısrarla. Avrupa'nın en büyük üç oyuncusundan biri Galatasaray ile pazarlık halinde olacak ve hiç bir Avrupa basını bunu haber yapmayacak öyle mi? Türk basınının da zaten haber yapma etiği forumları gezip ne koparırız mantığıyla eş değer. Bir garip Spanulis hikayesi anlayacağınız!

2-) Zaza.. Seneye bu zamanlarda yine buralarda Zaza konuşmamız için yönlendirilmiş oluruz. Yazın bir kenara yıldan yıla geçen bir garip Zaza hikayesini!

3-) İlk yazacağımı son madde de yazayım. Bir garip sponsor hikayesi! Senelerdir eskimeyen Pegasus muhabbeti, Vodafone muhabbeti.. Peki soruyorum size siyasete ve iktidara karşı duruşu belli bir Galatasaray... Federasyonlara savaş açmış bir Galatasaray... Temiz spor diyen bir Galatasaray... Ve x milyon avroluk çok büyük bir sponsorluk anlaşması öyle mi? Hem de bu siyasal dengede? Hayırlı olsun o zaman hayali spor salonumuz ve hayali sponsorlarımız! Hayali transferlerimiz gibi!

ps : Lütfen duygularınızdan bağımsız akil olarak tekrardan düşünün bu maddeleri. Aklınız kaynaksız olarakta sizi doğruya götürecek..

Efes'in ve Ülker'in transferleri zerre umrumda değil. Lakin 3 hafta önce ortalığı ayağa kaldırıp süper transferler yapacağız 3 kulvarda şampiyonluğa oynayacağız diye haber yaptırtıp insanlara bu yönde bilgiler veriyorsan bir şeyler de yapmalısın. İhtiyacın belli ne yapman gerekiyor belli. Sofo'yu isteyip ardından olmayınca gideceğin isim Dorsey olmaz. Spanoulis için cebimden para vereceğim diye haber gönderip ardından da iş muallakta bırakılmaz.

Ha şu yukarıdaki haber baştan aşağı yalan o başka.

Selamlar. Bu haberleri yönetimin yaptirdığı sonucuna nasıl vardınız? Başkaları yaptiriyor olamaz mi? Siz her hangi bir yerde başkanın kendi ağzından büyümeye gidiyoruz lafı duydunuz mu? Bir de Spanulis olayını hangi dünya basınından öğrendiniz de muallakta bırakıldı diyorsunuz? Bence yönetime değil tüm dünya basınını atlatıp bu haberi çikaranlara sorun Spanulis muallağını..

Şimdi yanlış anlamazsanız iki uç şey karalamak istedim. Son maça çıkmadığımız seri bittiği andan itibaren burada insanların beklentilerini sponsorluk olsun, transfer olsun, hedefler olsun kasıtlı şekilde yükselten abilerim/kardeşlerim oldu. Nacizane bir kaç sorum olacak onlara :

1-) Spanulis adı yazıldı ısrarla. Avrupa'nın en büyük üç oyuncusundan biri Galatasaray ile pazarlık halinde olacak ve hiç bir Avrupa basını bunu haber yapmayacak öyle mi? Türk basınının da zaten haber yapma etiği forumları gezip ne koparırız mantığıyla eş değer. Bir garip Spanulis hikayesi anlayacağınız!

2-) Zaza.. Seneye bu zamanlarda yine buralarda Zaza konuşmamız için yönlendirilmiş oluruz. Yazın bir kenara yıldan yıla geçen bir garip Zaza hikayesini!

3-) İlk yazacağımı son madde de yazayım. Bir garip sponsor hikayesi! Senelerdir eskimeyen Pegasus muhabbeti, Vodafone muhabbeti.. Peki soruyorum size siyasete ve iktidara karşı duruşu belli bir Galatasaray... Federasyonlara savaş açmış bir Galatasaray... Temiz spor diyen bir Galatasaray... Ve x milyon avroluk çok büyük bir sponsorluk anlaşması öyle mi? Hem de bu siyasal dengede? Hayırlı olsun o zaman hayali spor salonumuz ve hayali sponsorlarımız! Hayali transferlerimiz gibi!

ps : Lütfen duygularınızdan bağımsız akil olarak tekrardan düşünün bu maddeleri. Aklınız kaynaksız olarakta sizi doğruya götürecek..

İşte o maç sonrası yaptırılan haberlerle gelecek sene 3 kulvarda şampiyonluk hedefi koyduk denilmesi insanları beklentiye sokuyor. Ünal Aysal çok sinirlenmişte şubeye kaynak aktaracakmış diye haber yapan ben değilim.

Maça çıkmamak bazı şeylerin bahanesi oldu.

Fischer'i takip etmek lazım şampiyonada..

Fischer'i takip etmek lazım şampiyonada..

Sadece Fischer değil diğer takımların pivotlarını da takip eder Ergin hoca. Büyük bir pazar olabilir bizim adımıza. Combo guard için de geçerli söylediklerim.

Yönetim açıkçası sınıfta kaldı. Dediler ki Alba Işıl Sancho gitmeyecek, n´oldu her işi beceren Murat Özyer beyefendi 1,5 ayda ancak çıkıp görüşme devam ettiğini beyan etti. Alba gitti, Sancho muallakta, hala hiçbir şeyi beceremeyen eline yüzüne bulaştıran bir adam kendisi hala ne işe yarıyor bu kulüpte anlamış da değilim. Neyse büyük MURAT ÖZYER bu sorunların üstesinden gelecektir.

Bu şubeye "üvey evlat" muamelesi yapılmaması gerekiyor. Binlerce Galatasaray taraftarı için en az futbol kadar önemli bu şube. Bizim için vazgeçilmez durumda ama yönetim bunu tam olarak idrak edebilmiş değil.

Mesela, Murat Özyer denen beceriksizin iki seneyi aşkın süredir "yetkili" gibi o koltukta oturması akıl alır gibi değil. Biz artık söylemekten yorulduk, yönetim sesimize kulak tıkamaktan yorulmadı. İstemiyoruz yahu bu aciz herifi. Şubenin başında olduğundan beri istikrarlı olarak telafisi mümkün olmayan ihmalkarlıklar yaşanıyor, şube büyük zararlar görüyor. Bütün yük koçların omzuna binmiş durumda. Bu beyzade anca tweet atıyor! Eğer benim aldığım GSStore ürünlerinden, maç biletlerinden, formalardan bu adamın maaşına bir kuruş gidiyorsa haram olsun!

Hakem hatalarına çok geç tepki veriliyor, hem kadın hem erkek basketbolda. FB Ülker serisi olmasa, finale çıkmamış olsak hiç bir yöneticinin federasyondan şikayeti olmayacaktı. Erkek basketbol takımımızın hakkının yendiği akıllarına yeni geldi. Bizse üç yıldır buna isyan ediyoruz...

Sponsor konusu ayrı bir muamma. Sen Galatasaray'san o sponsoru bulacaksın arkadaş. Bu ülkenin en önemli markasısın çünkü. Yurtdışında herhangi bir ülkede "Türkiye ve spor?" desek 10 kişiden 9'u "Galatasaray" diye cevap verir. Hal buyken sponsor bulamıyorsan hata sende, demek ki yeterli özeni gösteremiyorsun. Öyle bir potansiyel var ki, kadınlarda Avrupa şampiyonu olmuşsun, erkeklerde çeyrek final yapmışsın. Mücadele ve başarı gelenek haline gelmiş bu kulüpte ama sen bunu sürekli hale getirecek asgari hamleleri yapamıyorsun.

Konu dışı oldu ama böyle yani. Aslında "sitem" başlığı altında açmak istemiştim ama vazgeçtim. Forum yöneticileri dilerse ayrıca başlığa taşıyabilir.

Sorun transfer yapılması ya da yapılmaması değil. Şubedeki plan-programsızlık, belirsizlik...

İşte o maç sonrası yaptırılan haberlerle gelecek sene 3 kulvarda şampiyonluk hedefi koyduk denilmesi insanları beklentiye sokuyor. Ünal Aysal çok sinirlenmişte şubeye kaynak aktaracakmış diye haber yapan ben değilim.

Maça çıkmamak bazı şeylerin bahanesi oldu.

Haberleri sizin yaptırmadığınızı biliyorum kardeşim. Peki siz nasıl bu kadar eminsiniz bu haberleri yönetimin ve Aysal'ın yaptırdığına? Hem de çevremiz Galatasaray düşmanı doluyken.. Haksızlık ediyorsunuz kanımca.

Haberleri sizin yaptırmadığınızı biliyorum kardeşim. Peki siz nasıl bu kadar eminsiniz bu haberleri yönetimin ve Aysal'ın yaptırdığına? Hem de çevremiz Galatasaray düşmanı doluyken.. Haksızlık ediyorsunuz kanımca.

En küçük bir habere bile yalanlama yapan yönetim bunlara yapmadı. Sizden 7 yaş büyük biriyle kardeşimli de konuşmayın.

Dor Fischer mı ?

Son durumunu bilmiyorum ama Ndongdan sonra bu adami almamamiz buyuk hataydi bence Ndonga cok benziyor tarzi

Elemeler için İsrail kadrosuna davet edilmiş. Eurocup'da 12.5 PPG, 4 RPG Lig'de 10.7 PPG, 6.1 RPG yapmış. Arroyo ile Maccabi'de de birlikte oynadılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri