Şimdi yanlış anlamazsanız iki uç şey karalamak istedim. Son maça çıkmadığımız seri bittiği andan itibaren burada insanların beklentilerini sponsorluk olsun, transfer olsun, hedefler olsun kasıtlı şekilde yükselten abilerim/kardeşlerim oldu. Nacizane bir kaç sorum olacak onlara :
1-) Spanulis adı yazıldı ısrarla. Avrupa'nın en büyük üç oyuncusundan biri Galatasaray ile pazarlık halinde olacak ve hiç bir Avrupa basını bunu haber yapmayacak öyle mi? Türk basınının da zaten haber yapma etiği forumları gezip ne koparırız mantığıyla eş değer. Bir garip Spanulis hikayesi anlayacağınız!
2-) Zaza.. Seneye bu zamanlarda yine buralarda Zaza konuşmamız için yönlendirilmiş oluruz. Yazın bir kenara yıldan yıla geçen bir garip Zaza hikayesini!
3-) İlk yazacağımı son madde de yazayım. Bir garip sponsor hikayesi! Senelerdir eskimeyen Pegasus muhabbeti, Vodafone muhabbeti.. Peki soruyorum size siyasete ve iktidara karşı duruşu belli bir Galatasaray... Federasyonlara savaş açmış bir Galatasaray... Temiz spor diyen bir Galatasaray... Ve x milyon avroluk çok büyük bir sponsorluk anlaşması öyle mi? Hem de bu siyasal dengede? Hayırlı olsun o zaman hayali spor salonumuz ve hayali sponsorlarımız! Hayali transferlerimiz gibi!
ps : Lütfen duygularınızdan bağımsız akil olarak tekrardan düşünün bu maddeleri. Aklınız kaynaksız olarakta sizi doğruya götürecek..
1. soruna istinaden Herkese reklam olacak diye bir durum yok.SSpanoulis hale haırda kontratı olan ve oly tarafından satış listesine konulan bir oyuncu da değil spanoulis final serisinden sonra kendisine ve ailesine yapılan çirkin olaylardan sonra ayrılma kararı aldı.Bizde geçen seneden beri bu oyuncuya süre gelen isteğimizi kendisine ilettik.Karşılık olarak bende sorun yok kulübümü ikna edin cavabını alınca başkan eşinin çok istediği transferi gerçekleştirmek için harekete geçti.
Örnek olarak prendelli ile anlaştığı veya görüştüğünü bilen bir tane yönetim kurulu üyesi yok!hepsi denizli olacakbiliyordu. başkan urfaluji ve tulun bu operesyonu yaptı.
2. Zaza haberi sırf bu forumda benim terafımdan değil italya ve gürcü medyasıda yazdığı bir haber burda tekrar replay yapmak istemiyorum.
3.Şimdi futbol takımı nike ile imzaladığı 8 mil euroluk anlaşmada o zaman olmaması lazım bu mantıktan yola çıkarak,ama adamlar çatır çatır sponsor oldular.