• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi yanlış anlamazsanız iki uç şey karalamak istedim. Son maça çıkmadığımız seri bittiği andan itibaren burada insanların beklentilerini sponsorluk olsun, transfer olsun, hedefler olsun kasıtlı şekilde yükselten abilerim/kardeşlerim oldu. Nacizane bir kaç sorum olacak onlara :

1-) Spanulis adı yazıldı ısrarla. Avrupa'nın en büyük üç oyuncusundan biri Galatasaray ile pazarlık halinde olacak ve hiç bir Avrupa basını bunu haber yapmayacak öyle mi? Türk basınının da zaten haber yapma etiği forumları gezip ne koparırız mantığıyla eş değer. Bir garip Spanulis hikayesi anlayacağınız!

2-) Zaza.. Seneye bu zamanlarda yine buralarda Zaza konuşmamız için yönlendirilmiş oluruz. Yazın bir kenara yıldan yıla geçen bir garip Zaza hikayesini!

3-) İlk yazacağımı son madde de yazayım. Bir garip sponsor hikayesi! Senelerdir eskimeyen Pegasus muhabbeti, Vodafone muhabbeti.. Peki soruyorum size siyasete ve iktidara karşı duruşu belli bir Galatasaray... Federasyonlara savaş açmış bir Galatasaray... Temiz spor diyen bir Galatasaray... Ve x milyon avroluk çok büyük bir sponsorluk anlaşması öyle mi? Hem de bu siyasal dengede? Hayırlı olsun o zaman hayali spor salonumuz ve hayali sponsorlarımız! Hayali transferlerimiz gibi!

ps : Lütfen duygularınızdan bağımsız akil olarak tekrardan düşünün bu maddeleri. Aklınız kaynaksız olarakta sizi doğruya götürecek..

1. soruna istinaden Herkese reklam olacak diye bir durum yok.SSpanoulis hale haırda kontratı olan ve oly tarafından satış listesine konulan bir oyuncu da değil spanoulis final serisinden sonra kendisine ve ailesine yapılan çirkin olaylardan sonra ayrılma kararı aldı.Bizde geçen seneden beri bu oyuncuya süre gelen isteğimizi kendisine ilettik.Karşılık olarak bende sorun yok kulübümü ikna edin cavabını alınca başkan eşinin çok istediği transferi gerçekleştirmek için harekete geçti.

Örnek olarak prendelli ile anlaştığı veya görüştüğünü bilen bir tane yönetim kurulu üyesi yok!hepsi denizli olacakbiliyordu. başkan urfaluji ve tulun bu operesyonu yaptı.
2. Zaza haberi sırf bu forumda benim terafımdan değil italya ve gürcü medyasıda yazdığı bir haber burda tekrar replay yapmak istemiyorum.

3.Şimdi futbol takımı nike ile imzaladığı 8 mil euroluk anlaşmada o zaman olmaması lazım bu mantıktan yola çıkarak,ama adamlar çatır çatır sponsor oldular.

10 gün önce burda öyle bi hava oluşturuldu ki okuyan insanlar da Spanoulis %99 , Bourusis %90 bitti gibi algıladı.Kadro kurarken herkes Spanoulis'i yazıyordu.Yok işte Spanoulis olmasa bile X+Y paket halinde olur vs.Duyum varsa duyumlar paylaşılsın herkes duymak ister kiminle ilgielndiğimizi ama sadece ilgileniyoruz diyelim.Öyle yüksek ihtimallermiş gibi lanse edildi ki yok işte para hazır söz oyuncuda , çok büyük aksilik olmazsa gelecek vs. deniliyor sonra transfer olmayınca forumda tartışma çıkıyor.Transfer var mı diye bakalım diyoruz ama hep aynı tartışmalar.Duyum paylaşan kişiler uydurmuyordur sonuçta ben de isterim yazsınlar ama beklentiyi bu kadar arttıracak şekilde yazmak yerine şu şu oyuncuyla ilgileniyoruz diyelim geçelim.Sonrasında oyuncu gelmesse burada da 20 sayfa tartışma mesajları okumak zorunda kalmayız.

Transfer de ağır kalmamız Hocanın milli takımın başına geçmesi ile bağlantılı mıdır ?

10 gün önce burda öyle bi hava oluşturuldu ki okuyan insanlar da Spanoulis %99 , Bourusis %90 bitti gibi algıladı.Kadro kurarken herkes Spanoulis'i yazıyordu.Yok işte Spanoulis olmasa bile X+Y paket halinde olur vs.Duyum varsa duyumlar paylaşılsın herkes duymak ister kiminle ilgielndiğimizi ama sadece ilgileniyoruz diyelim.Öyle yüksek ihtimallermiş gibi lanse edildi ki yok işte para hazır söz oyuncuda , çok büyük aksilik olmazsa gelecek vs. deniliyor sonra transfer olmayınca forumda tartışma çıkıyor.Transfer var mı diye bakalım diyoruz ama hep aynı tartışmalar.Duyum paylaşan kişiler uydurmuyordur sonuçta ben de isterim yazsınlar ama beklentiyi bu kadar arttıracak şekilde yazmak yerine şu şu oyuncuyla ilgileniyoruz diyelim geçelim.Sonrasında oyuncu gelmesse burada da 20 sayfa tartışma mesajları okumak zorunda kalmayız.

Halit kardeşim sanırım ortada bilgi kirliliğivar! Evet oyuncunun kendiyle anlaşıldı,evet oyuncunun buyout dahil parasıda kulübün kasasından çıkmayacak.Sorun diyecem aslında sorun da değil mesele burda patron ne spanoulis nede galatasaray patron oly onlar kabul ederse bu transfer gerçekleşir.Aksi takdirde bunun mümkünatı yok! Oly o bölgeye oyuncu arıyor eğer kendilerine uygun oyuncuyu bulurlarsa spanoulisi satacaklar ve bir sezonda olsa 2mil.buyout 3 mil. spa toplam 5 mil. dolar ceplerinde kalacak.

Vallahi az daha otesi seneye NBA deyiz. Salary cap ne kadar? Melo, LBJ bosta. Lowry fena olmazdi muhabbetine gidiyordu.

Herkes son olaylar sonrasi guclenecegimizi bekliyordu ama ayni anda Printezis, Spanoulis, Langford lu kadrolar yazildi. Alacagimiz 3-4 yabancidan 1 en en en en fazla 2 tanesi yildiz denilen isim olurdu.

Gerceklik ile hayalin tartismasi dondu uzun sure. Hayal et tabi herkesin hayali Spa yi bu takimda gormek ama olmayinca her onune gelene soylenmek hata. Sanirim ortam duruldu. Ciddi soyluyorum realist yaklasip atiyorum Logan, McCollum, Fischer, Maciulis gibi isimler icin analiz yapildiginda okumaktan daha cok keyif aliyorum. He eger Spanoulis gelirse guzelleme de yapilir, savunma zaafini ortaya koyan analizlerde.

Elemeler için İsrail kadrosuna davet edilmiş. Eurocup'da 12.5 PPG, 4 RPG Lig'de 10.7 PPG, 6.1 RPG yapmış. Arroyo ile Maccabi'de de birlikte oynadılar.
Ben isterim ama yanılmıyorsam Ergin Ataman Fischer boştayken Bonsuyu tercih etmişti.

En küçük bir habere bile yalanlama yapan yönetim bunlara yapmadı. Sizden 7 yaş büyük biriyle kardeşimli de konuşmayın.

Yönetimin yalanlama yapmaması haberleri kendisinin yaptırdığı anlamını veriyor yani. Mükemmel düşünce. Bakın bakalım 1 günde ulusal medyada kaç Gs haberi çıkıyor, kaçı yalanlanıyor. Telefonda yaşınız gözükmüyor, saygısızlık olarak algılamayın.

Arkadaşlar mevcut yönetim maalesef ki gündem mühendisliğini seviyor,O yüzden de bence ne başkan gözünü kararttı spanoulisler,zazalar gelecek gibi haberlere itimat edelim ne de bütçe küçülecek vs gibi haberlere..Bu tarz haberler taraftarın tepkisini ölçmek için yapılabiliyor çoğu zaman..O yüzden de söylemleri bir kenara bırakalım ve eylemlere bakalım derim ben..Diğer yandan Ünal Aysal yönetiminin en belirgin özelliklerinden biri de birçok konuda taraftarın tepkisine göre pozisyon almalarıdır..Galatasarayda basketbol branşı ciddi anlamda sevilen ve taraftar desteği olan bir branş o yüzden de küçülmeye filan gideceklerini zannetmiyorum ama öyle söylenildiği gibi bütçenin ciddi bir biçimde artacağını da düşünmüyorum..

Benim tahminim bütçenin gelecek seneki gibi ya da ondan biraz daha az olabileceği yönünde..Ayrıca bütçede ciddi bir düşüş filan olursa 8.5 milyon dolar gibi bütçeler söz konusu olursa ben Ergin Atamanın devam edeceğini sanmam..Ergin Ataman istifa ederse işte o zaman küçülüyor muyuz diye düşünün derim..Ergin Ataman varken öyle çok ciddi bir bütçe düşüşü beklemiyorum kendi adıma..Bence 13-14 milyon dolar seviyesinde olur bütçe..

Yönetimin yalanlama yapmaması haberleri kendisinin yaptırdığı anlamını veriyor yani. Mükemmel düşünce. Bakın bakalım 1 günde ulusal medyada kaç Gs haberi çıkıyor, kaçı yalanlanıyor. Telefonda yaşınız gözükmüyor, saygısızlık olarak algılamayın.

Ünal Aysal kendisi şube kapanacak mı sorusuna "öyle bir şey yok daha da güçleneceğiz"dedi. Ünal başkan medyayı çok iyi kullanıyor. Ha bu arada Işıl'ı da ne gerekirse verip takımda tutacaktı.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Devşirme kuralı değiştiğinden beri devşirme bile olsa Kinsey yerli sayılmıyor. Türkiye'de yetişme kuralı var artık devşirme oyuncular için.

Bi' ara Emir Preldzic konusu açıldığında, kazanılmış hakların devam edeceği söyleniyordu. Emir eğer homegrown sayılırsa, biz de Kinsey'i alalım bence.

Bi' ara Emir Preldzic konusu açıldığında, kazanılmış hakların devam edeceği söyleniyordu. Emir eğer homegrown sayılırsa, biz de Kinsey'i alalım bence.

Eski kurala görede Kinsey devşirme olamıyordu.

Arkadaşlar Ünal Aysal'a Murat Özyer'e bence biraz fazla yükleniyoruz. Tamam ikisininde hataları oldu ama Galatasaray basketbolda son zamanların en iyi senelerini ünal başkan döneminde geçirdi keza bayanlarda duble yaptık. Bunda Murat Özyer veya Ünal Aysal'ın hiç katkısı yok dersek hata yapmış oluruz. Aynı şey futbol için de geçerli. Basamakları bu kadar hızlı tırmanamayız. Real Madrid yada Cska kadar maddi gücümüz yok. Biraz sabır göstermeliyiz. Ben başkana sonuna kadar güveniyorum en iyisini yapmaya çalışacaktır.

Langford Kazan'la sözleşme imzalamış... İki aydır bazen ümitleniyor, bazen "olmaz bu iş" diyorduk. Olmadı.

Langford çok büyük bi sözleşmeye imza atmış Kazan'la iki yıllık. Jamon Gordon da Efes'le sözleşme yenileyecekmiş.

Langford , Kazan ile imzaladı. Hoş Ataman çok pahalı demişti ama yinede bir ümit bekledik. Çok dandik bir transfer dönemi geçiyor bizim açımızdan.

Valla Langford'un sözleşme için "MEGA Deal" diyor Sportando. En az 2.5m Euro'ya falan imzalamıştır o da bizi aşar zaten.

Arkadaşlar canım çok sıkılmaya başladı.Önce pazartesi Spa olacak diyorlardı olmadı sonra cuma dediler hani cumada bişey yok?Madem Spa yok neden alternatiflere yönelmiyoruz?Sponsor nerde?Pivot transferi noldu?Bertans ile Lawal free agent! Arkadaşlar kaos var şu anda ya..Mithat abi acil cevap lütfen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri