• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra yaMak için icazet alacağımı 7 sene sonra öğrendim

Langford'a 1625 euro veremiyoruz ama bütçe baya artacak, yanlış anlamadım umarım?

Bütçe 30 Milyon Euro, Spa ve Zaza başta olmak üzere 5 tane elit yabancı getiriyoruz, takımın başındaki hoca zaten kalitesini kanıtlamış aynı zamanda Milli Takım antrenörü...

Ama protesto edip final maçına çıkmadığımız bir ligde, mevcut TBF Başkanı´nın maşası olacak yeni başkan, aynı hakemler ve benzer zihniyetteki Disiplin Kurulları´nın yöneteceği lige hazırlık yapıyoruz. Tekrar finale kalıp son maça çıkmayıp, ne duruş sergiledik diye gururlanmak için mi?

Transfer yapılır, zaten Galatasaray´da transfer hiç bitmez, parkeye çıkacak 12 oyuncu da bulunur... Peki ya 17 Haziran´da ülke hatta Avrupa gündeminde yer edinen Galatasaraylılık Duruşu ne olacak?

Jamon Gordon'u takımda tutmaları ve Draper-Gordon'u 7. yabancı olarak kullanmaları durumunda,Efes'in 2 numaraya bir skorer alması gerekiyordu ve Langford çok uygundu,piyasada da çok öyle oyuncu kalmadı.

Bu arada Darden ile ilgili hala bir haber çıkmadı değil mi? Aslında Arroyo-Pocius-Darden-Markoishvili çok iyi bir kısa rotasyonu olurdu fakat bu durumda olası bir combo guard transferi yalan olur,Arroyo-Ender-Sinan ve zaman zaman Pocius'a güvenerek yola çıkmaz sanırım hoca.

Başkana ilettim oda bundan sonra spartondo ve eurohoopsa söylemeden teklif yapmayacak sorarmısın prindelli için haber geçen bir site olmuşmu malum başkan çarşamba anlaşmış

Ben Spanoulis ile ilgili ses Seda cikmadigi icin en bilinen 2 kaynaga sordum ve sormak da gerekiyordu. Carpitmayalim olayi.

Yunan sitesi Olympiakos yanlısı Eurohoops bilmiyor tabi Spanoulis'e teklif var mı yok mu diye, doğrudur. Langford beklediğimden ucuza gitmiş, bizim ihtiyacımız vardı bence 2.yaratıcı oyuncuya ve kendi skorunu yaratabilen bir isme, Arroyo'ya oyun çok kaldığında ihtiyacımız olacak onun türevine.

Açıkçası ben hiç beklentiye girmemiştim zaten. Ne Spa ne Zaza'nın olma ihtimali yoktu, ilgilendiğimizi bile düşünmüyorum zaten. Langford'da umudum vardı ama şu geçen bütçelerede rahatlıkla alabilirdik. Furkan'la aynı paraya oynuyor EL sayı kralı.

Yunan sitesi Olympiakos yanlısı Eurohoops bilmiyor tabi Spanoulis'e teklif var mı yok mu diye, doğrudur. Langford beklediğimden ucuza gitmiş, bizim ihtiyacımız vardı bence 2.yaratıcı oyuncuya ve kendi skorunu yaratabilen bir isme, Arroyo'ya oyun çok kaldığında ihtiyacımız olacak onun türevine.
Amacın ne, kaç tane transfer yaptın, kaç tane menajerle çalıştın? Sabır sabır, saygı diyoruz hala ince laf sokma Eurohoops´un son verdiği Oly haberine söyler misin eğer laf sokulmaya devam ise ben bu işleri de iyi bilirim.

Adam dört gün başkanın yatında tatil yapıyor gala görüşülmedi deniliyor gürcü ve italyan sitesi prandelli haberini veren ilk site zaza galatasarayla temasta diyor

Langford'ın senelik salt 1,9m $ alacağını düşünmüyorum. Menajerlere ve oyuncuya açıktan para mutlaka verilmiştir. Kazan'da Euroleague sayı kralını hemde Eurocup oynarken bu fiyata ikna edebilmek söz konusu bile olamaz, ez azından ben inanmıyorum o paralara imza attığına.

Transfer dönemi o kadar kötü gidiyor ki 3 5 gün önceye kadar Pocius Machiulis haberleri falan çıkmıştı da en azından üstüne konuşacak bir şeyler vardı.Şimdi hiç ses yok.Bu sessizlik hayra mı şerre mi alamet merak ediyorum.

Spanoulis ve başkan 4 gün tatil yapcak ve bundan Yunan basını+Türk basınının hiç haberi olmazken bi tek sizin haberiniz olacak. Ben bu forumu yıllardır takip ederim tutan duyumunuzu görmedim belki 1-2 tane vardr ama o kadar isim söyledikten sonra aralarından 1-2 tanesinin tutmasıda doğaldır. İnsanların beklentisini yükseltiyorsunuz sonra Pocius gibi isimler gelince kimse beğenmiyor.

Kaç gündür takip ediyorum yazılanları;
Ciddi anlamda sıkmaya başladı artık bu Zaza, Spa muhabbeti.
Marko ve Cenk'i takımda tutup draftdan kalıplı 5 ve skorer guard kovalayalım kafi benim için.
Fazlasını da beklemek hayalcilik olur zaten.

Transfer konuşup duruyoruz ama sponsor hala belli degil asıl can sıkan mesele bu olmalı,zira sponsor bir bakıma takımın kaderi gibi birşey,iyi imkanlar saglayan bir sponsorla çok umutlu bir sezona girebiliriz

Bütçe 30 Milyon Euro, Spa ve Zaza başta olmak üzere 5 tane elit yabancı getiriyoruz, takımın başındaki hoca zaten kalitesini kanıtlamış aynı zamanda Milli Takım antrenörü...

Ama protesto edip final maçına çıkmadığımız bir ligde, mevcut TBF Başkanı´nın maşası olacak yeni başkan, aynı hakemler ve benzer zihniyetteki Disiplin Kurulları´nın yöneteceği lige hazırlık yapıyoruz. Tekrar finale kalıp son maça çıkmayıp, ne duruş sergiledik diye gururlanmak için mi?

Transfer yapılır, zaten Galatasaray´da transfer hiç bitmez, parkeye çıkacak 12 oyuncu da bulunur... Peki ya 17 Haziran´da ülke hatta Avrupa gündeminde yer edinen Galatasaraylılık Duruşu ne olacak?

Hangi duruş maça çıkmamak duruş! Galatasaray tarihinde böyle birşey varmıdır acaba, 7. maç bizim sahamızda olsaydı Sayın Ünal AYSAL yine çıkmayacakmıydı maça? Yada tam tersi olsa fb aynı açıklamalrı yapıp çıkmasaydı ne derdiniz duruşmu! Başkan şampiyonluğumuzu fb'ye hediye etmiştir, bunun başka bir açıklaması yok, saçma bir karar alıp arkasında duracam diye fb verdi kupayı!!! Hani duruş sergiledikya ne değişti? Tbf'de ne değişti? Kurullarda ne değişti? Şikecilere birşey oldumu? Biz aynı şartların olduğu lige seneye niye devam ediyoruz o zaman? Bundan sonra yine aynı şartlardaki fb maçları olacak biz yine duruş sergileyeceğizmi?

Basketbol konuşmaktan çok sürekli ikili tartışmaların döndüğü, insanların sürekli birbirini kırmaya çalıştığı bir yer haline geldi diyebiliriz forum için, ben ve benim gibi yazmaktan çok okumayı tercih edip forumda yazılan her sayfayı tek tek okuyanlar için çok sıkıcı bir hal almaya başladı malesef.

Daha önce forumun bu kadar amacından saptığını görmemiştim. Bir süre ara verdikten sonra yeniden yazmaya karar vermiştim, ancak bunun için bir kez daha düşünmem gerekiyor sanırım.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kusura bakmayın ama çok boş muhabbet yapıyorsunuz,demekki 1 ay daha transfer olmasa orda burda buluşup tekme tokat kavga edeceksiniz..yanlış anlamayın ama bu tarz diyalogların yeri burası değil..ayrıca sezon daha başlamadıki ne bu acele edişiniz görende ligin ilk haftaları oynanıyor zannedicek..elbet bizim kadar yönetim kurulununda,koçunda bildiği bir durum vardır biraz yüzeysel bakıyorsunuz..illa isimli oyuncumu gelmesi gerekiyor takıma taktık ya spa ya zaza başka oyuncumu yok,kim biliyordu markosvili'nin adını takıma gelmeden önce..eleştiri oklarını hemen hazırda tutmayalım arkadaşlar hepimiz renktaşız,bekleyelim illaki gerçekleşicek eksik bölgelere transferler..lütfen biraz relax lütfen..

Hackett ihtimali yok mu ? spa olmazsa hackett nasıl olur?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri