Kaynak nedir? Sabah da Calathes'e PAO'nun 7.5 milyon dolar teklif ettiğini yazan bir arkadaş vardı...
Ya Sportando ya da Eurohoops'tu şu an hatırlamadım bakarım bi.
Kaynak nedir? Sabah da Calathes'e PAO'nun 7.5 milyon dolar teklif ettiğini yazan bir arkadaş vardı...
Ben bunun duruş olduğunu düşünmüyorum, yani Başkanın duruş için yaptığını düşünmüyorum, bir açıklama yaptılar ve "söz ağızdan bir kere çıkar" atasözünü uyguladılar...Zaman herşeyi gösterecek... Şayet bu saatten sonra hiç birşey değişmezse, aynı tas, aynı hamam devam ederse ve biz bu liglerde devam edersek o zaman ben sorarım Sayın Ünal AYSAL Başkanımıza ne oldu bizim duruşumuz...
Geçen hafta Yunan basını geçti 3 yıl 7.5 mn dolar haberini. Hem maddi olarak hem de diğer etkenlerden bakarsak Calathes bizim için imkansız bi transfer.Kaynak nedir? Sabah da Calathes'e PAO'nun 7.5 milyon dolar teklif ettiğini yazan bir arkadaş vardı...
Bana göre düşüncen zayıf ihtimal ama tabiki olası. Kesin herşeyi zaman gösterecek. Birşey değişmezse bu duruş olmadığındanda olmayabilir. Düşündüğünü yapamayabilir. Mesela Federasyonu değiştirebileceğini gözü kesmiştir. Ama yapamaz. Buda ihtimal. Herşey kendi elinde değil sonuçta.
Fazla uzatmayım Abi ama benim görüşüm bu yönde, değişmezse daha önce dedikleri gibi başka ligde oynayalım o zaman biz birşey kaybetmeyiz, bu ülke sporu kaybede işte o zaman bende derimki biz gerçekten duruş sergilemişiz...
Biz burada birçok oyuncu ismi zikredip, kadrolar kuruyoruz ama, henüz hangi ligde oynayacağımız belli değil. TBF yönetimine çekilen restten sonra deyim yerindeyse yaprak kıpırdamıyor. Sponsorluk konusu da tam bir muamma.
Langford'un alacağı ücret bir çok kişiyi şaşırtmış ama, avrupa piyasasını takip edenler bu rakamların normal olduğunu bilir. Mesela sabah Calathes yazmıştım, 2 milyondan aşağı gelmez yorumları oldu. Halbuki Calathes NBA'de 1 milyon dolar bile kazanmıyor. Üstelik aldığı cezadan sonra NBA'de tutunması zor. 1 milyon dolara çok iyi oyuncular getirilebilir.
Arroyo-Ender
Pocius-Sinan
Manu-Cenk
Erceg-Kerem G
Maric-Furkan
Bana göre kesinleşen kadromuz bu şimdilik,gerçi Cenk'in yüksekten uçtuğu ve anlaşamayabileceğimiz söylendi fakat,bir orta yol bulacağımızı düşünüyorum.Şimdi esas soru şu,sezona 6 yabancı ile mi başlayacağız,7 ile mi? Eğer 7 ile başlarsak,hem uzun hem kısa rotasyonuna birer ekleme daha yaparak geniş bir kadroyla yola çıkmış oluruz.6 yabancı ile başlayacaksak,Arroyo'ya yardımcı mı,yoksa 3-4 oynayacak bir isim mi katılmalı kadroya? Ben 6 yabancı ile başlayıp daha sonra 7. yabancıya yöneleceğimizi düşünüyorum,o yüzden tercihim de 3-4 oynayan bir oyuncu.Bertans'ı pek izlemedim fakat anladığım kadarıyla bizim 3-4'e tam uyacak bir isim.
Combo Guard icin Jamon Gordon alinacak oyle bir hava var.O mevki de benim onceligim sertlik Jamonda bu.var ama skorer kimligi zayif bu yuzden pek istemiyorum.Ama serligi ve oyun zekasi ile hic yoktan iyidir butce dusecekse düşünülebilir
Koca bir sezonu Ender'lemı geçirmeyi düşünüyorsun?
Pocius ile Maric'i haftaya bitiriyoruz tahminimce.