• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer kısa zaman içinde transfer açıklanmazsa forum karışacak gibi..TBF ile girdiğimiz yarışta şuan için gerideyiz diyebilirim herşey unutuldu...M.Duran Abi ye de yapılan eleştiriler(bazen saygısızlık seviyesinde) haksız bnce . Aldığı duyumları burda iyi niyetinden bize aktarıyor olmayınca da saygısızlık yapılıyor.. Futbol da borsaya bildirip de alamadığımız topçuları unutmayın buda öyle bi durum ... Ben hocaya güveniyorum yine kafaya oynayan takım kuracaktır panik yapmaya gerek yok.. Hoca bırakıp giderse o zmn panik yaparsınz.. Malesef basketbol da 2 düşmanımız var biri BAsketbol un başında diğeri şubenın başında zoruma giden de ikisinin Galatasaray lı olması ...Son olarak biraz sabretmek gerekir arkadaşlar burda birbirimize taş atarak birşey kazanmayız...saygılar

Ben bunun duruş olduğunu düşünmüyorum, yani Başkanın duruş için yaptığını düşünmüyorum, bir açıklama yaptılar ve "söz ağızdan bir kere çıkar" atasözünü uyguladılar...Zaman herşeyi gösterecek... Şayet bu saatten sonra hiç birşey değişmezse, aynı tas, aynı hamam devam ederse ve biz bu liglerde devam edersek o zaman ben sorarım Sayın Ünal AYSAL Başkanımıza ne oldu bizim duruşumuz...

Bana göre düşüncen zayıf ihtimal ama tabiki olası. Kesin herşeyi zaman gösterecek. Birşey değişmezse bu duruş olmadığındanda olmayabilir. Düşündüğünü yapamayabilir. Mesela Federasyonu değiştirebileceğini gözü kesmiştir. Ama yapamaz. Buda ihtimal. Herşey kendi elinde değil sonuçta.

Kaynak nedir? Sabah da Calathes'e PAO'nun 7.5 milyon dolar teklif ettiğini yazan bir arkadaş vardı...
Geçen hafta Yunan basını geçti 3 yıl 7.5 mn dolar haberini. Hem maddi olarak hem de diğer etkenlerden bakarsak Calathes bizim için imkansız bi transfer.

Bana göre düşüncen zayıf ihtimal ama tabiki olası. Kesin herşeyi zaman gösterecek. Birşey değişmezse bu duruş olmadığındanda olmayabilir. Düşündüğünü yapamayabilir. Mesela Federasyonu değiştirebileceğini gözü kesmiştir. Ama yapamaz. Buda ihtimal. Herşey kendi elinde değil sonuçta.

Fazla uzatmayım Abi ama benim görüşüm bu yönde, değişmezse daha önce dedikleri gibi başka ligde oynayalım o zaman biz birşey kaybetmeyiz, bu ülke sporu kaybede işte o zaman bende derimki biz gerçekten duruş sergilemişiz...

Fazla uzatmayım Abi ama benim görüşüm bu yönde, değişmezse daha önce dedikleri gibi başka ligde oynayalım o zaman biz birşey kaybetmeyiz, bu ülke sporu kaybede işte o zaman bende derimki biz gerçekten duruş sergilemişiz...

Robot değilizki hepimiz aynı düşüneceğiz. Farklı ses iyidir. Gelişmede burdan çıkar zaten.

Ah ah. Bu ülke değil sporunu kaybetmeyi. İstiklalini, sınırlarını, ismini kaybetmenin eşiğinde malesef. Burası politika sitesi olmadığı için girmiyorum.

Konu başlığı 2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları ancak burada 3 farklı anakonu işleniliyor.
1. Çeşitli medyada çıkan haberler üzerine takımımız ve rakiplerimizin kadro yapıları, ihtimaller vs.. --> Olması gereken bu
2. "Abi X'i alalımcılar" ile "X muhalifleri" arasındaki atışmalar --> Oyuncu önerileri gibi bir başlık altında yazışılması gerekiyor
3. Duyumcular ve onlara inanmayanların sınırları zorlayan muhabbetleri-->Kulüp içinden söylentiler gibi bir başlık altında yazışılması gerekiyor.

Ortaya çıkan görüntü aynı sahada 3 topla oynanan bir maçtan farklı değil. Haddime olmayarak yukarıda belirttiğim gibi 3 konu açılıp giren kişilerin de hoşlandıkları konularda "kendi toplarıyla oynadığı" yazmasını öneriyorum. Böylece bu forum saygınlığını ve tartışma seviyesini muhafaza edebilir.
Gerçi bu mesaj da başlıkla alakasız ama sanıyorum şu aşamada çok sorun olmayacaktır.

Combo Guard icin Jamon Gordon alinacak oyle bir hava var.O mevki de benim onceligim sertlik Jamonda bu.var ama skorer kimligi zayif bu yuzden pek istemiyorum.Ama serligi ve oyun zekasi ile hic yoktan iyidir butce dusecekse düşünülebilir

Biz burada birçok oyuncu ismi zikredip, kadrolar kuruyoruz ama, henüz hangi ligde oynayacağımız belli değil. TBF yönetimine çekilen restten sonra deyim yerindeyse yaprak kıpırdamıyor. Sponsorluk konusu da tam bir muamma.

Langford'un alacağı ücret bir çok kişiyi şaşırtmış ama, avrupa piyasasını takip edenler bu rakamların normal olduğunu bilir. Mesela sabah Calathes yazmıştım, 2 milyondan aşağı gelmez yorumları oldu. Halbuki Calathes NBA'de 1 milyon dolar bile kazanmıyor. Üstelik aldığı cezadan sonra NBA'de tutunması zor. 1 milyon dolara çok iyi oyuncular getirilebilir.

Calathes NBA'de yıllık 950 bin dolar civarı para kazanıyor. Onun da yarısı vergiye gidiyor. Avrupa - NBA arasında vasat altı oyuncuların kazandığı para olarak çok büyük farklar var. Burdan oraya giden bir oyuncu zaten çaylak kontratından başlıyor, o da yine 1m civarında oluyor.

Calathes'in Avrupa'da kazandığı para zaten şu anda kazandığından fazlaydı, adam oraya ortamı görmek için gitti. Memphis'te kalmak istemiyor, sanırım Memphis'teydi kontratı uzatma hakkı. Onlar da karar verecekti, bilmiyorum ne yönde verdiler. Ancak Calathes için Ülker, Pao, CSKA, Efes beklemedeydi; Ülker Hickman'ı aldı, CSKA Teodosic'le uzattı, Efes de Calathes'le ilgilenmediğini açıkladı ve Micic'i istiyor. Calathes de çok büyük ihtimalle Panathinaikos'a kaldı. Pao'da Diamantidis'in son senesi olacak bu sene; Wright, Ukic ve Curry'nin kontratlarını uzatmadılar. Lasme zaten Efes'e geldi. Maciulis'le uzatmayacaklar, Bramos da serbestti sanırım. Genç Diamantokas'la anlaştılar son olarak. Calathes'le de anlaşıp yan parçaları ona göre şekillendirmek istiyorlar.

1 milyon dolara çok iyi oyuncular getirilebilir ama Calathes bu oyunculardan biri değil.

Bi de merak edenler için, Panathinaikos'un şu anki kadrosu: Panathinaikos B.C. - Wikipedia, the free encyclopedia

Yarın somut adımların atılacagı kanaatindeyim.

Arroyo-Ender

Pocius-Sinan

Manu-Cenk

Erceg-Kerem G

Maric-Furkan

Bana göre kesinleşen kadromuz bu şimdilik,gerçi Cenk'in yüksekten uçtuğu ve anlaşamayabileceğimiz söylendi fakat,bir orta yol bulacağımızı düşünüyorum.Şimdi esas soru şu,sezona 6 yabancı ile mi başlayacağız,7 ile mi? Eğer 7 ile başlarsak,hem uzun hem kısa rotasyonuna birer ekleme daha yaparak geniş bir kadroyla yola çıkmış oluruz.6 yabancı ile başlayacaksak,Arroyo'ya yardımcı mı,yoksa 3-4 oynayacak bir isim mi katılmalı kadroya? Ben 6 yabancı ile başlayıp daha sonra 7. yabancıya yöneleceğimizi düşünüyorum,o yüzden tercihim de 3-4 oynayan bir oyuncu.Bertans'ı pek izlemedim fakat anladığım kadarıyla bizim 3-4'e tam uyacak bir isim.

Koca bir sezonu Ender'lemı geçirmeyi düşünüyorsun?

Combo Guard icin Jamon Gordon alinacak oyle bir hava var.O mevki de benim onceligim sertlik Jamonda bu.var ama skorer kimligi zayif bu yuzden pek istemiyorum.Ama serligi ve oyun zekasi ile hic yoktan iyidir butce dusecekse düşünülebilir

Banada bir ihtimal David Logan geliyor.

Koca bir sezonu Ender'lemı geçirmeyi düşünüyorsun?

Yazıda mevcut,sezon ortasında 7. yabancı alınır diye düşünüyorum,bana kalsa sezona 7 yabancıyla başlarım,Arroyo'ya yardımcı alırım,fakat Ocak'a kadar oynayacağımız maçlar,Türkiye kupası elemeleri,Euroleague ilk grup aşaması ki bunun da hazırlık turnuvası gibi olduğu çok net ortada,ve sezonun ilk yarısı,yani önemli olan kısım Ocak'tan sonrası ve Ergin hoca sezon ortası hamlelerini sever,7. yabancıyı da bu bütçe darlığında sezon ortasına bırakabilir.

David logan ayrıldı
1 ve 2 numaralı pozisyonlarda görev yapan Amerikalı guard, Alba Berlin ile yollarını ayırdı. Combo guard geçen sezon 12.7 sayı, 2.7 ribaund ve 2.5 asist ortalamaları üretmişti. Polonya pasaportu da bulunan oyuncunun kariyerine bir Euroleague takımında devam edeceği açıklandı.

Calathes keşke gelse ama çok zor.Kendisi için konuşulan rakamlar 2 milyon eurodan aşağı değil.Biz daha Langford için 1.3 milyon euro vermiyoruz mazallah Calathes'e verirsek forum yıkılır şutu olmayan,kazma-oduna vere vere buna mı paraları verdiniz diye.Neyse yetiştiği yer Pao ve yetiştiği koç Obradovic varken bize yar olmaz kendisi.Obradovici tercih etmemesi dileğiyle.

Langford için üzüldüm.Verilen paralar çok uygun,gerçi Ruslar arka plandan iş yapmayı sever gerçek rakam bu olmayabilir.

Liv Hospital ya da bir başka şirket, sponsor muamması çözülmeden transfer açıklanmaz gibi geliyor bana. Başka mantıklı bir açıklama bulamıyorum. En basitinden Kerem ve Pocius'la anlaştığımızı herkes dillendiriyor ama demek ki sponsorda bir sorun var ki, transferi açıklamıyor resmi site.

Umarım Ergin hocanın listesindeki isimler başka takımlara gitmeden hallederiz sponsor işini.

Vay arkadaş ne çok Jamon Lucas Gordon'u seven isteyen varmış.Şu takıma hocanın seçeceği her türlü transfer Jamon'dan daha iyi katkı verir , eminim hoca Jamon'u almaz çünkü onun takıma bişey katmayacağını hoca da biliyordur.Jamon Gordon vasat bir oyuncudur , gelirse en fiyasko transferimiz olur.Hani şu saatten sonra Ship'i almak gibi bişey.3 sene önce iyi olabilirlerdi , şu an yapılabilecek en kötü tercih olur Gordon.Ben hücumda kitlenen dakikalarca sayı atamayan takım görmek istemiyorum hoca da istemiyordur.Alacağımız kısa oyuncunun hücum potansiyeli daha iyi olacaktır bence.Bedavaya oynayacagını bilsem istemem gelmesini.

Eğer bütçe dedikler gibi 8,5 milyon dolar ile 13 milyon dolar arası ise muhteşem bir ücret politikamız var.

Furkan Aldemir - 1,3 milyon avro = 1,7 milyon abd doları
Carlos Arroyo 1,5 milyon abd doları
Sinan Güler 0,7 milyon abd doları
Zoran Erceg 1,0 milyon abd doları

toplam = 4,9 milyon abd doları

Ve Kerem Gönlüm'ü Pocius'u saymadım daha.

Turgay Demirel yine görevini başarıyla yerine getirdi . Emir yerli statüsünde oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri