• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marko'nun durumu belirsiz ve madem bütçemizi aşan paralar istiyordu Maciusli transferi bitirilebilirdi ki kendisi Marko'nun gidişi sonrası onun yerini rahatlıkla doldurabilecek bir isimdi.Yazık oldu.Micovu zaten alamayız,piyasa daralıyor.Gelabale ilk 5'te çıkacaksa geçmiş olsun.

Dun de dedigim gibi artik mecburen yarinki Euroleague grup kura cekiminden sonra Ergin Ataman'in agzina bakicaz son durumu ogrenmek icin. Insallah konusur sponsor ve transferler hakkinda.

Marko'nun durumu belirsiz ve madem bütçemizi aşan paralar istiyordu Maciusli transferi bitirilebilirdi ki kendisi Marko'nun gidişi sonrası onun yerini rahatlıkla doldurabilecek bir isimdi.Yazık oldu.Micovu zaten alamayız,piyasa daralıyor.Gelabale ilk 5'te çıkacaksa geçmiş olsun.

Gelabale ilk 5 çıkamayacak kadar kalitesiz bir oyuncumu ?
Fransa kadrosunda oynayan bir oyuncu için biraz haksızlık etmiyor muyuz ?

Pocius ile 600 bin'e anlastigimiz soyleniyordu saglik kontrolunun iptal olmasi hala bazi seylerin degisebilecegine isaret olabilir. Butce dusuk olsada Pocius ve maasi bizim icin optimum olurdu.

Baskanla, Ergin hocanin toplantisindan sonra bir takim kararlar alinip transfer politikamiz degismis olabilir.

Beyler Marko olayı hakkında bir netlik yok mu ? Özyer gene sus pus galiba, eurohoops'a göre CSKA'ya gitti deniyor.

CSKA resmi twitter sayfasi De Colo ve diger transferleri duyurdu AMA Markoishvili ismi gecmiyor hala. Transfer muallakta demekki.

Arroyo, Bo, Pocius, Kinsey, Erceg, Peiss şöyle bir yabancı kadrosu hayal mi gerçekten?

Seibutis, Daçka ile imzalamış.

Gelabale ilk 5 çıkamayacak kadar kalitesiz bir oyuncumu ?
Fransa kadrosunda oynayan bir oyuncu için biraz haksızlık etmiyor muyuz ?

Gelabale eski halinde değil,düşüşte olan biri.Temel planlarımızda yer alması riskli.Benchten gelip iyi katkı vereceğini düşünüyorum o konuda lafım yok.Ama Marko'nun verdiklerini savunma konusunda veremez Gelabale.Marko takım savunmasını arttıran biriydi,Gelabale o fiziğine rağmen fiziğinin hakkını veren bir savunmacı olmamıştır.

Endişelerim bunlar o yüzden ilk 5 için transfer edilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Micov'un maliyeti ne olur? O da Jamont gibi Csk'da arkadan gelen oyunculardandı.Bence alırsak Jamont gibi harika işlere imza atacaktır.

Ergin Ataman yarın çıkıp transfer için çalışmalar sürüyor demez umarım net bilgi verir.

İyi bir scout ekibimiz olsaydı bütçeyle ilgili kara kara düşünmezdik. Ahmet Kandemir her döneminde getirdiği Amerikalılardan 2-3 tanesinde tutturuyor. Maliyet açısından uygun potansiyelli bir çok Amerikalı genç oyuncu var. İyi araştırılırsa çok iyi isimler bulunabilir. Yunan takımları 2-3 senede bir yeni amerikalıları piyasaya çıkartabiliyor.

Arkadaşlar, bu forumun dikkat çeken özelliklerinden birisi Galatasaray´ın yanısıra Türkçemize de sahip çıkması. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi, biz kimseden mükemmel bir Türkçe, bütün yazım kurallarının birebir uygulanmasını beklemiyoruz.

Türkçeye verdiğimiz önemden rahatsızlık duyan üyelerimiz varsa özel mesajla bana ulaşıp üyeliklerini sildirebilir.

Jonas Maciulis - Kazan.

Ne olacağını bilmiyorum ama şu belirsizliği ve taraftarın aptal yerine konulmasını hiç bir zaman unutmamamız lazım. Biz millet olarak balık hafızalıyız maalesef ama bu kez tersi olsun.

Murat Özyer'i, Murat Özyer'e göz yuman yönetimin hatalarını üç-beş transferden sonra unutur ve protesto etmeyi kesersek böyle sorunları gelecekte çok yaşarız. Twitterda bakıyorum "hadi be hocam iki üç transfer açıklansın da tepkimiz azalsın" manasına gelecek tivitler atılmış Özyer'e. Allahaşkına bu şubenin tek sorunu yapılmayan 2-3 transfer mi? Yoksa daimi ihmalkarlık, sorumsuzluk ve şark kurnazlığı yüzünden mi bunları yaşıyoruz?

Murat Özyer sana ne diyeyim bilmiyorum, allahından bul. Bizden kazandığın paralar haram zıkkım olsun.

Kinsey'i nasıl hala kadroya alıyorsunuz anlam veremiyorum.Yanına Mirsadı alalım bari.

Kinsey gibi karaktersiz bir oyuncu kadroya yazmak komik .

Justin Doellman Barça'da

Barcelona 2,05'in üstü herkesi toplarsak rakiplerin uzunu olmadığı için kesin şampiyon oluruz diye mi düşünüyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri