canlı mı banttan mıYazıldı mı bilmiyorum ama bugün GSTV'de 21.30'da Ergin Ataman röportajı var. Başıklar Marko'nun gidişini nasıl karşıladı, yıldız transfer, bir de genel olarak transferdeki durumdu sanırım. İzlemekte fayda var.
canlı mı banttan mıYazıldı mı bilmiyorum ama bugün GSTV'de 21.30'da Ergin Ataman röportajı var. Başıklar Marko'nun gidişini nasıl karşıladı, yıldız transfer, bir de genel olarak transferdeki durumdu sanırım. İzlemekte fayda var.
canlı mı banttan mı
Teşekkür ederim ergin ataman böyle bir röportaj verdiğine göre küskünlüğü yok aynı zamanda ergin hoca net konuşur birçok soruya cevap bulacağımız a eminimCan Karadeniz önceden yapmış sanırım röportajo, banttan olacak yani.
Ender e 2 milyon TL sozlesme imzalatan kimse cikip hesap versin boyle kepazlik olmaz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İki yllık o sözleşme yani 1+1. Ender kapıyı 700 bin dolardan açtı senelik, beş yüz bine imza attı. Bence şu güne kadar yapılmış tek olumlu hareket.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yazıldı mı bilmiyorum ama bugün GSTV'de 21.30'da Ergin Ataman röportajı var. Başıklar Marko'nun gidişini nasıl karşıladı, yıldız transfer, bir de genel olarak transferdeki durumdu sanırım. İzlemekte fayda var.
Ali Karadeniz'i hayatında 15'ten fazla izlememiş herifler tblstat'ın istatistiklerine göre yorum yapıyorlar ya, komik oluyor valla.
Micov işi kesin değil heralde. Eurohoops'un tweetine menajeri Misko you are joking yazmış.
Micov işi kesin değil heralde. Eurohoops'un tweetine menajeri Misko you are joking yazmış.
Micov un menajeri şaka yapıyorsun demiş Micov Gsde haberini yapan siteye. Geçmiş olsun
Micov un menajeri şaka yapıyorsun demiş Micov Gsde haberini yapan siteye. Geçmiş olsun