• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazıldı mı bilmiyorum ama bugün GSTV'de 21.30'da Ergin Ataman röportajı var. Başıklar Marko'nun gidişini nasıl karşıladı, yıldız transfer, bir de genel olarak transferdeki durumdu sanırım. İzlemekte fayda var.
canlı mı banttan mı

Can Karadeniz önceden yapmış sanırım röportajo, banttan olacak yani.
Teşekkür ederim ergin ataman böyle bir röportaj verdiğine göre küskünlüğü yok aynı zamanda ergin hoca net konuşur birçok soruya cevap bulacağımız a eminim

Bizimkilerden çıt yok Ataman'dan al haberi. Kim bilir neler oldu bugüne kadar transfer sezonunda.

Ender e 2 milyon TL sozlesme imzalatan kimse cikip hesap versin boyle kepazlik olmaz.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ender e 2 milyon TL sozlesme imzalatan kimse cikip hesap versin boyle kepazlik olmaz.

İki yllık o sözleşme yani 1+1. Ender kapıyı 700 bin dolardan açtı senelik, beş yüz bine imza attı. Bence şu güne kadar yapılmış tek olumlu hareket.

İki yllık o sözleşme yani 1+1. Ender kapıyı 700 bin dolardan açtı senelik, beş yüz bine imza attı. Bence şu güne kadar yapılmış tek olumlu hareket.

Dogrudur abi iki senelikse problem yok bir senelik sandim kan beynime sicradi.

dostum GSTV yayın akısına baktım ama bu aksam saat 21.30 da sezonun lig golleri diye program var. ama 20.00 de Euroleague yolunda diye bir program var. saat 20.00 de olmasın ergin atamanın roportajı?
Yazıldı mı bilmiyorum ama bugün GSTV'de 21.30'da Ergin Ataman röportajı var. Başıklar Marko'nun gidişini nasıl karşıladı, yıldız transfer, bir de genel olarak transferdeki durumdu sanırım. İzlemekte fayda var.

Ali Karadeniz'i hayatında 15'ten fazla izlememiş herifler tblstat'ın istatistiklerine göre yorum yapıyorlar ya, komik oluyor valla.

Kurduğun kelimelere dikkat et yaşça küçüksün ikili tartışmalardan da nefret ederim burası da yeri değil

Hayatımda 15 maç izlememiş dediğin adamı 2 senedir tribünde takip ediyorum ayrıca Türk telekomdayken hem Avrupa hemde lig maçlarını TV den takip ettim.biraz mehmet okurun transferi de sebeb oldu buna.

Devşirme olarak kimi alalım ruzic mi kinsey mi Simmons mı

38 lik kerem'e ne dersin zamanında gelmeyerek artık efes tarafından istenmediğinde bizi emekliliğe ayrılacağı takım olarak gören ahı gitmiş vahı kalmış biri

1 seneliktir o. Ender takımdaki Furkan ve Sinan'ın aldığı paralardan sonra yıllık 350 bin euro gibi bi rakama imza atmaz

Micov işi kesin değil heralde. Eurohoops'un tweetine menajeri Misko you are joking yazmış.

Yeni bi gelişme mi var Ender'le ilgili?

Broekhoff ve Kinsey'in devşirme ile alakalarını çözemedim?

Micov işi kesin değil heralde. Eurohoops'un tweetine menajeri Misko you are joking yazmış.

Aynen. gördüm bi tırstım , resmi açıklama gelse de rahatlasak.
Ender ve alacağı ücret muhabbeti dönüyor, kaynak ?

Ben zamanında eurohoopsa spanoulis galatasaraya gelebilir mi diye sormustum misko ' more than funny' demişti. sürekli galatasarayı küçük görme çabaları. ayar oluyorum şu menajere.

Micov un menajeri şaka yapıyorsun demiş Micov Gsde haberini yapan siteye. Geçmiş olsun

Bu da kolpa çıktı,sıradaki haber gelsin.

Broekhoff 'u karıştırmışım aklımda beşiktaşta oynayen bir devşirme daha var diye kalmıştı o da Beşiktaşlı Ruzic' miş

Eğer yanlışım varsa düzeltin şu anda bildiğim devşirme statüsünde oynayabilecekler

*Erwin Dudley
*tomislav Ruzic
*Emir Preldzic
*david dixon (ted Kolejliler)
*Michael Wright
*kinsey
*simmons

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri