• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dudley bence çok kötü bir kayıp oldu...

Erceg-Kerem
Yabancı-Furkan rotasyonunu hem 4 hem 5 oynayarak hem sakatlık hemde süre olarak tamamlayabilecek ideal bir isimdi Türk olarak oynaması kesinleştikten sonra...Yabancı olsaydı çok önemli değildi ama bu şartlarda yazık oldu...

kinseyin Türk statüsünde olup olmadığına baktım. Efesteyken Engin Özerhunun 2012 de açıklamasında rastgeldim. Türk oynatmayı planlıyorduk ancak Türk sayılmadı. Bu sene artık mecbur yabancı statüsünde oynayacak diye açıklama var. eğer daha sonradan Türk olmadıysa şu an yabancı sanırım.
Broekhoff 'u karıştırmışım aklımda beşiktaşta oynayen bir devşirme daha var diye kalmıştı o da Beşiktaşlı Ruzic' miş

Eğer yanlışım varsa düzeltin şu anda bildiğim devşirme statüsünde oynayabilecekler

*Erwin Dudley
*tomislav Ruzic
*Emir Preldzic
*david dixon (ted Kolejliler)
*Michael Wright
*kinsey
*simmons

Dudley bence çok kötü bir kayıp oldu...

Erceg-Kerem
Yabancı-Furkan rotasyonunu hem 4 hem 5 oynayarak hem sakatlık hemde süre olarak tamamlayabilecek ideal bir isimdi Türk olarak oynaması kesinleştikten sonra...Yabancı olsaydı çok önemli değildi ama bu şartlarda yazık oldu...

Hocam bütçe hem Kerem'i hemde türk Ersin'i kaldırımıyor. Furkan'a 1.3 milyon euro verip sonra bütçeyi ilk plandan yuzde 30 civarı kısarsan kabak gibi kalıyosun ortada. Ne yazikki Sn Aysal'ın kurumsal yönetim anlayışında plan program yok, gün neyi getirirse ona göre hareket etmek var. Futbol, basketbol, voleybol hepsinde aynı hikaye.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Micov'un Galatasaray'a gelecegi konusunda mi,ucret konusunda mi tiye aldin demis arkadas,cevap da ucret olmus;gelir gelmez o ayri ama ya okudugunu anlamiyorsun ya da milleti kiskirtmaya calisiyorsun.Bence ikisi birden gecerli.Sen burayi karistir,bizim mesajlarimiz silinsin senin neden haksiz ya da bos oldugunu acikladigimizda sebeplere dayandirarak.

Ha bu arada Vesely-Freeland geliyormus,ne yapacagiz degil mi ?Yandik ki ne yandik!

Nereye geliyor?
Micov'un Galatasaray'a gelecegi konusunda mi,ucret konusunda mi tiye aldin demis arkadas,cevap da ucret olmus;gelir gelmez o ayri ama ya okudugunu anlamiyorsun ya da milleti kiskirtmaya calisiyorsun.Bence ikisi birden gecerli.Sen burayi karistir,bizim mesajlarimiz silinsin senin neden haksiz ya da bos oldugunu acikladigimizda sebeplere dayandirarak.

Ha bu arada Vesely-Freeland geliyormus,ne yapacagiz degil mi ?Yandik ki ne yandik!

O twit ve devamında anladığım kadarıyla maaş konusu bence. Ya Eurohoops maaşı düşük söylemiş ya da toplam değil senelik 1.3m Euro.

Hasan mısın nesin takımda olumlu giden ne var da onu yazalım? Menajer para koparmaya da bakıyor olabilir ama yine de pıyasadaki şu yoklukta kaçırırsak sıkıntı olacak.

İnsanlar salak değil yalnız.Bil diye söylüyorum.Fenerbahçe transferlerinde sürekli 'Şimdi çok iyi oldular ne yapacağız' tarzı Galatasaraylıymışsın da rakipten çekiniyormuşsun tarzı mesajlardan insanlar anlayabiliyor gerçeği.Fenerbahçe taraftarıysan da bunu düzgünce söylersin.O kadar salak değil yani burdaki kalabalık da.Mesajları okuuyunca anlayabiliyoruz durumu

Yıllık 650 bin euro bana da az gelmişti, 1'den aşağı almaz bence Micov.

Hocam bütçe hem Kerem'i hemde türk Ersin'i kaldırımıyor. Furkan'a 1.3 milyon euro verip sonra bütçeyi ilk plandan yuzde 30 civarı kısarsan kabak gibi kalıyosun ortada. Ne yazikki Sn Aysal'ın kurumsal yönetim anlayışında plan program yok, gün neyi getirirse ona göre hareket etmek var. Futbol, basketbol, voleybol hepsinde aynı hikaye.

Cem Bey, Kerem'in bugün bir söyleşisini gördüm sporx'te;

'Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Gönlüm, “Galatasaray ile anlaştım. Herhangi bir sorun yok. Uzun yıllardır istediğim bir şeydi, kısmet bugüneymiş. Ama henüz imzalamadım, kulüpte bazı belirsizlikler var onların çözülmesini bekliyoruz” dedi.

Kerem Gönlüm: "G.Saray'ı hep istemiştim"

Kerem'de imzalamadım daha diyor...Keremle imzaladıysak, Dudley neden bırakıldı falan...Ergin Hoca'nın sistemine çok daha uygun Dudley..Dudley'e Kerem'i tercih edeceğini sanmıyorum...Ben hiçbirşey anlamadım ne oluyor ne bitiyor...Ergin Hoca'nın güncel röportajını duymadan da pek içim rahat etmeyecek...

Yok onlar da gelir ya da gelmez,burasi Fenerbahce ya da X takimin transfer haberlerinin konusulacagi baslik degil,bir arkadas israrla bizim takimi,alacagimiz ya da ilgilendigimiz ya da kadromuzdaki oyunculari asagilarken;yeri burasi olmamasina ragmen Fenerbahce'nin transferlerini ovuyor ya,ben de ona gondermede bulundum.

Gecen gun soylemistim yine soyleyeyim,senelerdir cuvallarla para dokup her sene Final four hedefiyle baslayip,ilk turda 2 tane ust duzey takimi yenince sampiyon olacagiz Euroleague'de naralari atan arkadaslarin,yari butceyle hep daha basarili olmamiz icini acitmasin.

Herkes biraz sabretsin,butce ne olursa olsun;her turlu son topa kadar sampiyonlugu kovalayan takim biz olacagiz.Aksini iddaa edenle de her turlu fikir yarisina varim.Once bir transerleri gorelim sonra elestirilerimizi yapariz.

Kacirdigimizi nerden biliyorsun bu 1.sorum?Birakmadigimizi ispatlayabilir misin?Fenerbahce belki de Vesely'i alabilir?Ama ya ilgilenmiyorsa bile?Dogmamis cocugun donu ne renk sendeki bi 2.sorum?Biz ya 4-5 pozisyonuna cok iyi bir oyuncu dusunuyorsak;lacivertin mora doner mi bu da 3.sorum?

Cem Bey, Kerem'in bugün bir söyleşisini gördüm sporx'te;

'Yeni sezonda Galatasaray forması giyecek olan Gönlüm, “Galatasaray ile anlaştım. Herhangi bir sorun yok. Uzun yıllardır istediğim bir şeydi, kısmet bugüneymiş. Ama henüz imzalamadım, kulüpte bazı belirsizlikler var onların çözülmesini bekliyoruz” dedi.

Kerem Gönlüm: "G.Saray'ı hep istemiştim"

Kerem'de imzalamadım daha diyor...Keremle imzaladıysak, Dudley neden bırakıldı falan...Ergin Hoca'nın sistemine çok daha uygun Dudley..Dudley'e Kerem'i tercih edeceğini sanmıyorum...Ben hiçbirşey anlamadım ne oluyor ne bitiyor...Ergin Hoca'nın güncel röportajını duymadan da pek içim rahat etmeyecek...

Cem hocam şimdi benim bildiğim Kerem'i Ergin hoca istiyor, pota altında sertliği arttıracağını düşünüyor ve gene bildiğim kadarıyla kerem imzayı attı şimdi bizim yönetim onaylıyacak sözleşmeyi. Ender'de ok diye duydum, zaten bi yarım saat sonra twitterda duyumlar çıktı. Cenk ile hala ne olucak belli deil. Bütçe 10 milyo euro civarıydı ilk planda ama sonra 10 milyon usd olarak revize edilmiş benim bildiğim bunlar.

Cenk bizde kalmadı diyelim istediği parayı verecek hangi klüp olabilir belki Daçka ama Mahmuti pek Cenk'le çalışmayı sevmiyordu sankı uyduruyor muyum

Bir insan baska bi takimin forumuna girip milleti kiskirtmaya calisacak kadar be yasamis olabilir? Boylelerini desifre etmek sart yoksa dayanamayip kufur edip biz ceza alacagiz.

Neyse Micov icin en az 1 milyon oderiz normali bu, Ergin hocanin 1 ve 5 pozisyonuna ne kadar onem verdigini biliyoruz orayada alalade birileri gelmeyecektir.

Broekhoff 'u karıştırmışım aklımda beşiktaşta oynayen bir devşirme daha var diye kalmıştı o da Beşiktaşlı Ruzic' miş

Eğer yanlışım varsa düzeltin şu anda bildiğim devşirme statüsünde oynayabilecekler

*Erwin Dudley
*tomislav Ruzic
*Emir Preldzic
*david dixon (ted Kolejliler)
*Michael Wright
*kinsey
*simmons

Kinsey hariç doğru Kinsey yerli statüsünde hiç oynamadı diye biliyorum kazanılmış bir hakkı yok yanı birkaç yıl önce devşirme olma kriterleri zorlaştırılmıştı o mevzuat değişikliği yüzünden Shumpert ve Kinsey (belkı de tc vatandaşlığı hakkını aldıkları halde) yerli statüsünde oynama hakkını alamadı

Para bu kadar önemli mi Cenk için? Bizimle EL'de TOP 8 ya da ligde şampiyonluğa oynamak yerine Banvit ya da Daçka'da Eurocup ve en fazla playoff yarı finali görecek.

Galatasaray'ın sembol oyuncularından biri olma fırsatı var ayrıca önünde. Kalsın işte. :(

İspanyol basketbol yazarı Chema De Lucas twitterda Micov kimseyle anlaşmadı. Hala realle galatasaray arasında yarış var dedi şimdi. demekki micovla anlaşmamısız.

Para bu kadar önemli mi Cenk için? Bizimle EL'de TOP 8 ya da ligde şampiyonluğa oynamak yerine Banvit ya da Daçka'da Eurocup ve en fazla playoff yarı finali görecek.

Galatasaray'ın sembol oyuncularından biri olma fırsatı var ayrıca önünde. Kalsın işte. :(

Menejeri Misko olan para konusunda aç gözlü oluyor biraz. Tesadüf değil sanırım :)

Daçka veya Telekom belki Banvit.

Eyvallah .. Banvitin yerli üç numara rotasyonu dolu gibi ve bütçe disiplinine dikkat ediyorlar çok da yüksek bütçeleri yok bizden yüksek değildir sanırım . TT aldıkları yabancılara bakınca orta karar bütçe ile takılcak gibi ama evet belli olmaz . Bütçe açısından en mantıklı aday Daçka olur sankı ama Mahmuti Cenk'le çalışmayı tercih etmiyor gibi aklımda kalmış hiç emin değilim ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri