2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Kanter gelir diye düşünüyorum. Drake Dinner'da çok iyi skorer. Düşünülen isimler arasında yer alır inşallah. Jamont Gordon kalırsa çok iyi olur. Uzun için ise Jawai'yi bekleyelim derim. Furkan-Jawai-Erceg-Ersin iyi uzun dörtlüsü olur. 10-15 tane hazırlık maçı yapılacak. Hele bir izleyelim o maçlarda Jawai'yi. Ölmemişe kefen biçmeyelim.

Okeye dönüyor Jawai.. O zamana kadar topla idman yapabilir mi o bile belli değil..

Haberler

>Münih kentinde düzenlenen FIBA Avrupa Genel Kurulu'nda yapılan seçim sonucu Turgay Demirel FİBA Avrupa başkanı oldu. TBF başkanlığı için Lütfi Arıboğan ve Harun Erdenay isimleri geçiyor.
>Euroleague'de 2015 Final Four organizasyonu 15-17 Mayıs tarihleri arasında Madrid'de yapılacak.
>Bu yıl EL'nin en iyi savunmacısı seçilen Brayn Dunston Olimpiyakos'tan ayrılmak istediğini açıkladı.
>Sportando'ya göre Teodosic ve Krstic %99 Cska'dan ayrılacak. Bu iki ismin yeni sezonda Türkiyede olması bekleniyor.
>Cska Messina ile yolları ayıracak. Yerine ise David Blatt'i getirmek istiyor.
>Portland'a oynayan İspanyol uzun Victor Claver takımdan ayrılacağı ve avrupaya geri döneceği konuşuluyor.
>Basketfaul'a göre 2 sezon önce Ergin Atamanın Lofton'ı beşiktaşa istediği Lofton havalanında Türkiye'ye gitmek üzereyken Ataman'ın vazgeçtiği ona bildirilmiş. Seride ki ilk maç öncesi bu durum menejeri tarafından lofton'a hatırlatılmış.
>EA7 Milano'nun genç yıldızı Alessandro Gentile, bu Pazar günü Atlanta Hawks ve Cleveland Cavaliers yetkilileriyle görüşecek.
>Anadolu Efes'de Milko Bjelica'nın önümüzdeki sezon kadroda bulunması bekleniyor.
>Euroleague'de normal sezonun en değerli oyuncusu (MVP) Real Madrid'ın İspanyol guardı Sergio Rodriguez oldu.
Oh beee! Sonunda kurtulduk Turgay Demirel'den... Şimdi FIBA düşünsün. :D İnşallah yerine bizim için hayırlı biri gelir. Gerçi kim gelirse gelsin, Turgay kadar kötü olacağını sanmıyorum.

Anosike Fransadan Strasbourg ile imzalamış. Alan iyi iş yapmış olur. Partizanlı Bogdanovici Cska istiyor. Bizede Lojeskiyi yazmışlar. Lojeski gelirse ne Marko tanırım ne Gordon. Gelsin şu adam.

Buyur.. Geçen sene Ajinca , bu sene Anosike Strasbourg'da. Bi biz kapamadık zaten şöyle sağlam bir oyuncu. Lojeski çok keskin bi şutör ama savunmasını hatırlamıyorum. Ama sağlam bir Gordon'ı hiç kimseye değişmem.

Anosike Fransadan Strasbourg ile imzalamış. Alan iyi iş yapmış olur. Partizanlı Bogdanovici Cska istiyor. Bizede Lojeskiyi yazmışlar. Lojeski gelirse ne Marko tanırım ne Gordon. Gelsin şu adam.
Anosike yi hep seneye kafamda kadroya yazıyodum özellikle el(gidebilirsek tabi) için.seneye furkan+pauldavis/pleiss+anosike+erceg +gönlüm iyi olabilirdi. 4-5 oynuyor harika ribaunt çekiyor :S

Emilliano whats up'tan yazmış. Oly içinde bazı sorunlar var. Dunston ayrılmak istediğini açıklamıştı. Husursuz olan oyuncular varmış. Yalnız bizim dışında 2 takım daha ilgileniyormuş Lojeski ile. Lojeski gelirse Marko'yu bile gözden çıkarırım. O derece netim.

Lojeski gelirse bence Marko'dan değil Hairston'dan vazgeçilmesi gerekiyo. Marko&Lojeski ikilisi hem skor hemde savunma olarak çok etkili olabilirler. Ayrıca italya, israil, almanya, belçika liglerinde az paralara oynayan çok iyi oyuncular var. Düşük kontratlarla bu tip oyunculara da yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse adları yazılmış önceki sayfalarda drake diener, trevor mbakwe, green caleb, tyler honeycutt, donta smith, ryan thompson, jeff brooks, reggie redding. Bu pyuncular Euroleague seviyesinde patlama yapmamış oyuncular az paralara ikna edilebilirler ve Euroleague seviyesinde fark yaratabilirler. Sürekli euroleague'de patlama yapmış oyuncuları bulamayabiliriz yada bütçemiz yeterli olmayabilir.

Ne Marko'yu gözden çıkarırım felan ne yani? Hairston dururken Marko'yu çıkarmak hangi akıl mantık hesabıdır? Lojeski gelirse Hairston başta gelir gidecekler sırasında.

Bence de ilk önce Hairston'ın gözden çıkartılması gerekiyo. Ayrıca Mbakwe istatistik olarak Anosike'nin altında gibi gözüküyo ama ondan çok daha hazır Euroleague için bence. Furkanla aynı tarz oyuncu ama takımda görmeyi çok şsterim

Hairston-Markoishvili arasında kalmak bile Marko'ya ayıp olur. Hairston'ın iyi bi delici olduğunu biliyorum ama bunu sadece bi elin parmakları kadar gördük, bana kalırsa tek avantajı savunması olsa da Marko'yu ona tek geçerim. Transferlerde ise;
yabancılardan sadece Arroyo+Markoishvili'nin kalması taraftarıyım. Jamont Gordon sağlıklı dönerse kesinlikle kalmasını isterim.
Türklerden Sinan+Ender+Furkan(kesinlikle)+Ersin ve eğer play-off'larda verim vermesi durumunda Cenk Akyol.
Transfer edilmesi gereken başlıca adamları sizlerden duydukca biraz olsun heyecanlanmaya başladım umarım seneye de Euroleague'de olur, yukarıya oynarız

Langford olmaz ise Chris Lofton çok iyi olur Domercant'ın yerine.. Adamı izlerken iğreniyorum ya bi adam her maç el üstünden %70lerde şut atarmı ya.. Boşları kaçırıyor El üstü atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...