Micov'la 800 bin euroya anlaşmamız da garibime gitti ama Aradori'nin 300 bin euroya imza atması gerçekten çok şaşırtıcı oldu benim için. Pietro Aradori; Sinan'ın 800 bin dolar, Furkan'ın 1.3 milyon euro aldığı takıma 300 bin euroya imza atıyorsa gerçekten helal olsun. Adam demek ki paradan çok kariyerine önem veren bir oyuncuymuş.
Ayrıca bu transferler Euroleague'de iki sene yukarılarda yer almamızın, sahip olduğumuz muazzam taraftar desteğinin marka değerimize inanılmaz katkı yaptığını gösteriyor. Bu oyuncular bu paralara imza atıyorlarsa demek ki Galatasaray'da kariyerlerini en üst seviyeye taşıyabileceklerine inanıyorlar.
Pocius da önemli bir oyuncu lakin Aradori ve Micov'la anlaşmışken kendisine yabancı kontenjanı harcamamızın doğru olacağı kanaatinde değilim, Cenk Akyol'un inadının kırılacağına inanıyorum. İki senedir iyi katkı veriyor, Cenk'le imzalayalım gitsin.
Ender Aslan'a yapılan ağır eleştirilere katılmıyorum. Tabi ki eleştirilecek yanları olan bir oyuncu, bunların en başında da Arroyo yokken takımın lideri kimliğine bürünememesi geliyor ama bu görevi üstlenecek bir combo guard alacaksak Ender'den iyi verim alabiliriz. Barış Ermiş'ten falan önde olan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.
Pivot konusu kritik, ben ne olursa olsun pota altını karartacak bir oyuncu olsun istiyorum. Uçan kaçan bir Amerikalı Batista tarzı uzunlara tercihim olur.