• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk sıradakinin 2li oyun oynayan,çember savunucusu birisi olup 2.sıradakinin birebirlerde etkili daha hücumcu uzun olması mantıksız geliyor bana. Ne istiyoruz? Sırtı dönük oyun mu , atletik sert pota savunucusu mu ? Burada bi plansızlık var eğer böyleyse durum bana göre.

Açıkçası bence Dudley Batista ayarında oyuncu.Batista geleceğine Dudley'i 5 numarada kullan kadroda tutup 1 tane yabancı kısa fazla al.Top 16 zamanı illa pivot gerekirse tekrar bakarız.

Ya da D'or Fischer'ın piyasası epey azaldı.Çok hücum opsiyonu geniş değil ama katkı verebilir şu kadroya.

Evet ya Lawalı bende istemem çok iyi bir isim değil.Batista yada Dorsey daha üstün Lawaldan .

Maşallah forumda keyifler yerine gelmiş :) Kısa rotasyonunda combo hariç önümüzü görüyoruz. Sıra geldi uzuna, bu keskin şutör kısalardan sonra sizce koçun uzun transfer tercihi nasıl olabilir? Öncelikle hücumdan ziyade savunması çok iyi bir pivot seçimi olacaktır diye düşünüyorum ben.

Bana gore heyecan verici bir isim, Tomic filan diyip ucmayin oraya butcemiz 700 bin euro max arkadaslar. İkili oyun oynar, cemberi savunur bana gore sisteme daha cok uygun isim ama Batista ihtimali az degil.

Fischer,Dorsey,Dunston,Tyus'dan birisi mi ?

Tyus'un sözleşme uzatmadığı haberini okumuştum iki gün önce. Olabilir.

Dorsey olsa güzel olur...

Umarım Dorsey'se bu isim Dorsey olur. Batista hiç içime sinmiyor. Bu takımın oyuncusu değil bence.

Dorseyi ben de çok isterim 1_2_3 hep topa yön veren oyuncular yani hem Dorseyi hem de Furkanı çok rahat beslenebilecek oyuncular. Savunması da iyi ama Furkan-Dorsey faul çizgisinde bizi fıtık eder :)

Türkçe kurallarına uygun olmayan iletinin içeriği silinmiştir.

Onur Yavuz

Diğer aday umarım Lawal değildir. Çünkü Lawal her ne kadar savunma özellikleriyle öne çıksada, defansta pozisyonunu kaybeden ve pivot mevkii için kuvvet problemi olan bir oyuncu. Sırtı dönük oynayan güçlü pivotlara karşı çok sorun yaşıyor. Lawal atletik 4 numara tanımına daha uygun tarzda bana göre. Dorsey ise hem çok güçlü, hem de çok sert ve savunmada çok caydırıcı bir oyuncu. Sofo'yla eşleşse bile Sofo'nun canını yakabiliyor. İkili oyunlarını geliştirdi ve hücum ribandlarını alıp direkt bitirebiliyor. Mevcut takıma Lawal mı, Batista mı deseler Batista. Dorsey mi, Batista mı deseler Dorsey derim...

Şu kadroya bitirici 5 numara daha iyi olabilir sanki ama o tarz isim olarak Batista ismi geçince insan diğer alternatif kimse onu istiyor kimya düşünmeden.Çünkü oyuncu kalitesi bence oyuncu tarzından daha önemli.Umarım düşünülen atlet uzun Tyus olur.Oyuncu kalitesi olarak Tyus ayarında, hücum bitiricisi 5 numara bulabirsek tamam ona yönelelim ama Batista bizim için mantıklı değil.Oyun zekası çok düşük şahsi fikrim.Herhangi bir ikili sıkıştırmada mantıklı davranabildiğini görmedim daha.Hocanın kafasında galiba Batista'yı içerde güreştirip şutörlere alan açma planı var ama Batista şutörleri bulacak zekada değil maalesef

Surekli Lawal dendigi icin benim aklima ilk Lawal geldi ama Dorsey olursa daha iyi olur tabii.

Batista bana göre ağir bir oyuncu, ülker yarı finalini izlemiştim tüm maçlarini, evet canla başla oynuyo ama ağır ve olmadık yerde top kaybı yapabiliyo özellikle steps.. Arkadaşima katılıyorum batistaya sari kırmızı forma yakışmaz, ersin kalsaydı eğer tek bir pivotla çözebilirdik işi ama şimdi lawal lampe yada pleiss lampe ikilisi gibi bir rotasyon olmasi lazim kanaatimce.. Ama bu seferde combo olmayacak diye düşünürken işin içinden inanin çıkamadim:)
Zaten mithat abi de takmadi beni onada yazmıştım ama kafamdaki karışıklığı gidermedi, abi aşkolsun:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız 24 saat içinde 200'e yakın mesaj yazıldı bu başlığa. Sanırım rekor..

Micov'la 800 bin euroya anlaşmamız da garibime gitti ama Aradori'nin 300 bin euroya imza atması gerçekten çok şaşırtıcı oldu benim için. Pietro Aradori; Sinan'ın 800 bin dolar, Furkan'ın 1.3 milyon euro aldığı takıma 300 bin euroya imza atıyorsa gerçekten helal olsun. Adam demek ki paradan çok kariyerine önem veren bir oyuncuymuş.

Ayrıca bu transferler Euroleague'de iki sene yukarılarda yer almamızın, sahip olduğumuz muazzam taraftar desteğinin marka değerimize inanılmaz katkı yaptığını gösteriyor. Bu oyuncular bu paralara imza atıyorlarsa demek ki Galatasaray'da kariyerlerini en üst seviyeye taşıyabileceklerine inanıyorlar.

Pocius da önemli bir oyuncu lakin Aradori ve Micov'la anlaşmışken kendisine yabancı kontenjanı harcamamızın doğru olacağı kanaatinde değilim, Cenk Akyol'un inadının kırılacağına inanıyorum. İki senedir iyi katkı veriyor, Cenk'le imzalayalım gitsin.

Ender Aslan'a yapılan ağır eleştirilere katılmıyorum. Tabi ki eleştirilecek yanları olan bir oyuncu, bunların en başında da Arroyo yokken takımın lideri kimliğine bürünememesi geliyor ama bu görevi üstlenecek bir combo guard alacaksak Ender'den iyi verim alabiliriz. Barış Ermiş'ten falan önde olan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Pivot konusu ise kritik, ben ne olursa olsun pota altını karartacak bir oyuncu olsun istiyorum. Uçan kaçan bir Amerikalı, Batista tarzı uzunlara tercihim olur.

Micov'la 800 bin euroya anlaşmamız da garibime gitti ama Aradori'nin 300 bin euroya imza atması gerçekten çok şaşırtıcı oldu benim için. Pietro Aradori; Sinan'ın 800 bin dolar, Furkan'ın 1.3 milyon euro aldığı takıma 300 bin euroya imza atıyorsa gerçekten helal olsun. Adam demek ki paradan çok kariyerine önem veren bir oyuncuymuş.

Ayrıca bu transferler Euroleague'de iki sene yukarılarda yer almamızın, sahip olduğumuz muazzam taraftar desteğinin marka değerimize inanılmaz katkı yaptığını gösteriyor. Bu oyuncular bu paralara imza atıyorlarsa demek ki Galatasaray'da kariyerlerini en üst seviyeye taşıyabileceklerine inanıyorlar.

Pocius da önemli bir oyuncu lakin Aradori ve Micov'la anlaşmışken kendisine yabancı kontenjanı harcamamızın doğru olacağı kanaatinde değilim, Cenk Akyol'un inadının kırılacağına inanıyorum. İki senedir iyi katkı veriyor, Cenk'le imzalayalım gitsin.

Ender Aslan'a yapılan ağır eleştirilere katılmıyorum. Tabi ki eleştirilecek yanları olan bir oyuncu, bunların en başında da Arroyo yokken takımın lideri kimliğine bürünememesi geliyor ama bu görevi üstlenecek bir combo guard alacaksak Ender'den iyi verim alabiliriz. Barış Ermiş'ten falan önde olan bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.

Pivot konusu kritik, ben ne olursa olsun pota altını karartacak bir oyuncu olsun istiyorum. Uçan kaçan bir Amerikalı Batista tarzı uzunlara tercihim olur.

Aradori'nin 300bin€ alacağı nerde yazıyor?

Arkadaşlar yorumları okudum, Lawal gerçekten o kadar iyi bir oyuncu değil.Kesinlikle Batistada Dorseyde Lawaldan iyi isimler.Benim gönlümde yatan isim savunmasıyla blok tehtidiyle Joey Dorsey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri