Shawn James'te olabilir. Her türlü tanıma uyar ama sağlık durumundan dolayı riske gireceğimizi sanmıyorum.
Tanju kardeşin dedigi pivot Samardo Samuels galiba. Gelirse iyi olur beğendiğim bir uzun. Kalıplı,bitirici,savunması iyi ve blok tehtidi var.
Benim bildigim isim Euroleague oyuncusu, isim yazamiyorum son olsun bu kopya yani.
Valla benimki sadece tahminForumdan bir abime 1 saat önce bir şey yazmıştım özel mesajda , girip bir daha kontrol ettim mesajı acaba yanlış kişiye mi yazdım diye![]()
Samuels'ın sözleşmesi var.
Oyun kurucu özellikleri ve defansif özellikleri kötü. Günündeyken çok iyi bir skorer olabilir, ama gününde değilse; hiçbir katkı alamazsın. Sürekli de gününde değil bu adam. İstikrar problemi var.
Skor yönü haricinde, hangi özelliği Gordon'dan iyi? Şut sokuyor diye bir adamı abartmayın.
Bir şey ispat etmez gerçi ama; index puanlarına baktım, Gordon orada da önde Hickman'dan.
Birisi Euroleague Şampiyonunun hücumdaki birici opsiyonu, f4'de Rice ile beraber takımı taşıyan adam, 2 yıldır Maccabide üstdüzey performans sergiliyen bir oyuncu, İsrail liginin playoflarındada Maccabi'nin en iyisi...
Biriside Top16 grup sonuncusu Efes'in yedek oyun kurucusu, 40 dakika oynatacan adam 8 sayı atıp 2 top çalacak diye, sonra Hickman'la karşılaştıracam vakit kaybı gerçekten, Hickman'a hakaret![]()