• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shawn James'te olabilir. Her türlü tanıma uyar ama sağlık durumundan dolayı riske gireceğimizi sanmıyorum.

Tanju kardeşin dedigi pivot Samardo Samuels galiba. Gelirse iyi olur beğendiğim bir uzun. Kalıplı,bitirici,savunması iyi ve blok tehtidi var.

Forumdan bir abime 1 saat önce bir şey yazmıştım özel mesajda , girip bir daha kontrol ettim mesajı acaba yanlış kişiye mi yazdım diye :D

Salah Mejri ye hayir demem.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Forumdan bir abime 1 saat önce bir şey yazmıştım özel mesajda , girip bir daha kontrol ettim mesajı acaba yanlış kişiye mi yazdım diye :D
Valla benimki sadece tahmin :) söylenenlere uyuyor sonuçta. Olurmu dersin?

Samardo , Hendrix bu 2sine varım :)

Samuels'ın sözleşmesi var.

Mejri yada James olabilir.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sağlıklı bir Shawn James heyecan verici olur. Şutör takımda iyi hücum ribaundu toplar.. Sezon içi sıkıntı çıkarsa NBA pazarından veya elenen EL takımlarından takviye yapılır.

Bende Slaughter diyorum ama bakalım

Oyun kurucu özellikleri ve defansif özellikleri kötü. Günündeyken çok iyi bir skorer olabilir, ama gününde değilse; hiçbir katkı alamazsın. Sürekli de gününde değil bu adam. İstikrar problemi var.

Skor yönü haricinde, hangi özelliği Gordon'dan iyi? Şut sokuyor diye bir adamı abartmayın.

Bir şey ispat etmez gerçi ama; index puanlarına baktım, Gordon orada da önde Hickman'dan.

Birisi Euroleague Şampiyonunun hücumdaki birici opsiyonu, f4'de Rice ile beraber takımı taşıyan adam, 2 yıldır Maccabide üstdüzey performans sergiliyen bir oyuncu, İsrail liginin playoflarındada Maccabi'nin en iyisi...
Biriside Top16 grup sonuncusu Efes'in yedek oyun kurucusu, 40 dakika oynatacan adam 8 sayı atıp 2 top çalacak diye, sonra Hickman'la karşılaştıracam vakit kaybı gerçekten, Hickman'a hakaret :)

Slaughter 600-700 bin€ ya imza atar mi dersiniz?

Tyus olsa güzel olur.

Mejri ise memnun olurum. Ribaund, blok iyi, hücum fena değil. Düşününce de heyecanlanmıyor değiliz :)

Lamont Hamilton'ın son durumu ne bilmiyorum ama tarife uyuyor :)

Birisi Euroleague Şampiyonunun hücumdaki birici opsiyonu, f4'de Rice ile beraber takımı taşıyan adam, 2 yıldır Maccabide üstdüzey performans sergiliyen bir oyuncu, İsrail liginin playoflarındada Maccabi'nin en iyisi...
Biriside Top16 grup sonuncusu Efes'in yedek oyun kurucusu, 40 dakika oynatacan adam 8 sayı atıp 2 top çalacak diye, sonra Hickman'la karşılaştıracam vakit kaybı gerçekten, Hickman'a hakaret :)

Takımları mı yarıştırıyoruz? Efes'le Maccabi ne alaka? Bireysel performansa bak. Skor yönü haricinde hiçbir şekilde Gordon'dan iyi değil. Langford gibi süper skorer olsa yine bir nebze anlarım da, adamın skor yönü de öyle ahım şahım değil. Abartmayın şu adamı. Maccabi'nin sisteminde parlayan bir isim sadece.

2 yıldır Barcelona'dan pivot aldığımızdan hareket ederek bu yıl da Dorsey'i umuyorum :)

Maric,Tyus kontratlı, Slaughter 5 değil, Shawn James & Lamont Hamilton sakatlık problemli, Pleiss buy out, Bourousis uzattı, Dunston bu saatten sonra olmaz, Javtokas sakat, Samuels kontratlı.

Kontratlı : Maric,Tyus,Samuels,Pleiß, Dunston
Sakat : James, Hamilton, Javtokas
Undersize : Hines, Slaughter

Baya bir ismi eledik sanıyorum. Erceg-Lampe de yumuşak olabilir.

Lampe kesinlikle olmamalı. Zira gelirse Furkan dinlenmek için çıktığı benche gittiğinde pota altımızı patates ederler. Erceg zaten guardlardan çekiniyor bırakın pivotu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri