• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes iyi kötü konuştu. Ya kendisi konuştu, ya menejeri konuştu. Bir tek Pocius'tan haber alamıyoruz o zamandan beri. Acaba Pocius iptal mi diye düşünmeden edemiyorum. Hatırlarsanız birkaç gün önce bir Litvanyalı hesaptan "Pocius, Galatasaray ile sağlık kontrollerine gireceği için milli takım kampına geç katılacaktı ama daha sonra Galatasaray bu kontrolü erteledi" diye bir twit atıldı. Acaba diyorum.

Umarim o acaba olur.

Ender ve Cenk de imzalayacaksa hiç gerek yok Pocius'a.

Arroyo-Nolan-Ender
Aradori-Sinan
Micov-Cenk ile çok iyi bir kısa rotasyonumuz oldu zaten.

Onun yerine Lampe gibi hücumcu bir 4-5 ve Tyus gibi atletik bir 4-5 çok daha iyi olur.

Erceg-Lampe-KG
Furkan-Tyus pota altı rotasyonu ile eksiksiz bir rotasyonumuz olur.

Eğer illa kısa oyuncu alacaksak terli statüsünde ki Simmons düşünülebilir. Yok illa yabancı oyuncu alacaksak o zaman da bu isim bence Pocius değil Harris olmalı...

İklim yeterince sıcak. Olmaz değil aslında :) Ama bu hamleyi yaparsak Cenk'ten de vazgeçeriz bence.

Kü düşündüğümde Cenk baya yüksek meblağ istiyor. Pocius'u iptal edelim Maciulis'i alalım direkt.

Umarım güzel bir sezon olur.. Atılan adımlara baktıkca 1 hafta öncesine göre cok daha ve belkide beklenmedik kadar iyi bir duruma geldik diyebiliriz.. Sağlam bir 5 numara ile bence ligin yine favorisi oluruz kimsenin şüphesi olmasın.. En çokta takımın kimyasına güveniyorum.. Hepimizin de güvendiği bu olsa gerek :)

İklim yeterince sıcak. Olmaz değil aslında :) Ama bu hamleyi yaparsak Cenk'ten de vazgeçeriz bence.

Kü düşündüğümde Cenk baya yüksek meblağ istiyor. Pocius'u iptal edelim Maciulis'i alalım direkt.
Daha sicak bir yer bulamaz avrupada :) hem cenkde daha ucuza kalir ,yanlarina bir dorsey yada lampe oh oh tadina doyum olmaz:)

Ahh imkan olsa insan neler istiyor keşke pociustan vazgeçip maciulisi alsak combo olarak bo yanınada dorsey olsa tadından yemnezdi hertürlü hücum opsiyonuna sahip bir takım olurduk.
Arroyo,erceg,dorsey,aradori,bo,micov,macuilis :)

Alex Tyus bir sene daha var kontratı, gelecek seneler için uzatma talebini reddetmiş.

Kadro şekillendikçe Batista olasılığına daha sıcak bakmaya başladım

Micov gelmişşş sanırım menajeri açıklamışş güzeeel bir takım oluyoruz efsane şut yüzdesi ile oynayacaz gibi görünüyor şimdi bi combo ve pivotla şampiyonluk ve el'de gideriz ilerilere ! Bu gelen cimbomun ayak sesleri !! :)))

Caglar Torun ‏@caglartorun 3 dk.
Aradori transferi de resmilesti, hayirli olsun. Daha iyisi yapilabilirdi ama bu paraya guzel transfer diyelim.

Böyle yüzdeli şut atan takıma DORSEY gibi pota altını karartacak bir 5 numara lazım

Aradori ve Micov takımımıza hayırlı olsun.

Ne yapip edip Pocius'dan vazgeçip combo ve pivotun yanina Maciulis'i eklemeliyiz , izleyenler bilirler CSKA ve Oly serilerinde çok buyuk oynadı , F4 istiyorsak mutlaka almaliyiz.

Herkes iyi kötü konuştu. Ya kendisi konuştu, ya menejeri konuştu. Bir tek Pocius'tan haber alamıyoruz o zamandan beri. Acaba Pocius iptal mi diye düşünmeden edemiyorum. Hatırlarsanız birkaç gün önce bir Litvanyalı hesaptan "Pocius, Galatasaray ile sağlık kontrollerine gireceği için milli takım kampına geç katılacaktı ama daha sonra Galatasaray bu kontrolü erteledi" diye bir twit atıldı. Acaba diyorum.
Dun ntvspor spor gecesinde Galatasaray'in haftaici Kerem ve Pociusla sozlesme imzalanacagi, Micov ve Aradori ile anlasildigi soylendi. Demek ki Pocius gelmis

Dun ntvspor spor gecesinde Galatasaray'in haftaici Kerem ve Pociusla sozlesme imzalanacagi, Micov ve Aradori ile anlasildigi soylendi. Demek ki Pocius gelmis

Gelabale haberi çıktığında Gelabale'yi de sunmuşlardı aynı şekilde :) Resmi açıklama olmadığı müddetçe bu iş değişebilir ;)

Bu arada Maciulis için Real devreye girmiş sanırım.

Bence zaten Pocius'dan vazgeçildi. Aradori ve Micov kesinse (ben Galatasaray'lıyım arkadaş her zaman şüphe içindeyim) atletik bir combo guard ve atlet bir pivot'la iş biter.

Arkadaslar Bagimsiz Gs Haber twitter da Aradori ve Micovdan sonra Galatasaray 'in Lawal ile gorusmelerini hizlandirdigini yazmis.

Aradori kesin geldi. Kendisi hakkinda cikan Galatasaray haberini rt Etmis.

Aradori, Micov cepte. Pocius muallakta. Nolan Smith oldu gibi.

'Burun kıvrılabilir', 'çember savunan', 'sırtı dönük oyunu olan', 'euroleague oyuncusu'.

Bu kopyalara uyup 600-700bin euroya gelecek isim; Robertas Javtokas.

Fizigiyle, fundamentalıyla kesinlikle mutlu olurum.

Esteban Batista'nın EuroCup istatistikleri nedir öyle?

Sportandoya sordum simdi Pocius da gelecek dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri