• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp abi kendi yaşına göre genç olarak düşündü heralde Mejri'yi. Yoksa 28 yaşında adama genç demek baya saçma iş.

Nolan'ı almak için acele etmememizde fayda var. Piyasanın düşmesini beklemek daha akıllıca olur bence. Önümüze iyi fırsatlar çıkabilir. Bjk maçlarında izlediğim Nolan sadece bizim değil liginde en büyük hayal kırıklığı olur. Pivot konusunda ise benim sorduğum kişi Mejri ile ilgili birşey bilmediğini ama şartlar uygunlaşırsa hocanın Samuels'i çok istediğini söyledi. Mejri de Samuels de çok faydalı olur kanımca. Yalnız hoca Micov'u 3.5 , Kerem'i 4.5 düşünüyor ama ben 4-5 rotasyonunu kesinlikle yeterli bulmuyorum. Eğer Ülker anlaşma yenilemediyse Oğuz Savaş'ı isterim 10-12 dakika iyi katkı verir hem hücumda hem savunmada.

Arkadaslar Yunan basketbol yazari birisiyle twitter uzerinden degerlendirmeler yapiyoruz. Yunanistan ve Turkiye Yakin oldugu icin cok fazla bilgisi var Galatasaray hakkinda. Mejri ismini sordum o da duymus. Ama pivot icin daha lider ozellikli bir oyuncu almasi gerekir Galatasaray in dedi. Hatta mejriden daha iyi bir ismin gelmesini bekliyorum dedi. Furkan Aldemirden farki olmaz dedi Mejrinin.

Arkadaslar Yunan basketbol yazari birisiyle twitter uzerinden degerlendirmeler yapiyoruz. Yunanistan ve Turkiye Yakin oldugu icin cok fazla bilgisi var Galatasaray hakkinda. Mejri ismini sordum o da duymus. Ama pivot icin daha lider ozellikli bir oyuncu almasi gerekir Galatasaray in dedi. Hatta mejriden daha iyi bir ismin gelmesini bekliyorum dedi. Furkan Aldemirden farki olmaz dedi Mejrinin.
Adaylar arasında lider özellikli tek isim Maciej Lampe gibi gözüküyor. Lampe-Erceg çok yumuşak kalır ya Lampe'nin pick and roll savunması kötü Erceg'in de yardım savunması yok.

Ben Nolan'ı izlemedim ama Eurocup oyuncusu olduğu için EL'de başarılı olamayacağını söyleyenler olmuş. Pana gibi takım Chalon'dan Slaughter'ı alıyor. Merak ediyorum; acaba Pana forumlarında da "niye Eurocup oyuncusu alıyoruz?" diye eleştirenler var mıdır?

Vujacic nasıl olur

Abi Mejri'yi bi ben mi istemiyorum.Bana bizim gibi en azından final eight hedefleyen takımın birinci uzunu olacağını düşünmüyorum.Zaten Furkanla benzer özellikteler artısı az buçuk Furkan'a göre şutunun olması.Serbest atış yüzdeside ahım şahım değil.Umarım gelecek isim Mejri olmaz.Keşke Lampe Samuels veya Hines gibi uzunumuz olsa çok mu şey istiyoruz.Ancak o isimlerin takımlarıyla sözleşmeleri var ve pahalı isimler.Bekleyip göreceğiz.

bence guard ve pivot transferinde bütçeler çok önemli olacak gibi...guard için 300-400 bin dolar pivot için 1-1.5 milyon dolar arası bir oyuncu alınacak diye tahmin ediyorum...hepimizin beklediği Pekoviç gibi Marc Gasol gibi hem sertlik hem de hücum gücü olarak üst düzey isimler ama avrupanın arkası dönük oynayan en iyi 5 numaralarından biri Sasha Kaun gibi kalıplı ve pota altında aldı mı bitirecek bir oyuncu her şartta gönlümüzü hos eder diye düşünüyorum

BATİSTA gecen sene 1.2 milyon euro alıyordu 1 milyon dolar a anlasılsa belki alınabilir diye düşünüyorum

Slaughter-Jawai ikilisinin ücreti 1 milyon doları geçmez bence.

Az önce Galatasaray resmi basketbol hesabı Nolan Smith ile 1+1 yıllık anlaşıldığını twit attı ve sildi. Nolan Smith transferi kesin gibi artık. Birçok yerden teyit edildi. Başka guard rotasyonuna kimse gelmeyecek. Pivot rotasyonu için max bütçemizin 700 bin Euro olduğu söylendi. Öyle 1.5m dolarlık bir oyuncu almak hayal.

Şimdi Nolan'ı da eklersek yeni transferlerle Cenk hariç ne kadar bütçe oluştu?

Mejri gayet işimizi görür.

Arroyo - Ender
Aradori - Smith - Sinan
Micov - Pocius - Cenk
Erceg - Kerem
Pivot - Furkan

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir Alman pivot gelse itirazınız olur mu?

Nolan Eurocup'ta 16 sayı - 4 asist ortalaması tutturmuş fena değil. Duke çıkışlı olması da ümit veriyor bana. Hadi inşallah...

Alman pivot önermişim. Almanya'dan bir pivot önerecek olsam öyle yazardım. Kabul görüp görmeyeceğini merak ettim.

Nolan Smith'in Cedevita ile oynadığı üç maçının tamamını izledim bugün youtubedan. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki kesinlikle combo guard değil. Bütün maç boyu tek oyun kurucu oynadı, yani combo guard değil Arroyo'nun arkasına backup guard aldık. Değerlendirme yaparken bunuda göz önünde bulundurmalıyız.

Değerlendirmek gerekirse eğer öncelikle çok iyi bir ilk adımı var, dribling ile çok rahat adam geçip içeriye dalıyor. Açık alanda oldukça etkili oluyor. Hem atıyor hem attırıyor. Fizik olarak zayıf olsada bitirişlerde dengeli kalabiliyor. Saha görüşü, basketbol zekası ve pas yeteneği piyasadaki Amerikalı guardların üstünde. Takımı kontrol ediyor ve uzunları oldukça besliyor. Yani bencil bir oyuncu değil. Perde sonrası kaldırıp orta mesafe şutunu çok güvenli atıyor. Şut yüzdesi kötü olmasına rağmen şutunu kafasına takıp sorun etmiyor. Perde sonrasında genelde yarım gözyaşı damlası şeklinde bi atışı var onada oldukça güveniyor. Skorer yönü oldukça kuvvetli bir isim. Kafasına taktı mı maçı alabilecek bir oyuncu. Savunma bilgisi beklentimin üstünde gözüktü, pas kanallarını iyi kapatıyor nerde duracağını iyi biliyor fakat savunmada rakibe yapışıp bezdiren tarzda bir oyuncu değil. Gordon gibi sertlik katamaz fakat savunma olarak kesinlikle takımı eksik bırakıp yumuşak karnı olmaz takımın. Sete sette napabileceği benim için soru işaretiydi fakat çok olumsuz değilim orda da. Topu çok fazla elinde tutmuyor daha çok topu dolaştırıyor. Bizde Aradori, Pocius, Sinan, Micov gibi pas yeteneği ortalamanın üstünde olan kısalarla sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Sonuç olarak Nolan Smith bir kumar transferi. Tutarsa eğer bizim için çok iyi olur tutmazsa da maliyet açısından takımı sarsıcak bir isim değil. Ben umutluyum Nolan'dan.

Mejrinin sırtı dönük oyunu var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri