• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spanoulis, Printezis diyorsunuz pivotuda Dorsey yapalim oldu olacak. :D

4 numarayada Erceg yerine Hines, Law olmaz ama onuda Langford yada Gordon ile halledebiliriz. :D

geçen dene üç isim yazdım spa,erceg ve jawai spa gelmeyince bana yalancı dendi forumda.Bazı aklı evveller o yüzden bu sene isim yazmıyorum spa oly taraftarının evini basmasından sonra ipleri kopardı.Şimdi oly eğer izin verirse spa işi olur!!! olur dedim oldu demedim

Abi Langford için oldu diyor musun?Yani bir ön anlaşma oldu mu yoksa anlaşma sözlü boyutta mı?Yani Langford'un cayma durumu söz konusu olabilir mi?

Arkadaşlar Printesiz söylendiği gibi gelecekse eğer Erceg ile yolların ayrılması konusunda anlaşılmıştır. Fakat ben Erceg'in kapı gibi kontratını bırakıp gideceğini sanmıyorum. Yarısını veya 3/1'ini karşılarsak belki gidebilir. Printesiz-Kerem PF olarak kullanacaksak SG'de çok keskin şutörün olması gerek. Bu Vujacic veya Langford olacaktır. Üstelik ben Arroyo'nun seneye takımda kendi isteğiyle kalmayacağını düşünüyorum. Sanırım bu sene Basketbolu bırakacak. Oraya Bobby Brown'u alabilirsek çok iyi olur..

Printezis-Fenerbahçe Ülker haberi de gördüm bugün,menajer oyunu var muhtemelen.

yalnız spanoulis'in buyoutunu nası vercez?

Kabasakal, Langford, Printezis, Sofo, Lasme... Gömü falan bulduk heralde bir yerlerden. Rüya takım oluşturuyoruz. Hadi inşallah, inşallah düşüncesi bile güzel :)

Heyecanlanmamak elde değil.

Umarım gerçekleşir bu konuşulan transferler.

Yalnız Arroyo gitmesin !!

Yunanlılar Spanoulis'e Efes ilgisi var diye yazmışlar. İlgilenmedikleri oyuncu kalmadım piyasada. Ne yüzsüz takımdır anlamadım. Piyasayı'da yükseltiyorlar.

Spa gelirse Arroyo gider. Bir takımda iki lider olmaz. Şayet olursa Arroyo'nun 6. adam olmayı kabul etmesi gerekir.

Printesiz, KG ile de harika 4 rotasyonu olur.

Sofo ve Furkan ile de muazzam pota altı gücümüz olur fakat çılgın gibi pick&roll yeriz.

Ergin Ataman, bu sene Spanoulis'i istedik, Arroyo ile birlikte iki oyun kuruculu bir felsefeyle oynayacaktık, transfer gerçekleşmedi dedi. Ben Spanoulis gelirse kalben bu şekilde olmasını isterim. Arroyo benim için sanki 20 yıldır bu takımda oynuyor gibi, ondan vazgeçmek her ne durum olursa olsun benim için çok zor. Bir geminin iki kaptanı olmaz yorumlarına aklen katılıyorum ama bir yanım ikisi birlikte oynasın diyor.

Az önce başkana spa dedim nazikçe güldü sustum ve anladım

Sinan-Cenk-Furkan sanırım onumuzdeki yıl rotasyonda olacak banko yerlilerimiz. Yanlarına devşirme Lanford da eklenirse tamamdır.

Arroyo-Spa-Marko-Printezis-Sofo da yabancılar olur.

KG de rotasyona eklenebilir tabiki.

Keşke Spanoulis-Arroyo ile orantısız zeka kullansak rakiplere. Umarım Arroyo gitmez Spa gelince.

Şikeciler Laborel'deki Huertel ile anlaşmışlar. Kötü oyuncu değil ama savunması berbat.

Ayrıca Efes ve şikeciler Jusuf Nurkic ile anlaşmak istiyorlarmış. Efes daha yakınmış.

Transfer ile ilgili söylentileri paylaşayım bari;

>EA7 Milano, takımdan ayrılması beklenen Keith Langford'ın yerine Cantu forması giyen milli oyuncu Pietro Aradori'yi kadrosuna katmak istiyor
>Olympiacos, Lietuvos Rytas'lı Juan Palacios'u kadrosuna katmaya yakın. Ayrıca Olympiacos Valencia Basket'ten Oliver Lafayette'i de kadrosuna katmak için çalışmalara devam ediyor.
>Unics Kazan'da oynayan Kostas Kaimakoglou'nun önümüzdeki sezon Olympiakos forması giyeceği iddia ediliyor.
>EA7 Milano'nun Pietro Aradori ile Linas Kleiza ile ilgilendiği iddia ediliyor
>Maccabi'nın yıldızı Ricky Hickman, önümüzdeki hafta Unics Kazan ile masaya oturacak
>Panathinaikos'un, bu sezon büyük çıkış yakalayan D.J Cooper vile genç yetenek Alexandr Vezenkov'u kadroya katacağı iddia edildi.
>Lokomotif Kuban'ın Litvanyalı guardı Mantas Kalnietis'ın önümüzdeki sezon NBA'de Brooklyn Nets forması giyebileceği iddia edildi.
>CSKA Moskova'nın koçu Ettore Messina'nın önümüzdeki sezon LA Lakers staffında yer alması bekleniyor.
>Uşak Sportif, Miha Zupan'ın kontratını 1 yıl daha uzattı. Zupan bu sezon BBL'de 9.0 sayı-3.5 ribaunt ortalama tutturdu.
>Panathinaikos'un yeni koçu Dusko Ivanovic oldu. Daha önce Barcelona'yı da çalıştıran Ivanovic Panathinaikos ile 2 yıllık kontrat yaptı. Panathinaikos'u bu sezon şampiyon yapan Alvertis ise teknik kadroda kalacak.
>Barcelona'nın Erazem Lorbek'ın 1 yıllık olan kontratını fesh etmek istediği iddia edildi. Lorbek yıllık 3 milyon dolar alıyor
>İtalya'da yarı finalde Siena'ya elenen Virtus Roma'da koç Luca Dalmonte görevine devam edecek. Roma'da Trevor Mbakwe, Phil Goss, Quinton Hosley, veJosh Mayo'nun takımında ayrılması bekleniyor
>Lokomotif Kuban'ın yeni koçu Sergey Bazarevich oldu.
>Panathinaikos'ta önümüzdeki sezon Roko Ukic, Zach Wright, Mike Batiste ve Ramel Curry takımda olmayacak.
>

Arroyo-Spa-Tutku(Tunçeri)
Langford-Sinan
Marko-Cenk
Printezis-Erceg-Gönlüm
Furkan-Lasme

Böyle bir rotasyon ne güzel olurdu. Tabii bu kadro biraz abartı olabilir, sadece gönlümden geçen:)

Mithat abiye teşekkür ederim öncelikle.

Spanoulis'i de Printezis'i de getirmek zor bana kalırsa. İlgimiz olması sevindirici ama malum piyasaları çok yüksek...

Hayırlısı bakalım :)

Zach wright in penetrelerini cok güçlü, şutunu zayif buluyorum. Ama final serisinde oda cok iyi katkı verdi. Düşünülebilir mi sizce? Pooh jater ile kıyaslama yaparsak bizde daha cok hangisi arroyo yu yedekleyelir?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vezenkovu Efes'in alamamasina sevindim diyebilirim.

Nurkic için aynı şeyleri söylemem zor ama buyursun gelsin potansiyeline lafım olmasa da fazla ham El'deki pivotlar bezdirir onu.

Printezis için 3 kulübün de ismi geçiyor menajer oyunu dönüyor galiba.Efesten ziyade biz ve Fener rekabet ediyoruz gibi.Ercegin kontratindan çıkmazsak zor diyorum.Aslinda daha ucuza Kaimakoglu alınabilir keşke ilgilensek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri