Ben Santiago bıraktı zannediyordum bir baktım milli takımda. Pivot mevkii için çok yaşlı. 38 yaşında. Artık diz problemleri başlamıştır. Kerem Gönlüm gibi 37'lik biri zaten kadrodayken daha da yaşlanmaya gerek yok.
@GsHaber24: Son Dakika: Galatasaray LH, Nathan Jawai ile yeniden anlaşmaya vardı.
Galatasaray Liv Hospital, Jawai ile anlaştıktan sonra Pivot bölgesine bir oyuncu daha alacak. Miroslav Raduljica ile ilk görüşme yapıldı.
Kaynak: Basket Dergisi.
Yalnız basketdergisindeki haberde Jawai +Radu mu kast edilmiş yoksa Jawai ya da Radu mu kast edilmiş tam emin olamadım hatta bana daha çok ikisinden biri gelecek demeye çalışmışlar gibi geldi Radu NBAden çıkarsa ibre ona dönecek denmiş çünki
Haberde; "Sırp pivotun NBA'den çıkma durumu söz konusu olması halinde ibrenin Raduljica'ya dönebileceği belirtildi." yazıyor. Benim de anladığım kadarıyla ikisinden biri mutlaka transfer edilecek.Yalnız basketdergisindeki haberde Jawai +Radu mu kast edilmiş yoksa Jawai ya da Radu mu kast edilmiş tam emin olamadım hatta bana daha çok ikisinden biri gelecek demeye çalışmışlar gibi geldi Radu NBAden çıkarsa ibre ona dönecek denmiş çünki
Ergin Ataman Sırbistan maçında beğenmiştir bence. Çünkü bizim uzunları harcadı. Faydalı olurRaduljica faydalı olur mu acaba ?
Hem Jawai hem Raduljica cok mantiksiz.
Maciej Lampe diyorduk; son gelismeler neler?
Raduljica çok güçlenmiş, savunmada çok büyük sertlik ve dinamizm kattı Sırbistan'a. Takım savunmasını ayrı bir noktaya çekiyor. 3 hazırlık maçını izledim hepsinde olumlu izlenim bıraktı bende. Hücumda post hareketlerini iyi biliyor, fundemantalı güzel ancak bitirişlerde yumuşak değil. Buna rağmen bütün maçlarda çift haneli skor üretti. Çok fazla faul yaptırıyor kendine ve bir uzuna göre fena da bir serbest atış yüzdesi yok. Ben gelirse sevinirim. Şu anda piyasada olan komple pivot adaylarından biri.
Post-up yaptıktan sonra saha görüşü asist özelliği nasıl ?