2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Santiago bıraktı zannediyordum bir baktım milli takımda. Pivot mevkii için çok yaşlı. 38 yaşında. Artık diz problemleri başlamıştır. Kerem Gönlüm gibi 37'lik biri zaten kadrodayken daha da yaşlanmaya gerek yok.

@GsHaber24: Son Dakika: Galatasaray LH, Nathan Jawai ile yeniden anlaşmaya vardı.

Galatasaray Liv Hospital, Jawai ile anlaştıktan sonra Pivot bölgesine bir oyuncu daha alacak. Miroslav Raduljica ile ilk görüşme yapıldı.

Kaynak: Basket Dergisi.

Barış Ermiş, Fenerbahçe'de oynadıgı sene Euroleague'deki facialara karşı tek direnen adamdı. Bir iki maç kötü olabilir ben Ender'in her topu son top gibi kullanmasına deliriyorum bekle bekle 3 saniye mi kaldı ? Salla potaya veya ver Arroyo'ya.

Ender ne zaman girse Fenerbahçe maçlarında fark kapandı. Hücumda kitlendi belki sizin kadar Basketbol bilgim yok bir iddam'da yok ama kendime göre bir bilgim var ve bunu görmek için koç olmak gerekmiyor.

@GsHaber24: Son Dakika: Galatasaray LH, Nathan Jawai ile yeniden anlaşmaya vardı.

Galatasaray Liv Hospital, Jawai ile anlaştıktan sonra Pivot bölgesine bir oyuncu daha alacak. Miroslav Raduljica ile ilk görüşme yapıldı.

Kaynak: Basket Dergisi.

Yalnız basketdergisindeki haberde Jawai +Radu mu kast edilmiş yoksa Jawai ya da Radu mu kast edilmiş tam emin olamadım hatta bana daha çok ikisinden biri gelecek demeye çalışmışlar gibi geldi Radu NBAden çıkarsa ibre ona dönecek denmiş çünki

Yalnız basketdergisindeki haberde Jawai +Radu mu kast edilmiş yoksa Jawai ya da Radu mu kast edilmiş tam emin olamadım hatta bana daha çok ikisinden biri gelecek demeye çalışmışlar gibi geldi Radu NBAden çıkarsa ibre ona dönecek denmiş çünki

Evet bende öyle anladım . GsHaber24 yanlış anlamış haberi . İkisinden birinin geleceğini iddia ediyor basketdergisi.

Haberde; "Sırp pivotun NBA'den çıkma durumu söz konusu olması halinde ibrenin Raduljica'ya dönebileceği belirtildi." yazıyor. Benim de anladığım kadarıyla ikisinden biri mutlaka transfer edilecek.

Maçı anlatırken İsmail Şwnol Radu Avrupa'ya dönebilir derken bir bildiği var gibi idi maç sırasında da yazmıştım . Savunma sertlik kısmı tamam ama bitiricilik ve oyun zekası ?

Sırbistan maçında Radu'yu izlediğim kadarıyla post hareketleri gayet iyi, sert ve hızlı dönüş yapabiliyor. Ayakları yere sağlam basıyor. Bu açıdan aradığımız tarzda bir uzun olabilir ama bitiricilik kısmı biraz soru işareti.

Raduljica çok güçlenmiş, savunmada çok büyük sertlik ve dinamizm kattı Sırbistan'a. Takım savunmasını ayrı bir noktaya çekiyor. 3 hazırlık maçını izledim hepsinde olumlu izlenim bıraktı bende. Hücumda post hareketlerini iyi biliyor, fundemantalı güzel ancak bitirişlerde yumuşak değil. Buna rağmen bütün maçlarda çift haneli skor üretti. Çok fazla faul yaptırıyor kendine ve bir uzuna göre fena da bir serbest atış yüzdesi yok. Ben gelirse sevinirim. Şu anda piyasada olan komple pivot adaylarından biri.

Raduljica çok güçlenmiş, savunmada çok büyük sertlik ve dinamizm kattı Sırbistan'a. Takım savunmasını ayrı bir noktaya çekiyor. 3 hazırlık maçını izledim hepsinde olumlu izlenim bıraktı bende. Hücumda post hareketlerini iyi biliyor, fundemantalı güzel ancak bitirişlerde yumuşak değil. Buna rağmen bütün maçlarda çift haneli skor üretti. Çok fazla faul yaptırıyor kendine ve bir uzuna göre fena da bir serbest atış yüzdesi yok. Ben gelirse sevinirim. Şu anda piyasada olan komple pivot adaylarından biri.

Post-up yaptıktan sonra saha görüşü asist özelliği nasıl ?

İsmail Senol bir isim dile getiriyorsa durduk yere getirmiyordur ama açıklayamıyordur

Transferleri açıklamalak bu kadar zor olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...