2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarı Kırmızılıar bir dönem Anadolu Efes forması da giyen ve NBA’de Milwaukee Bucks’ta oynayan Sırp pivot Miroslav Raduljica ile görüştü. Sırp pivotun NBA’den çıkma durumu söz konusu olması halinde ibrenin Raduljica’ya dönebileceği belirtildi.
Galatasaray’ın Cenk’in yerine bir takviye yapma planı ise şuanda bulunmuyor.
* Basketdergisi.com özel haberi

İsmail Senol Aron Baynesin 1.5 m euro verirsek alabilceğimizi söyledi.Bizim verebileceğiniz paranın iki katı zaten çok lüks kaçardı çok iyi bir oyuncu kaliteyi tartışmaya gerek yok ama hayırlısı artık.

Cenke 600 bin teklif etmistik, pivot icinde bi 800 bin ayirdigimizi varsayarsak biraz zorlayip Baynes in istedigi paraya cikabiliriz. Kafamiz rahat eder.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yalnız bu İsmail Şenol durduk yere neden TBL de oynayan Güney Amerikalar kimler falan diye sordu ki Palacious olayında doğruluk payı olmasın

İsmail Şenol onu Palacios için yazmış olabilir,fakat ben bizim için değil,başka bir Türk takımı için olduğunu düşünüyorum Palacios'un.

İsmail Şenol onu Palacios için yazmış olabilir,fakat ben bizim için değil,başka bir Türk takımı için olduğunu düşünüyorum Palacios'un.

İnterbaskette bir kullanıcı ilgilendiğimizi yazmış ondan biz olabiliriz dedim bu arada adam dört numara gerçi

Bir arkadas sordu yokmuş öyle birsey bu arada Jawai kesin gibi konuştu

İnterbaskette bir kullanıcı ilgilendiğimizi yazmış ondan biz olabiliriz dedim bu arada adam dört numara gerçi
Ben de onu diyorum,muhtemelen bir Türk takımı ilgileniyor,o da Galatasaray yazmış,bize uyan bir oyuncu profili değil çünkü,Darüşşafaka olabilir mesela,Shurna'yı 3-4 kullanıp Palacios'u 4'e alıp,bir de 5 numara ile yabancı transferini tamamlayabilirler.

2017 sonuna kadar kontratı var ama sadece 2014-2015 senesi garanti. 2015-2016 takım, 2016-2017 oyuncu opsiyonlu yani garanti kontratı sadece önümüzdeki yıl için. Rotasyonda Larry Sanders ve Zaza'nın arkasında üçüncü opsiyon. Bence aldığı 10 dk onu çok memnun etmeyecektir. Takımdan ayrılıp Avrupa'da daha büyük bir rol alacağı takıma gitmek isteyebilir. Dedikodunun gerçekliği nedir bilmiyorum ancak Avrupa'ya dönmek istemesi çok anormal değil bence.

Haklısın Mehmet gözden kaçırmışım 2015-16 sezonu takım opsiyonu varmış ama iki sene takım istemedikçe çıkamaz yani oyuncu özel bir çıkış maddesi yoksa...Ayrıca, NBA'de 900 bin - 1m dolar civarı net para kazanan ve 10 dakika süre alan birinin şu mali tabloda bizi seçmesi anormal bence...Çok iyi para öneren bir Avrupa takımını düşünür belki...Özel bir dönüş sebebi varsa bilemem...

Baynes içinde aynı durum geçerli...

Baynes olsa fark yaratır ama çok zor ihtimaller bunlar...

Haklısın Mehmet gözden kaçırmışım 2015-16 sezonu takım opsiyonu varmış ama iki sene takım istemedikçe çıkamaz yani oyuncu özel bir çıkış maddesi yoksa...Ayrıca, NBA'de 900 bin - 1m dolar civarı net para kazanan ve 10 dakika süre alan birinin şu mali tabloda bizi seçmesi anormal bence...Çok iyi para öneren bir Avrupa takımını düşünür belki...Özel bir dönüş sebebi varsa bilemem...

Baynes içinde aynı durum geçerli...

Baynes olsa fark yaratır ama çok zor ihtimaller bunlar...

Raduljica'nın aldığı 10 dakikadan çok memnun olduğunu sanmıyorum. Daha çok görev ve sorumluluk alacağı bir yere gitmek isteyebilir. Yaşı genç ve Avrupa'da kendini kanıtlamış bir isim değil. Kendini kanıtlamak için Avrupa'ya dönme isteği olabilir. Bucks amnesty hakkını Gooden ile kullandı. Raduljica ile yaptıkları anlaşmadan çıkmak için özel bir madde falan olması gerek sanırım. Ama iki tarafta çıkmak isterse bir yolunun bulunacağını düşünüyorum.

Baynes Avrupa'da büyük fark yaratır ancak Spurs öyle bir organizasyon ki iki yıldır benchte oturan oyuncusu bile ayrılmak istemiyor.

Ben de onu diyorum,muhtemelen bir Türk takımı ilgileniyor,o da Galatasaray yazmış,bize uyan bir oyuncu profili değil çünkü,Darüşşafaka olabilir mesela,Shurna'yı 3-4 kullanıp Palacios'u 4'e alıp,bir de 5 numara ile yabancı transferini tamamlayabilirler.

Biri sormuş Galatasaray Jawaiden baska uzun almaz demiş Jawai kesin gibi konuşmuş ..yalnız Daçka alırsa en fazla bir yabancı daha alır Robertsden kurtulamadılar 6 yabancıları var yani en fazla bir tane daha alırlar belki hiç almazlar

Yalnız İsmail Şenol'un dediğine göre 1.5m Euro veren kulübe gelirim diyormuş. Yani tam kapalı değil o kapı. Başkan elini cebine atsa Baynes'i hediye etse iyi olurdu :)

Spurs'te kazanacağı muhtemel paranın yaklaşık 2 katı civarı 1.5 milyon euro. Ayrılmak için karşı tarafın fedakarlık yapmasını bekliyor yani kendisi hiç fedakarlık yapmıyor :)

Baynes çok iyi olurdu tabiki orası ayrı.

Biri sormuş Galatasaray Jawaiden baska uzun almaz demiş Jawai kesin gibi konuşmuş ..yalnız Daçka alırsa en fazla bir yabancı daha alır Robertsden kurtulamadılar 6 yabancıları var yani en fazla bir tane daha alırlar belki hiç almazlar
Yani mantıklı olan da o abi,sezon başı için 8 yabancı fazla,Daçka'nın da Roberts'tan kurtulamadığını bilmiyordum,ama 7. yabancı olarak kalır en fazla para var zaten.

Raduljica'nın aldığı 10 dakikadan çok memnun olduğunu sanmıyorum. Daha çok görev ve sorumluluk alacağı bir yere gitmek isteyebilir. Yaşı genç ve Avrupa'da kendini kanıtlamış bir isim değil. Kendini kanıtlamak için Avrupa'ya dönme isteği olabilir. Bucks amnesty hakkını Gooden ile kullandı. Raduljica ile yaptıkları anlaşmadan çıkmak için özel bir madde falan olması gerek sanırım. Ama iki tarafta çıkmak isterse bir yolunun bulunacağını düşünüyorum.

Baynes Avrupa'da büyük fark yaratır ancak Spurs öyle bir organizasyon ki iki yıldır benchte oturan oyuncusu bile ayrılmak istemiyor.

Zor işte Mehmet...İki tarafta çıkmak isteyecek...Bence hiç fena bir süre olmayan 10 dakikayı Radulijca beğenmeyecek, NBA'de ilerme şansından vazgeçecek, iş para pazarlığına geldikten sonra sen güç bela para veriyorsun bu sene oyunculara NBA'de 900-1m dolar arası kazanan bir oyuncuyu tatmin edecek bir para önereceksin vs vs... Barcelona- Real-CSKA için değil bizim için hayali transfer haberi diyorum...Çıkar CSKA kıyar paraya gelir neden gelmesin...Sonuçta Kirilenko bile gelmiş bir şekilde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...