2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onu bunu bilmem de şurda yazılanlar arasında en babası Ayon çıktı. Çok iyi post oyunu varmış ve ribaundları çok iyi. ABD pota altına tek başına direndi.

Turnuvanın ilk maçından sonra da buraya yazmıştım. Kerem Gönlüm sezon içerisinde önemli katkı alacağımız oyuncu olacak, özellikle de EL maçlarında demiştim.

Savunma beşimiz: Nolan-Sinan-Pocius-Kerem-Furkan. Sık sık maç içerisinde döneriz. Fiziksel olarak rakibi yıpratırız. Bu beşin avantajı 3 kısamızında penetreci olması. Dez avantajı Pocius dışında şutörün olmaması.

Ender kötü bir turnuva geçirdi bence genel olarak. Kerem zaten mücadelesiyle var olan bir isim. Onu kaybetmediği sürece katkı verecektir. Düne kadar kralı gelse Sinan diyordum ama Pocius'ta iyi ekleme olduğunu gösterdi. Herkes Aradori'yi bekliyor. Taraftarla arası iyi. Micov, Marko kadar katkı versin kafi. Güzel takım olduk. Uzun rotasyonu biraz sıkıntılı gibi duruyor. Oradan Ergin hoca faktörüyle katkı alırsak çeyrek finale kalabiliriz gibi duruyor.

Cenk çok temiz şutör diyoruz ama ilk şutu girmeyince atamıyor. Özgüven kaybı çok fazla adamda. Gitmesini büyük kayıp olarak görmüyorum savunması olmayan adamlardan oldum olası hoşlanmadım. Bizim taraftarda böyle düşünüyor heralde. En fazla eleştirinin Erceg ve Ender'e olması tesadüf olmamalı. En sevilen adamların Marko, Sinan olması da tesadüf olamaz. Bu yüzden Pocius ve Aradori eklemeleri çok yerinde oldu sanki.

Furkandan blok yemeden önce pivot hareketleri gördük. Hucumunu bir tık yukarı çıkarması süresini artırır. Ender için ise iyiki Nolanı almışız diyorum.

Ender' i elestirenleri anlayamiyorum. Zamaninda Ender gidecek dendiginde cogunluk Baris Ermisin gelmesini istiyordu. Barisi da gorduk sure bulamadi, buldugunda da top kaybi disinda birsey yapmadi. Ender yerli anlaminda en iyi seceneklerden biri turkiyede. Yaratici degil diyorsunuz, dogru cunku Arroyo var onunde. Arroyo kendini taraftara alistirdi ve Enderi begenmiyoruz. Ancak Enderin takimda kalmasi Aradorinin gelmesi kadar sevindirici.

Bazı yorumlar net taraflı ve kinci yapılıyor bence çünkü bunun başka bir açıklaması olamaz. Ender yetenekleri sınırlı bir oyuncu doğru ama şu kıt kanaat oluşturulan milli takımda turnuvada takımın en iyilerinden biriydi. Turnuvadaki Ender > geçen sezon Galatasaray'da izlediğimiz Ender. Sezon boyu çok daha saçma işler yaptı, adam potansiyeline göre iyi bi turnuva çıkardı yine de eleştiriliyor. Bu kadar kinci olmayın, taraf olmayın.

Ben beğenmiyorum Enderi şahsen. Türkiye de o kadar genç nüfus fazla iken hala Endere iyi dememiz zaten komedi . Yeni genç oyun kurucular arıyoruz hala .

Ender Arslan için ayrı sayfa açılmamışmı arkadaşlar!niye burda onun performansını tartışıyoruz, transfer çalışmaları sayfasında rekor kırmak istiyorsunuz sanırım?

Ergin hoca transfer konusunda öyle usta ki kısa rotasyonu için basına sızan isimlerden kimi alsak ihya olurmuşuz gibime geliyor. Maciulis ve Gelabale de gayet iyi bi turnuva geçirdiler.

Pocius da ayrıca çok iyi bir turnuva geçirdi.

Bir türlü her konuyu şu başlık altında konuşmamayı başaramayacağız sanırım.

Oyuncularımız ve yeni transferlerimiz ile ilgili başlıklar var, eğer onlara dair bir şeyler yazacaksak oralara yazalım ki, bir düzen olsun. Mesela yeni sezon hazırlıkları ve değerlendirmeler diye bir başlık varken, buraya yazmanın mantığı yok.

Biraz daha özen gösterelim.

http://www.gsbasket.org/forum/erkek...-hazirliklari-ve-kadro-degerlendirmesi-5.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...