Galatasaray Basketbol Akademisinden Ege Arar, Kristijan Nikolov ve daha önce açıklanan Göktürk Ural ile birlikte geçtiğimiz sezon da Galatasaray Liv Hospital kadrosunda yer bulan Şuacan Pişkin yeni sezona A Takım ile çalışmalara katılarak başlayacak.
Peki Nikolov'un lisansı ne oldu?
Bilgim yok resmi siteden bu şekilde açıklama yapılmış .
Teşekkürler bir duyumu olan varsa paylaşabilir mi?
Şimdi yine savunacaksın da keşke Erceg'den çıkıp şu seviye maçlarda iş yapabilen bir 4 numara bulaydıkPocius gayet iyi ve enerjikti Yeni Zelanda maçında.
Bu arada 8 yabancımız olmasa Kalinic 3,5 numara diye tabir ettiğimiz profil için çok iyi bir takviye olurdu...
O takım mı en büyük efsanemiz? Garibime gitti okurken.O seneden sonra kurduğumuz kadroların hepsi daha iyiydi 1 sonraki sezon hariçYapilan transferler arasinda en cok Araodriyi bekliyorum. Cok fazla umitliyim adini efsanelerin arasina yazar mi dersiniz, ya da o efsane takim (Dee,Hite,Owens,Gaines) bu sene yine olur mu dersiniz..
Şimdi yine savunacaksın da keşke Erceg'den çıkıp şu seviye maçlarda iş yapabilen bir 4 numara bulaydık
Erceg'in iyi hücumcu olduğunu da düşünmüyorum ki.İyi şutör sadece.Dribblingi kötü değil direkt yok,pasörlüğü vasat altı,pota altı bitiriciliği kötü.Milli takım seviyesi bir 4 numara alırız seneye umarımAbi Erceg napsa senin gözüne giremedi bi türlü, hayret bişey
Savunmada kırılgan ama hücumda gayet iyi katkı verdiğini düşünüyorum geçen sezonun kritik maçlarında.